Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 18 451
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, Виктория е юнско бебе и доста по-назад сме с захранването. В момента сме на едно пюре, междинно ядене пак пюре, но плодово и мляко. Притеснявам се, че на опаковката на АМ пише да се дава до 1/2 пъти , а ние поне 3 пъти ѝ даваме. Дали е проблем? С Лактана Био я храним. И вие по колко пъти ги храните бебоците? Отделно и че имаме големи проблеми с пилешкото пюре, не го харесва, иска само плодово или зеленчуково….

# 211
Момичета,взех Калгел за зъбките.Вие с какво мажете венците?Надявам се да има ефект,после ще го пробваме.Още няма пробило зъбче,симптомите са течащи лиги постоянно,хапане,гризане,всичко слага в устата.През деня хич неможе да спи,има няма 1 час.И през нощта често се буди,предполагам заряди зъбите.

# 212
Момичета,взех Калгел за зъбките.Вие с какво мажете венците?Надявам се да има ефект,после ще го пробваме.Още няма пробило зъбче,симптомите са течащи лиги постоянно,хапане,гризане,всичко слага в устата.През деня хич неможе да спи,има няма 1 час.И през нощта често се буди,предполагам заряди зъбите.

Може първо да пробваш с Бочко, защото може да го мажеш по-често и ако няма ефект, пробвай с Калгел (той има малка доза лидокаин и е по-силен) Ние мазахме нашия юнак с Калгел известно време и сега разнообразяваме с Бочко. Вече има два пробили зъба и някакви други напират май май..

# 213
Сашко пък е болен Sad Първо таткото, после аз и естествено нямаше как да го пропусне. Сополи, хрема и ужасна кашлица. Буденето нощем е през 15-20мин. на всяко кашляне. Нервен е през деня и трябва все да се носим. Поне се храни с апетит. Инхалации, сиропи за кашлица, капки за нос и антибиотик. Направо го измъчвам Cry Долншя венец е побелял и подут. Давам Камилия, до сега като че ли го облекчаваше. Ноо зъб все още няма. Иначе всичко слага в устата.

# 214
  • София
Да оздравявате бързо! 💚

# 215
Бързо оздравяване!
При нас на кръвните излезе много ниско желязото.. не е очудващо защото аз съм с много ниско и през бременността с всички хапчета и ампули пк бях н долна граница.
Изписаха му капки Фероглобин. Някой вземал ли е?

# 216
Скорошно оздравяване MonikaMM Heart

# 217
  • Варна
Бързо оздравявяне MonikaMM🍀.
Аз бях взела Бочко, за през деня, т. к. е по-слабичък. Помагаше, но го свършихме. Сега сме с Дентокинд хапченца по 2 на вечер, давам преди банята, за да могат да подействат. През деня ако е неспокоен давам по 1,но много рядко. Също вечер, ако не го успокоят хапченцата мажа с Дентинокс или Калгел. Имам и капки Камелия бейби. Венеца не е подут, но виждам бели наченки на зъбчетата.
Вашите бебета стоят ли дълго време на столчетата за хранене? При нас е максимум 20 минути, не му харесва да е вързан. Гледам за хранене да го сложа на момента, за да издържи.
Онзи ден взех каша от просо. Учудващо за мен, но е хубава. И на Марти му хареса. Вече на няколко пъти ядем по 150 гр. пюре. Ние сме с 3 млечни хранения по 160-170 мл. мляко и 3 заменени. Понякога давам готово пюре, понякога към готовото добавям карфиол, броколи, чушка, спанак. За сега си хапва всичко.

# 218
С гелчетата съм само на Бочко,нз кога ще излезе зъб още няма като започнат вече наистина да видя след първите ще купя сигурно нещо по-силно.
Сирене съм давала в овесена каша,имаше вкус на попара(каката)

# 219
  • Варна
Момичета, какъв парадокс само. Вчера писах за лекарствата за зъбки, еми снощи приложихме целия арсенал с който разполагам. Започнахме с хомеопатичните хапченца, както го карам по-програма. След банята не можа да се успокои и да заспи  в 20:00 дори и със студена биба . Затова намазах с Дентинокс. Държа в хладилника всички биби. Покрай зъбите го приспивам винаги със студена биба. В 22:30 се събуди за мляко. Но, не можа да се унесе. Взех го в прегръдка и се успокои. Сложих го в гнездото до мен, няма и две минути хайде пак се събуди неспокоен. Пак в прегръдка, пак в гнездото, пак прегръдка. Тази вечер го играхме много пъти този мач цяла нощ. Събуди се пак във 24:00 с плач, дадох този път сиропче Камелия. В 02:00 пи мляко. В 04:00 пак беше неспокоен, този път дадох 2 хапченца.И от там се будеше на всеки час. Не си изпи млякото в 06:00, затова му дадох по-рано плодовото пюре в 08:30. Бях правила печена тиква. И сега заспа.

# 220
И моето дете постоянно се буди.Мажа го и с Бочко и Калгел пробвах,но ефект май няма.

# 221
  • Варна
Deni, пробвай със хомеопатичното сиропче на Камелия бейби за никнещи зъбки. Идва малко по силно от хомеопатичните хапченца и действа по бързо. Аз поне имам такива наблюдения.Гледам, че всички хомеопатични лекарства са със сходен състав. Може да ползваш и масажираща четка за бебета при мазане с гела. И студена биба след това, ако ползвате биба. Ако не ползвате може да държиш гелчето в хладилник. Не съм чела инструкциите, но може да видиш дали става да се държи в хладилника,т.к. съдържа лидокаин.

# 222
Forest, и на мен ми казаха същите неща. Аз съм с момиче, но отново на левия бъбрек има леко задържане. В допълнение ни каза, че не трябва да позволяваме да има запичане, трябва да се стремим към ежедневно изхождане, с консистенция на пастет. След 3 месеца отново сме на преглед. Лекарката каза, че в по-големият процент нещата се оправят след прохождане.

# 223
И ние днес бяхме на такъв преглед. Всичко е ок при нас, но спомена, че при много бебета се случвало да имат задържане в легенчето. Това се случвало, защото още главно лежат. Когато започнат по-често да са изправени, това се израствало.

# 224
Много се шашнах днес ....давам на обяд към 13 нежни зеленчуци с 1/4 жълтък не въвеждам нищо за първи път и ей сега ляга да спи ...и се оповръща ама яко...не мога да сваря да я вдигам😵‍💫😵‍💫😵‍💫....а каквото съм шубе на тази тема изтръпнах🫥...преоблякох я дадох водичка и хайде пак....
Това ми се случва за втори път междудругото....не помня миналия път с какво беше пюрето може би пак с ж.но помня,че беше малко125 и се учудих викам не е преяла да е някое190...

Общи условия

Активация на акаунт