Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 077
  • 527
  •   1
Отговори
# 345
Дребните жестове, приятелска усмивка, сияещи детски очички.

# 346
Щастието за мен е когато се съберем цялото семейство по празниците

# 347
  • София
Разбира се най-голямото щастие е да се съберем всички заедно, да споделим празника, да си направим подаръци един на друг, радостта в очите на децата, на родителите ни!

# 348
Истинската Коледа е когато сме всички заедно,усмихваме се ,правим равносметка за изминалата година и планове за новата.
Ако има и сняг,децата ще са много щастливи!

# 349
Моите малки радости по време на празниците са тези моменти, които не можеш да купиш – ароматът на домашно изпечени сладки, топлината от запалените свещи, и смехът на семейството, когато всички сме заедно около масата. За мен истинският уют идва от тихите, но дълбоки моменти – например да гледам как мама приготвя традиционните ястия с внимание и любов или когато всеки отваря подаръка си с блясък и трепет в очите.
Топлината на празника е в споделените мигове. Щастието идва, когато усещам благодарност за малките жестове и връзката с хората, които обичам. Това са „нещата“, които правят празниците специални и пълни със смисъл за мен.

# 350
  • Sofia
Няма Коледа без локумките на мама и баба.
Необходими продукти:
олио - 1 ч.ч.
масло - 1/2 ч.ч. разтопено
кисело мляко - 1 ч.ч.
локум - 1 кутия, обикновен
орехи - 100 г нарязани
брашно - 600 - 700 г
пудра захар за овалване
Смесваме съставките, без орехите, локума и пудрата захар. Правят се топчета в които сме сложили орехче и парченце локум. Печем на умерена фурна до порозовяване и после овалваме топчетата в пудра захар.

# 351
  • Монтана
Щастието за мен е ,когато се съберем цялото семейство по празниците!

# 352
  • София
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Цялото семейство събрано около масата.Ястия сготвени за гостите.Печенето на коледните сладки заедно с децата.

# 353
  • Русе
"Малките неща" които ме правят щастлива са здравето, на първо място и радостта в очите на детето ми.

# 354
Всички близки да сме заедно и да сме здрави!

# 355
  • София
Празникът е истински значим когато сме заедно цялото семейство, когато всички сме здрави - това са моите топлина, щастие и уют в сърцето.

# 356
  • There I was on a July morning
Обичам това време на годината. Спазвам традициите свързани с празниците - украсявам дома, готвя, събираме се, подарявам и получавам подаръци. Когато близките ми са добре, и аз съм добре, това ми доставя радост.
И винаги си мисля и за любимите хора, които вече не са между нас.

# 357
Когато се съберем цялото семейство по празниците!

# 358
Здраве, усмивки, спокойствие.  Вкусна храна, приятна компания.

# 359
Здраво и пълно семейство. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт