Звездни Компромати- Декември'24

• 347 413
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Пловдив
Тези трите певачки идваха на концерт при нас с Миро. Ама Тринити ли бяха. Не помня.
Знам , че е канселиран, но честно казано, подкаста на тото с Деси Слава е доста интересен.
На мен не ми хареса.
Много разпилян разговор с прекъсвания и недоизказани неща. Но тя Десислава си каза, че много разтяга локуми.
Извън това ми е много симпатична.

# 3 301
Рая Пеева и майка ѝ в новото предаване.
Крайно неподходящи тоалети,
Скрит текст:

Рая винаги я обличат така,все със сутиен и мъжки панталон. То верно го дават вечер,но повторението е в 17 часа.
Лично за мен е не подходящо облечена и не ми хареса. А майка и защо е там един господ знае.
Къде, къде по-интересно беше предаването, в което познават възрастта на участника. И водещата беше приятна.

# 3 302
Mark Wahlberg и съпруга
Скрит текст:

# 3 303
Тези трите певачки идваха на концерт при нас с Миро. Ама Тринити ли бяха. Не помня.
Знам , че е канселиран, но честно казано, подкаста на тото с Деси Слава е доста интересен.
На мен не ми хареса.
Много разпилян разговор с прекъсвания и недоизказани неща. Но тя Десислава си каза, че много разтяга локуми.
Извън това ми е много симпатична.
Той тото много я прекъсва . Но разказа интересни неща и направи разчупен подкаста. Много я харесвам как пее народни песни.

# 3 304
  • Пловдив
Трябваше да гледате и слушате Графа по същото време, Бнт Simple Smile вместо другарката му.

# 3 305
Тото добре се ориентира за подкаст с публика. Хубав формат.

# 3 306
Много беше неприятно интервюто на Нели при Мондьо (то на мен самият той ми е доста неприятен). Тя се оправдава през цялото време за неща отпреди 25г+. Версията ѝ как не знаела кой е обожателят ѝ звучи супер нелепо. Можеше повече да се постарае предвид, че това уж беше голямата ѝ изповед.

# 3 307
Не ми харесва жената на Кадиев.

# 3 308
Гледали ли сте това? Предложението за брак на Балдони.
Аз не съм го гледала в нищо преди да се заговори за филма с Блейк. И двамата са абсурдни.

https://youtu.be/hVTr5MNa_8Y?feature=shared - оригиналното видео, голям е нарцисист.
https://youtu.be/dBD4ompF3_4?feature=shared - видеото с коментари и препратки.

Знаех си, че има нещо женствено в него. И ето - облечен с женски дрехи. Дава вид на комплексар. Като бившия фитнес мъжа на Бритни.
А жената на Балдони и Блейк са един типаж -  “американското момиче”. Интересното е, че братът на жена му го нарича “измамник” и “преструващ се”.

Зидан - това е готин мъж. И още по-готин стана като удари глава на Матераци, задето обиди сестра му.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:32 от Linda*kiss

# 3 309
По назад мернах пост, че Миро е канселиран. За певеца ли става въпрос и защо? Не съм чела тук подобно нещо.

# 3 310
По назад мернах пост, че Миро е канселиран. За певеца ли става въпрос и защо? Не съм чела тук подобно нещо.

За Тото става въпрос.

# 3 311
Какво значи Тото да е канселиран?

# 3 312
Не личи да в канселиран Тото. Гледате го редовно, че и споделяте тук. В този ред на мисли мис Крокс как е?!

# 3 313
Не личи да в канселиран Тото. Гледате го редовно, че и споделяте тук. В този ред на мисли мис Крокс как е?!
”Хубавеят” заедно с мистър Сельо. Парите, които откраднаха от раковоболните добре им се отразяват. Впрочем, бях й забравила името на тази и като написах “ мис Крокодил” веднага ми излезе как се казва.

# 3 314
  • Glasgow
Цвети, жената на Криско
Скрит текст:
]
Синът на Джони Деп
Скрит текст:

Джей Ло
Скрит текст:

Натали Портман
Скрит текст:

Общи условия