Ще съм 36-37 г.с., за да се избегнат усложнения. Та ще сме януарско бебче, по-рано от очакването, въпреки сметките ми..
Та тъкмо купихме легълце и количка, почнах и с останалите покупки на най-важното и прането на дрешки. Луд купон ще е.. 
Вчера обикаляхме в парка - трябва да седна да измеря какво сме направили, но нещо от сорта на 3-3.5 км - нищо работа, прибрах се като пребита, а иначе енергия бол на старта. Днес започнах с тренировка сутринта - 30 мин с ластици и 15тина чекнене с топката. Планирах как правя тренировката, после душ, после готвя, после правя торта за утре, после чистене... е от поне час и нещо съм на дивана и още се каня да се изкъпя.
Дойде ли вечер, се почва - ни насам, ни натам. Един ден от дясно, на следващия - от ляво. Сигурно ставите и сухожилията ми са омекнали като каучук. Признавам си, че ме е шубе от раждането вече и последствията след това. Ще ми издържи ли коремната стена? Ще ми изпаднат ли органите с някой пролапс? Божа работа, явно не опира особено до физическа подготовка.
Но разликата между Враца и София е огромна, щом в болницата във Враца ме питаха глупово защо инсулинът ми не може да стои на стайна температура, ми говори достатъчно, че няма как да оставя животът на бъдещото ни дете в техните ръце. Та при нас е решено отдавна да е Майчин дом, само не знам кога таткото ще може да види бебето и мен, кой ще му каже като мине раждането например като ще съм в реанимация..Препоръчани теми