Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 645
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Че Парис Хилтън си живее по-хубаво и по-приятно от едни Уилям и Катрин, например.

Парис си живее по-хубаво, но не от парите на данъкоплатеца😉 Това е голямата разлика!

За това не спорим.

# 1 141
  • При семейството си
Птица, на мен това е единственото, което ми харесва в коледната им картичка, че и трите деца са усмихнати.
А какво всъщност трябва да представлява семейната коледна картичка….освен едно усмихнато семейство с децата си?!

# 1 142
  • Countryside
Е, какви пари пък толкова струват специално АКС на данъкоплатците? По спомен в темата се е коментирало, че АКС струват паунд или два на поданиците, годишно. И 10 паунда да са, те генерират много повече, да не говорим че и допринасят за многи каузи, дори и само с присъствие, успяват да съберат солидни суми. Освен това специално АКС са милиардери, защото притежават земята на острова.
Аз също съм антимонархист, но няма как да кажа на черното бяло.

# 1 143
Аз пък съм антиполитикс, не антимонархист. Не ми пречат монархиите, интересни, различни и красиви са. Политиците да не генерират повече средства, не са и хубави, пък и никой не пита колко ни струват.

# 1 144
Чисто формално и Парис Хилтън живее от парите на данъкоплатците. Само, че не от тези, предназначени за данъци.

Много красива и позитивна картичка на Уелс.
Видяна в движение по-рано, с удостоверение от заинтересованите лица автентичност. Така, че няма нужда да се броят бримки, ръкави, ръце, пръсти и др.под. Предполагам, че вече ще виждаме само такива. Загубата е за всички ни.

# 1 145
Чонси, поглед-убиец към майка й. Фотографът наистина е нацелил ъгъла, за да се създаде този ефект на снимката. Сигурно и на Ингри й е писнало от цялата драма с Мариус и че и майка й е толкова дълбоко нагазила в калта.
Явно ПиАр стратегията е да я показват максимално често с майка й, за да се поизмие имиджа на Метте-Марит. Понеже всички харесват Ингри, пък майка й стана особено недолюбвана последните месеци. Първо посетиха детското отделение в болница, сега и на предколедна служба, сигурно и други ангажименти ще й вместят на Ингри, докато е в отпуска от армията. Тя мисля до края на март ще е в армията, но всички ги пускат дните преди Коледа в отпуска да празнуват със семействата си.

Иначе нов звуков запис на Мариус. Този път запис точно преди побоя, хвърлянето на нож и трошенето на вещи в апартамента на Ребека през август. Да припомня и че той я е удрял многократно по главата и я е душил многократно. Тя дълго време беше в болничен с тунелно виждане и болки в шията. В записа се чува най-вече Мариус, а и веднъж - тя. Неговият тон е груб, заплашителен и ядосан от началото до края. Първото изречение явно го казва на някой друг.

Слагам цитатите в скрит текст, защото са ужасно груби.
Скрит текст:
Тя е без достъп до всички заведения в целия град. Всичко си изгубила. Ще ти разбия живота.

Тук тя казва ''Нищо не съм направила'', но Мариус продължава

Ти повече нямаш какво да правиш в тоя град. Кипи ми отвътре. Искам да умреш. Искам да умреш. Не искам да те виждам повече. Можеш ли, ако обичаш, да влезеш вътре. Не искам да ти виждам физиономията повече. Ако обичай, разкарай се. Моля те. Престани да ходиш след мен. Престани да ходиш след мен! (с крясък)
Дали сме приключили? Дали сме приключили? Мога да ти обещая едно нещо. Няма нищо друго на света, което да е по-приключено от нас. Повече няма да ми видиш лицето. Може ли ако обичаш да спреш да ме следиш? Не. Махай се. Не искам да имам нищо общо с теб вече, махай се.

Целият звуков запис е качен в сайта на Се о Хьор списанието. Адвокатката на Ребека казва, че на клиентката й е много трудно, че записът се пуска в публичното пространство.

