Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 076
  • 527
  •   1
Отговори
# 330
Любимите хора, вкусна храна и специално избрани подаръци правят празниците незабравими 🎄

# 331
За мен "малките неща", коита правят празника значим са аромата на Коледа - ванилия, ябълка и канела - обожавам този аромат, чаша горещ шоколад пред камината на фона на коледна музика, приготвянето на коледни сладки, споделените моменти с любимите хора. Това са нещата, които правят Коледа специална и ми носят топлина, щастие и уют. 🎄🔥🥰

# 332
  • София
Да сме заедно с любимите ми хора, да сме здрави и спокойни - нищо повече от това не искам.

# 333
Домашен уют, повече време с най-близките хора, вкусна храна, лампички, свещи, коледни меденки, подаръци и добро настроение.

# 334
Споделените мигове заедно, приготвянето на трапезата  украсата на елхата с любимите хора -  няма по- ценно от това. Не са важни големите и скъпи подаръци, а само да сме здрави и да сме заедно.

# 335
Обичам да се събираме семейството, да сме здрави и да се подкрепяме. Обожавам да ги изненадвам с нови рецепти, малки хапки, малки сладки или различни сосове... Забавляваме се, а на мен ми е драго когато им е вкусно и всички са доволни и щастливи.

# 336
Истински значим е празника, когото съм с любимите си хора.

# 337
Среща с близките, печене на бисквити, хубав филм.

# 338
Топлина в сърцето ми добавя, когато на Коледа виждам щастието в очите на детето ми. Щастието - когато виждам светещите от радост очи на родителите ми. Уют в сърцето ми добавя усмивката на баба ми, когато всички сме на масата.

# 339
  • In Neverland
Украсяването вкъщи, приготвянето на коледни сладки с детето, топлите вечери с любим филм и чаша какао, прекарването на време с близките, всички тези малки неща правят празниците специални

# 340
Малките неща,  които често ги приемаме за даденост, са най- важните - здраве и спокойствие.
Всеки ден е празник, когато има здраве за нас и близките ни.
За Коледа най- голямото щастие е радостта на децата и здравето на семейството.

# 341
Като чуя Коледа и идват светлината и светлинките,снега,
аромати - на канела, на прясно изпечен хляб,
блясък в малки очички, все още чудещи се Дядо Коледа ли ще донесе подаръка.

# 342
  • Русе
Коледа- време за пътуване към любими места и хора.

# 343
Страхотно е на Коледа всички заедно сме се събрали, няма значение кой къде е е по света важното е че на празника всички от най малкия до най възрастния сме на масата с домашно приготвени ястия и веселия Коледа ни събира цялото семейство.

# 344
Да се съберем заедно с любимите ми хора, да приготвя любимите ни ястия , да си говорим, да се смеем...

Общи условия

Активация на акаунт