Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 18 453
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Весели и топли празници и от мен! Бъдете здрави вие и семействата ви. ❤️

# 241
Весели празници, момичета!

# 242
Весели празници! Здраве и късмет! Blush

# 243
Весели празници, момичета! Бъдете здрави, щастливи и нека в домовете ви да бъде изпълнено с любов, шумен, детски смях, уют и хармония! 🍀❤️🎄

# 244
Весели празници!!
Бяхме с гости и забравих да пиша..

Кажете как реагираха бебетата на първото зъбче? Снощи Борис се събуди с рев и писъци и така 40мин рева. Няма зъбче, побеляло е отдолу венеца, но предполагам чакаме. Ако и тази вечер е така мисля да дам Панадол да де поуспокои. Не съм вземала още мазило преди да е избило, дали не е грешка?

ПС Как ще посрещате новата година с бебетата?

# 245
При първото зъбче крещя 4 дни и изби. При второто крещенето беше 2 дни.

Нова година сигурно ще посрещнем в леглото, само малко се тревожа да не я събудят всички гърмежи.

# 246
Различно е със зъбчетата с първото имаше само малко проплакване. С 2рото нямаше нищо. Сега с третото вчера си порева половин час. Аз мажа с това гелче (Мултифункционален гел за венци Chicco) и го държа в хладилника за да е хладно когато му го слагам.

# 247
  • Варна
При нас първото зъбче изби на 20 декември. Второто на 24 декември. Няколко дни нощем се будеше често, денем раздразнителен. На моменти със силен плач  изведнъж и търка лявото ухо,  очи, уста всичко. Като го взема в прегръдка и му дам студена биба след гела, както е спокоен и се унася, започва да плаче. От две седмици, три се приспиваме на ръце. Преди си заспиваше сам, но сега не. Гледам днес венците отгоре подути🙄. Пак е неспокоен.
Аз не давам Панадол, а мажа с гел или хомеопатични лекарства. Казах си, че ако ситуацията е много зле тогава ще прибегна до него. Но засега не се е наложило.
На Нова година ще сме вкъщи. Около полунощ му се пада нощното хранене.

# 248
И ние Нова Година ще я караме вкъщи.Сега с бебе няма да скитаме никъде.Още не смея да го оставям за цяла нощ при бабите и дядовците.Всеки ми казва,че трябва да свиква с други.Майка ми иска да и го оставям за 1,2 дни.През деня добре ама вечер как ще го приспива незнам.

# 249
  • София
Момичета, знаете ли за някое решение за корекция на клепнали уши? Чувала съм за шапки и лепенки, но нищо конкретно. На сина ми не му стърчат много, но искам да го предотвратя докато е време и хрущялът е оше мек.

# 250
За уши мажа с лосиона или олиото. На Боби от раждане мидичката отстрани е леко залепнала - сладко е даже. Казаха да мажа, той е хрущял и расте. Пробвай с лепенка.
Ние на Нова година ще сме вкъщи, като гледам как плаче от зъби, ще посрещаме на ръце.
Калгел ли е по-доброто според вас?

# 251
  • Варна
Калгел и Дентинокс са с лидокаин. Имам и двете , но за сега съм ползвала само Дентинокс и не мога да кажа кое е по-добро. Мисля, че са еднакво добри.
И аз се бях замислила за ленти за глава, заради ушите, но Марти така се върти, че и 1 минута няма да се задържи тази лента на главата му. Със шапката е същото. Трябва да е някоя по стегната или с връзки отдолу, но при цялото въртене и преобръщане ще му неудобно. Ако намериш лепенки пробвай.

# 252
Ние бяхме на село при нашите за Коледа общо 5нощувки на шестия ден се прибрахме,доста ми дойде да си кажа честно.Тя си ядеше нямаше драми с това,но беше малко тясно всички в една стая спалня.
За нг сме при баща му да му правим компания,свеки е починала...Този път една нощувка планирам хаха
Иначе тези дни е доста крива,снощи като ревна уж да я храним стана мм тя реве пищи....станах и аз съдра се да реве май са зъби,пи вода полузаспала в ръцете ми после ам и заспа.
Стиска устата едва изяжда 125пюре което иначе обича на вкус и така борим се да хапне 🙂

# 253
Първото не се усети изобщо, второто изби като беше болна и също нищо не разбрахме. Надявам се и нататък да минава леко.

# 254
  • Варна
Mimi9999 да, зъбките са. Около първото зъбче имаше 3-4 дена не искаше пюрета и каши и давах само АМ,т.к. ядеше само няколко лъжички.
Блазе на семействата където зъбките избиват неусетно. Ние не сме от тях.

Общи условия

Активация на акаунт