Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 18 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Ох ние пак имаме проблем със съня Confused както спи и почва да реве, но даже не отваря очи, а си плаче. Някой път през час, друг път през 5 минути. Гушваш я и спира и пак я слагам да спи и след известно време пак проплаква. Някой има ли подобен казус?

# 256
Моето бебе прави така. Както спи и проплаква. Не се буди. Не е често и не е всяка вечер. Според мен сънуват нещо и не го имам за проблем.

# 257
А моето всяка вечер. В най-добрия му вариант 3-4 пъти на вечер, но напоследък 10-15 пъти на вечер. Confused

# 258
А моето всяка вечер. В най-добрия му вариант 3-4 пъти на вечер, но напоследък 10-15 пъти на вечер. Confused
Ние сме така, но усетих, че има някакви газове. Давам през деня биогоя, а вечер  по време на събуждането инфакол,  обаче пръцкането и събуждането продължава.

# 259

Дали не е превъзбудена? Да сънува нещо в следствие на емоционален ден? Аз не съм хванала кога го прави, защото не е често и го отчитам за нормално.

# 260
И при на съня е мираж последните 2 дни.Спи единствено върху мен.Реве със затворени очи.Постоянно се буди по 10 пъти сигурно.Мажа го с гелчета за зъбките по няколко пъти.Отделно плаче за щяло и нещяло,кисел по цял ден.Тече му носа от скоро,температура няма.Може би е свързано с растежа на зъбите.Имаше скоро коментари,че хремата може да е нормална в този период

# 261
В дните и няма особени разлики. Нито сме пътували, нито се е случвало нещо различно. Тя по принцип е така от 2-3 месеца по 2-3-4 проплаквания, но това с по 10-15 пъти на вечер е от няколко дни. Може и да е някакъв скок, не знам вече…

Дали не е превъзбудена? Да сънува нещо в следствие на емоционален ден? Аз не съм хванала кога го прави, защото не е често и го отчитам за нормално.

# 262
И моето дете спи ужасно неспокойно през последната седмица, като снощи проплакваше много често, досега не е бил чак така. Обяснявам си го с това, че много го мъчат зъби, но все още няма нови (отдавна му излязоха централните долни два).

# 263
  • Варна
И ние сме с проплакване вечер след като го сложа да спи за нощен сън. В рамките на час, час и половина след това проплаква в съня си по 3-4-5 пъти. Гушвам го и спира. Оставям го в гнездото, след малко пак същото. Имаше моменти където го оставях да спи върху мен, за да не се налага пак да го вземам от гнездото .
Safemylove сигурно са зъби.
При нас двата отдолу избиха и мислех, че известно време ще има затишие преди горните да се покажат. Но явно няма да е така. С пълна сила ни мъчат сега избиването на горните. Не мога и да разтривам хубаво гелчетата, че хапе😀.
Вече от една седмица в съня си се опитва да се обърне по коремче да спи. И не може да си намери правилната позиция на глава и ръце и се върти. Забива главичка в матрака и ръцете както дойдат. Чувам го, че се мъчи нещо, върти се до мен в гнездото и го донамествам-оправям му главичката да е на една страна, коригирам и ръцете. Това е новото при нас😀.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 15:43 от mama 06

# 264
И при нас се е случвало по време на дневен сън да изреве два пъти примерно 🫤
Снощи трудно я приспахме два, три пъти опитвахме,а будва три час...
Спирам да се оплаквам😁ще я похваля около Коледа взе мн са бърбори 😁🥳не,тете,тата,ам,мам...преди ба,ка,но рядко,а сега влиза в серия и не спира😁
Баща й се кефи на тете,Тата до небето каката по-късно каза Тата🫢

# 265
  • Варна
Много сладко Mimi9999 😊. Ние преди месец бяхме на "абу-абу", после "мама-мамо", сега "аня-няня ня". Тепърва ще стават по-интересни.

# 266
Момичета, знаете ли за някое решение за корекция на клепнали уши? Чувала съм за шапки и лепенки, но нищо конкретно. На сина ми не му стърчат много, но искам да го предотвратя докато е време и хрущялът е оше мек.
Само операция е решението. Гледах интервю с д-р Енчев каза, че е най-добре да се направи още преди 1ви клас и за да се избегнат подигравките.

# 267
От седмица нощният сън и при нас е ужас. Отдавам го на това, че боледува (сега хрема я мъчи и май се стича към гърлото, та кашля), но не изключвам и зъби да са. Също като при другите мами - проплаква на всеки 30-40 мин., взимам я да я гушна, слагам биберон и се унася отново. И така цяла нощ. Ако се е закашляла, се събужда от кашлицата. Отделно, където става за нощно хранене. И накрая през деня е супер изморена и на два пъти прави 4 дрямки, а по принцип е с 3. И аз съм вече крайно уморено и нервно зомби, ама знам, че и на детето не му е добре. Отделно отказва пюре и каша, което ме забавя със захранването и най-вече ме тревожи дали бързо пак ще свикне с хранене от лъжица.

За клепнали уши и аз знам, че нищо не помага - никакви лепенки, ленти и пр. Само операция.

# 268
Да ви се оплача момичета,детето е с хрема.От снощи се влоши,преди това леко течеше носа.Надявам се да е от зъбите,все още няма избило зъбче.Температура няма,правя му промивки със солен разтвор и сиропче му дадох, че се прокашля.Явно секрета му се стича в гърлото.Повтарям се в последните ми коментари,извинявам се,просто ми е притеснено Confused

# 269
Ох съчувствам ти и ние го преживяхме, но като беше на 5 месеца Disappointed Relieved Ужасно е...

Да ви се оплача момичета,детето е с хрема.От снощи се влоши,преди това леко течеше носа.Надявам се да е от зъбите,все още няма избило зъбче.Температура няма,правя му промивки със солен разтвор и сиропче му дадох, че се прокашля.Явно секрета му се стича в гърлото.Повтарям се в последните ми коментари,извинявам се,просто ми е притеснено Confused

Общи условия

Активация на акаунт