Аромат на празник: потопете се в коледно настроение с парфюмите на ZAG Zodiak

• 8 884
  • 626
  •   1
Отговори
# 480
  • Елхово
По време на Коледа обожавам да мирише на портокал, канела и ванилия!

# 481
Обичам ванилията и цитрусовите нотки

# 482
  • Samokov
Канела, ябълки , топло вино

# 483
Обичам аромата на ванилия в парфюм.
Вкъщи обичам да ми мирише на портокал и канела.

# 484
  • Плевен
Тази Коледа нека ароматите разкажат вашата празнична история! Кажете ни кои парфюмни съставки и ценни ароматни масла свързвате с празника и обичате да носите? Споделете с нас вашите най-любими зимни и празнични ароматни спомени.

Портокал, Ванилия , канела,елхови иглички, типично зимни аромати.Свързвам с аромата, който се усещаше във всяка една къща, особено на жива елха, създаваше невероятен уют и атмосфера в дома.

# 485
Харесвам аромата на сандалово дърво, цитрусови,  канела.

# 486
Зимата я свързвам с аромат на цитруси, защото в детството ми само през зимата ги имаше в България.
Ароматът на липов чай, който постоянно стоеше в чайник на печката и канела и ванилия от Новогодишните сладкиши и  мирисът на гора от елхата, също ми навяват мили носталгични спомени.

# 487
Зимата и особено наближаващите коледни и новогодишни празници свързвам с ухание на ванилия, канела , портокал и джинджифил.

# 488
Портокал и канела са любимите ми зимни аромати.

# 489
  • Банско
Мойте любими аромати са: карамфил, канела, ябълки и портокал.

# 490
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Харесвам ванилия, тонка, карамфил, цитруси и коледеното ухание на канелата.

# 491
Кардамон ,ванилия ,сандалово дърво

# 492
За парфюми харесвам ванилия,кокос,тонка,амбра.
А любимия ми коледен аромат е аромата на жива коледна елха.....който създава горска атмосфера,свежи борови иглички.

# 493
Червен портокал и бергамот

# 494
Тази Коледа свързвам празника с топлия аромат на канела и карамфил, съчетан със свежа нотка на портокал и борови иглички. Те ми напомнят за уютните зимни вечери край камината и уханието на домашно изпечени сладкиши.
За мен празничният дух ухае на ванилия, амбър и нотка сандалово дърво – комбинация, която излъчва топлина и изисканост. Тези аромати ме пренасят в зимна приказка, изпълнена с магия и споделени моменти.
Любимите ми зимни аромати са пикантната сладост на кардамон и мекотата на бял мускус. Те са като нежна прегръдка, съчетаваща традиция и елегантност – перфектен акцент за празничната атмосфера.
Празникът за мен ухае на комбинацията от ванилия, какао и пикантен джинджифил – топли, гушливи нотки, които ме обгръщат със спокойствие и радост.
Най-скъпият ми зимен аромат е този на свежи елхови клонки, смесен с нотки на карамел и тонка боб. Той съживява детските спомени за украсяване на елхата и споделените усмивки с близките ми.

Общи условия

Активация на акаунт