Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 096
  • 527
  •   1
Отговори
# 420
Цялото семейство да сме заедно и да сме здрави. Да се гушкаме, да гледаме празнични филми, докато хапваме маслени бисквитки.

# 421
Радостите, които правят празника значим са украсяването на елхата от всички заедно, празничното настроение и събирането с всички роднини.

# 422
Да сме здрави цялото семейство , да сме заедно винаги

# 423
  • София
Моите радости по празниците са всички да са здрави и да не се изпокараме в доказване кой е по-по-най.

# 424
Да бъда заедно с любимите ми хора и да сме здрави.

# 425
Горяща камина и чаша ароматен чай.

# 426
Да бъда заедно с любимите си хора и семейството си, да украсяваме елхата, да приготвяме празничната трапеза, да си говорим и забавляваме.

# 427
Всички близки да са здрави и да сме заедно на първо място! Стремя се всеки да получи желания подарък! Приготвям любимите ястия на всички.

# 428
Празнична украса, меденки, канела, портокали, аромат на Коледа. Здраво и сплотено семейство ❤️

# 429
  • Бургас
Да бъда с хората, които обичам и всички да сме здрави и усмихнати.

# 430
Събираме се цялата фамилия, с децата и племенниците правим меденки, всичко става в брашно, а детските муцунки- в шоколад. Треперно съчиняваме Новогодишни късмети, обвиваме ги в дрянови клонки, забучваме ги в баницата и ги наричаме за здраве. Нахлузваме Коледните пижами и започват щури снимки. Баща ми завърта питата, а майка ми подсказва на децата на къде да се насочат, за да грабнат паричката. Съседът отново се притичва на помощ, иде от далечната Лапландия,  за да донесе така желаните подаръци. Децата срамежливо рецитират стихчета и пеят Коледни песни. Следва лудото отваряне на подаръци, придружено с безброй усмивки и възхищения. Дядо Коледа отново е включил всички в дългия си списък и ни е определил като послушни. Весели и светли празници на всички!

# 431
Уюта е това да седнем заедно със семейството, да ухае на вкусна храна, да се чува детски смях.

# 432
Подаръците, приятната атмосфера със семейството и коледната вечеря.

# 433
вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Моите малки радости са:
* децата да се заиграят сами и да ме оставят за 10 минути на спокойствие
* съпругът ми да не се оплаква, че е изморен, защото и аз съм уморена, ама нямам право да се оплаквам.
* кучето да ме слуша и да изпълнява команди
* котките ми да не се качват на масата, за да вземат яденето
* да се сготвя нещо вкусно и да се хареса на всички
* да спят децата непробудно вечер
* да чувам и да виждам как всички в къщи се усмихват

Е май битовизмите ми са в повече, но като се замисля (една уморена мама) точно такива дребни битовични неща я радват, защото така получава повече време както за себе си, така и за останалите .

# 434
  • Стара Загора
Тази година ви предизвикваме да се включите в нашето по-различно предизвикателство. Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?
Обичам това време от годината. Всички са вкъщи, за да посрещнем празниците .Всеки се включва в приготвянето на трапезата. Като добавим настоението и хубавите емоции - тогава усещаш как сърцето ти се стопля. Това е щастието за мен. Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт