Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 640
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 1 155
Чудех се тия дни и за шведите пуснаха ли коледна картичка Simple Smile Карл и София чалах, техните винаги са съвсем тематични, викам малко сняг да покажат Simple Smile

# 1 156
  • Някъде там
Не винаги пускат Ули. Май миналата година нямаше или беше само от Карл-Густаф и Силвия. Чакай да видя.
Скоро не са пускали картичка. Иначе други зимни и празнични поздрави пускат. Това виждам последно.
Още Юлиян не е роден. Бременна е с него.

Посланието на Мери за партньорите на фондацията й.
Скрит текст:
Н.В.П. кралицата се връща към изминалата година  на Mary Fonden.
"Всяка година е специална. Те съдържат свои собствени моменти, събития и спомени. Но особено 2024 г. ще остави ясен отпечатък в паметта ми.
Фондация "Мери" промени името си на Фондация "Мери" - фондация на Н.М. кралица Мери. Но работата ни продължи непроменена и ние все още се борим за същата цел чрез трите ни фокусни области: тормоз и благополучие, самота и насилие в семейството.
Във фондация "Мери" винаги се стремим към повече знания, ефективни интервенции и нови начини за промяна на ситуацията за хората извън общността.
Бих искала да изкажа голяма благодарност на всички, които работят с нас, за да гарантират, че повече хора имат място в общността и се чувстват принадлежащи. Именно в партньорството и сътрудничеството ние се използваме най-добре и можем да направим най-голямата промяна за всички, които я заслужават.
Пожелавам ви весела Коледа и изпълнена с надежда Нова година!"

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 13:50 от daviz

# 1 157
  • София
Скрит текст:
Н.В.П. кралицата се връща към изминалата година  на Mary Fonden.
"Всяка година е специална. Те съдържат свои собствени моменти, събития и спомени. Но особено 2024 г. ще остави ясен отпечатък в паметта ми.
Фондация "Мери" промени името си на Фондация "Мери" - фондация на Н.М. кралица Мери. Но работата ни продължи непроменена и ние все още се борим за същата цел чрез трите ни фокусни области: тормоз и благополучие, самота и насилие в семейството.
Във фондация "Мери" винаги се стремим към повече знания, ефективни интервенции и нови начини за промяна на ситуацията за хората извън общността.
Бих искала да изкажа голяма благодарност на всички, които работят с нас, за да гарантират, че повече хора имат място в общността и се чувстват принадлежащи. Именно в партньорството и сътрудничеството ние се използваме най-добре и можем да направим най-голямата промяна за всички, които я заслужават.

Ей това е хубава коледна картичка! И прекрасна кралица с любима рокля Heart Eyes! Харесва ми светлината, роклята изглежда по-тъмно червена.

# 1 158
Хубаво обработена снимка на Мери. Много добри цветове са докарали, познати са ми от други снимки. Лицето ѝ е доста загладено.

# 1 159
На София много й отива да е бременна, направо сияе Heart Eyes

Тъкмо идвах да кажа, че ми харесва как Мери си е естествена, бръчките покрай очите от усмивки са явни дори за слепец, но прочетох коментара на Чонси и вече се чудя, дали не съм за очила JoyJoy

Прекрасно червено, много й отива този цвят на Мери.

# 1 160
Картичката на Мери като цветове и композиция ми харесва, роклята е много.хубава и като цвят й отива, но цвета на лицето й е странен, с неестествено гримирани скули и изглежда на буци.

# 1 161
  • Някъде там
Скрит текст:
Скрит текст:
Н.В.П. кралицата се връща към изминалата година  на Mary Fonden.

Ей това е хубава коледна картичка! И прекрасна кралица с любима рокля Heart Eyes! Харесва ми светлината, роклята изглежда по-тъмно червена.
[/quote]
Явно са я снимали на приема на фондацията.
Скрит текст:

Предишни снимки за годишните послания и две от приемите през 2017 и 2018-та. През 2017 е създадена страницата на фондацията.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 14:50 от daviz

# 1 162
  • София
Уникална Мери! Няма нещо, което да не ми харесва в показаните стайлинги.
Картичката е красива, обрана и тематична. Привърженик съм на коледните мотиви в картичките, все пак са по този повод.
Малкият Франсоа е невероятен сладур, копие на батко си.

# 1 163
  • София
Цялата снимка, така даже ми харесва повече

# 1 164
Кралица Камила и крал Чарлз присъстват на прием в кметството на Waltham Forest.

# 1 165
  • При семейството си
Това е коледната картичка на фондацията на Мери или те по принцип ще пускат отделни картички, като крал и кралица?

# 1 166
Това е коледната картичка на фондацията на Мери или те по принцип ще пускат отделни картички, като крал и кралица?
Не е коледна картичка, а снимка към годишното послание на фондацията към техните партньори.
https://www.instagram.com/p/DDzDV9KMYKw/?igsh=OGxndjhqMGZ1Z3pr
Те рядко пускат коледни картички.

# 1 167
Тази година не успяхме да видим Катрин на приеми, но да се надяваме следващата година да я виждаме повече на хубави събития.
Малко бляскави рокли, които много ще се радвам да повтори.

# 1 168
  • Някъде там
Леонор е приключила с  обучението във Военноморската академия и след празниците ще се отправи на няколко месечно обучително плаване с което ще завърши тазгодишния курс.
Следващата година ще премине в Общата въздушна и космическа академия, последна от  военното й обучение.
https://www.infobae.com/espana/2024/12/19/la-princesa-leonor-se- … -de-ruta-en-2025/

Мери откри годината на кадифето за кралските дами на 1 януари, Виктория го закрива, ми се струва.
Присъстват на тържественото заседание на Шведската академия.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 19:07 от daviz

# 1 169
Лейди Луиз присъства на Лондонското конно изложение с майка си вчера.

Общи условия

Активация на акаунт