Хайде, няма да коментирам какво мисля за Мариус след тоя запис. Всеки сам да си направи изводите що за човек говори така. Но първо да й каже, че иска тя да умре, и след това да я души и да я удря многократно по главата с твърд предмет ... аз бих го тълкувала и като опит за убийство.

Уточнявам:
Всичко без едната реплика ''аз не съм направила нищо'' е на Мариус. Ако не слушате звуковия запис, представете си ядосан, бесен и заплашителен тон от първата до последната буква. Едното изречение, което се повтаря, е с безумен крясък.

Записът е направен от трето лице, което е било свидетел. Явно е станало преди да влезнат в апартамента й и да започне побоя и трошенето.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 23:46 от Fenris

# 1 146
  • Варна
Изобщо не разбрах коя реплика на кого е, Фенрис.

# 1 147
  • При семейството си
Този звуков запис говори и за един столкър.
И после ходиш и му взимаш колата, докато той е в чужбина.

# 1 148
Редактирах си предния пост и добавих уточнението там.

Не знам тия снимки дали са пуснати в темата, не помня дали аз съм ги пускала, но са от статията в Се о Хьор и апартамента на Ребека.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 22:59 от Fenris

# 1 149
  • София
И тя отишла да му вземе колата, щото ѝ трябвала за кученцата?! А преди това да си прибере дрешките? Този запис не изкарва него по-виновен. Той явно е дрога, има проблеми с гнева, агресивен и т.н, но тя продължава да го преследва. Даже след като я е бил, тя продължава да се влачи след него!

Лика-прилика са си, да се взимат направо. 😁

# 1 150
Не се знае кой след кого се влачи. Но явно има много нездравословна връзка между двамата. Което не я прави по-малко жертва, а дори напротив. Според Нора и Юлиане той е манипулатор от класа и с големи нужди да контролира другите. Психар на български.

Все повече гласове на специалисти по реноме се надигат кралят да не кани зетя си на публични мероприятия. Шаманът е в средата на поредния скандал - сексуални действия с клиентите си, които в доста случаи не са се съгласявали на това. Кралят трябва да мисли първо за съсипания престиж на кралското семейство и поне публично да не се показва с шамана. Ще видим дали шаманът ще бъде щракнат някъде коледно с величествата.

Коледата е тъжен период за дъщерите на Марта. Изгубиха баща си на Коледа. Моята свекърва също почина точно на Бъдни вечер преди доста години и от тогава и на нас Коледата ни е със смесени чувства.

Метте-Марит споделя, че в последно време много се е запалила по плетенето. Плете постоянно, даже на сватбата на Марта и шамана е плела. При посещението в старческия дом наксоро е раздала плетени неща от нея на старите хора. Една баба я е питала дали кралицата плете и Метте-Марит отговорила - да, много.

Плетенето е хубаво хоби за успокояване на нервите. Шиене, бродиране и други хобита - също.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 10:16 от Fenris

# 1 151
  • Някъде там
Тя нали и на стан тъче, Мете ? На мен лично много ми харесват произведенията й. А на Соня картините, също ми харесват.

Сладурче мъничко. 🥰

Скрит текст:

Матилде и Филип вчера на посещение  за  приюта Porte Ouverte в Брюксел. Този център за настаняване помага на жени в затруднено финансово положение или бездомни жени постепенно да възвърнат своята независимост.

# 1 152
Това малкото слънце винаги ме усмихва.

# 1 153
Принцеса Майкъл от Кент си е счупила и двете си китки при падане по стълбите в двореца, след като претърпя сърдечна операция.
Дано се оправи бързо, тази година и за тяхното семейство беше доста тежка, но въпреки всичко се радвам, че вчера я видяхме на обяда.

# 1 154
  • София
Шведското кралско семейство  - традиционен коледен обяд за служители и други поканени

Първо има традиционната коледна църковна служба в Кралския параклис в 10.00 часа и обяд в 13.00 часа. На обяда традиционно се теглят места и всеки може да седне до краля или другите кралски особи.

Явно има и подаръци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт