Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 643
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 870
Ама за друга снимка излязаха 1000 теории, че била фотошопирана, сглобена, измама и какво ли не ама сега “ ще ги показват както искат”. 😂😂😂
Двойните стандарти край нямат.

Южени и Беа кога да крили децата си? Защото аз съм ги виждала и трите. Южени даже в инстаграм ги качва, майка ѝ също качва снимки с тях.

Това не бяха просто теории, защото световните агенции свалиха въпросната снимка. Доколкото помня Катрин се извини за обработката, която явно е била голяма, за да се стигне чак до сваляне на снимката. Всички снимки на известни личности се позаглаждат, но агенциите не ги свалят заради малко поопънати бръчки или стърчащ кичур. За да ти свалят снимката значи бая се е обработвало по нея, затова и панаира в медиите и социалните мрежи беше голям.

# 871
  • При семейството си
Панаирът в медиите и социалните мрежи беше голям именно защото е снимка на семейството на Уилям. Едва ли показаните в гръб деца на Хари предизвикват такъв интерес.

# 872
Точно по тая логика снимката на Меган и Хари също трябва да е свалена, защото е тотална измама и има 1000 нагласени неща. Катрин поне се извини и си каза, че е любител фотограф и се случват такива неща. А американците продължават да лъжат и мажат за децата си и пускат фалшиви моменти. 😂

# 873
  • Някъде там
Много искам да видя лицето на Сиена на непапарашка снимка. Пусната от семейството й.
Нито в профила на Сара нито в тези на Южени и Едуардо има нейни снимки в лице, всички са в гръб. Единствените такива са папарашки или от други хора. Те не са снимани и пуснати от семейството й.
Южени до преди две години също не качваше снимки на Огъст да му се вижда изцяло лицето. На Ърнест все още няма такива в лице, освен като новородено.

# 874
За Кейт имаше причина да пусне толкова обработена снимка, но защо Съсекс го правят, ако не искат публичност за децата не ги показват,  другите известни личности или замазват лицата на децата си или правят добре режисирани снимки, на които позите са такива, че лицата са скрити.

# 875
  • София
Благодаря за отговорите по-горе. Жалко и малко странно, че официално не са публикували картичката. Иначе тяхна си работа дали ще показват децата, дали само гърбове или изобщо.

# 876
Както обикновено - проблемът не е в това какво са решили да покажат или да не покажат, а в двойните стандарти. Катрин я попиляха някои тук в темата и някакви гладни медии за едно замазано ръкавче на жилетка, но със замазаната сглобена снимка на Хари и Меган проблеми няма.
Другото странно е, че Хари и Меган ходят навсякъде без децата си, но хванат ли микрофон не спират да напомнят, че са родители. Обаче никой никога не ги вижда с тези деца. Дори на тази снимка няма физически контакт с тези деца. Няма как да знаем дори дали не е сглобена снимка и в оригиналната тези деца да бягат към бавачката си, а не към Хари и Меган. Ей така, чисто теоретично нахвърлям неща, както се упражняваха някои по картинката "Катрин прегърнала и прегърната от децата си"...

# 877
Панаирът в медиите и социалните мрежи беше голям именно защото е снимка на семейството на Уилям. Едва ли показаните в гръб деца на Хари предизвикват такъв интерес.

Семейството на Уилям е виждано на снимки многократно през годините и никога до онзи момент не е имало истерии. Точно голямата обработка на снимката предизвика реакцията.

# 878
Аз мисля, че ако Уилям и Кейт имаха избор също нямаше да си покажат децата, просто нямат такъв.
Дали ще покажат лицата на децата е решение единствено на родителите и щом Хари и Меган така са решили - тяхно право.
Снимката обаче наистина можеха да я направят по-грамотно, при положение, че вероятно имат цяла орда фотографи.

# 879
Daviz, Южение не е качвала малкия само като бебе със сигурност.
https://www.instagram.com/p/C7l-lGgi8sH/?igsh=MWM3eTF5YjVvbjQ3

Сиена, ако искаха да я крият от папараци нямаше да я разхождат из централните улици на Лондон. Както правят Съсекс, нямат една папарашка снимка с децата някъде, дори по почивки пак са само двамата, което е дооооста странно.
Все пак да кача една папарашка снимка на Сиена, която е голямо сладурче с мама и тати на почивка.

# 880
Ама за друга снимка излязаха 1000 теории, че била фотошопирана, сглобена, измама и какво ли не ама сега “ ще ги показват както искат”. 😂😂😂
Двойните стандарти край нямат.

Южени и Беа кога да крили децата си? Защото аз съм ги виждала и трите. Южени даже в инстаграм ги качва, майка ѝ също качва снимки с тях.

Това не бяха просто теории, защото световните агенции свалиха въпросната снимка. Доколкото помня Катрин се извини за обработката, която явно е била голяма, за да се стигне чак до сваляне на снимката. Всички снимки на известни личности се позаглаждат, но агенциите не ги свалят заради малко поопънати бръчки или стърчащ кичур. За да ти свалят снимката значи бая се е обработвало по нея, затова и панаира в медиите и социалните мрежи беше голям.
Точните думи, които се използваха бяха, че снимката е "манипулирана и фалшифицирана". Огромна разлика, с това просто да използваш фотошоп.

# 881
Ама никой не ги спира като не искат да ги показват. Ама защо пускат замазани снимки с някакви деца в гръб? Иначе може някакво друго чуждо дете да е на снимката с лицето си ама техните са в гръб, замазани, фотошопирани и т.н.

Което ме подсеща за снимката от един поло мач на М. Маркъл и Хари в гръб и припаданията колко влюбено го гледала, пък Хари се оказа Начо (така ли се казваше близкият до семейството приятел). Joy

# 882
  • София
Ох, пък аз за едно видео от поло мач се сещам...е там какво припадане беше по снимките, а реално на видеото се видя колко неловка е ситуацията.

# 883
Аз се сещам само за един убийствено неловък момент на поло мач. Неподходящо облечена жена дето търси как да се натика за снимки. 😄
https://youtube.com/shorts/L5jgK0d1ns8?si=9xyKbSAjVuklsaCU

# 884
Точните думи, които се използваха бяха, че снимката е "манипулирана и фалшифицирана". Огромна разлика, с това просто да използваш фотошоп.

Точно така беше, затова и я свалиха снимката, а не защото са оправили ръкавче на блузка или нещо подобно.

Арчи и Лили имат снимки от празненствата за 4-ти юли, не виждам някой да ги крие.😃

Общи условия

Активация на акаунт