Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 758
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 735
Полите на Мери дето сте показали и късата на Летисия нямат нищо общо. Нито като модел, нито като плат, дължина и всичко. На Летисия просто всичко е кофти в тая пола. Седи намачкана, прекалено обемна, и я прави все едно е 4 номера по-голяма.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 13:27 от Не се сърди, човече

# 736
Показаните поли с плохи са по-прибрани, не са бухнали като тези с набор под колана. Но на мен и така (с набраното) ми харесва. Летисия е с малка талия, фина жена е и ѝ стои. Да, дава обем, но тя може да си го позволи, не е "мецанеста" Simple Smile

# 737
На мен също не ми харесва така наметнато палтото, добавя един пласт, от който полата няма нужда.
Но май е бялото/екрю (?) палто от пристигането, а то беше прекрасно.

На Мери всички поли са разкошни и й стоят страхотно. Явно топ по тялото е ключов наистина.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 13:28 от Не се сърди, човече

# 738
  • Някъде там
Любима Ингрид.
На посещение в детско-юношеско отделение в чест на  деня на "Света Лучия".

Каква хубава коса

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 12:59 от daviz

# 739
Вчера херцогинята на Единбург посети Disability Initiative като техен патрон и се включи в различни коледни дейности.

# 740
  • София
Много е хубава Ингрид

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 13:28 от Не се сърди, човече

# 741
Вчера херцогинята на Единбург посети Disability Initiative като техен патрон и се включи в различни коледни дейности.

Много приятна жена е Софи, топла, земна, непринудена. Коледната шапка много и отива Grinning
Винаги е удоволствие да гледа човек снимки с нея. Втората снимка е много забавна, как се е съсредоточила в рисуването с четка в устата.

# 742
Април, наистина е много приятна и земна жена. Много е сладко, че носи гривничката от Шарлот постоянно на ръката си. Страхотна леля Софи!

# 743
  • София
По отношение на кадифето имам чувството, че модата периодично се повтаря.

# 744
А, само кадифето! Grinning

# 745
  • Някъде там
По отношение на кадифето имам чувството, че модата периодично се повтаря.
Е то си е факт и не само с кадифето.
Сега забелязах ,че и на Макси  блузата от вчера е кадифе.
Вече се оливат пък те. 🤣😄

# 746
Ооо, с много хубава пола е била Софи вчера. Страхотен цвят и модел.

Камила също вчера беше с кадифена рокля.

# 747
Ето, Камила е доказателство, че кадифето става само за рокли и поли. Убийствен цвят , прекрасна брошка и прекрасна рокля!  И красиво,  и актуално!

# 748
На Камила роклята още на вчерашните снимки много ми харесва. Прави я накак си по-царствена.

# 749
Роклята на Камила само ми затвърждава мнението,  че кадифето става само за тежки вечерни рокли.
Наравно ми е с костюмите на другите. Цветът е приятен. Не мога да разбера допълнителен релеф/на шарка ли има роклят

Общи условия

Активация на акаунт