Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 429
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 605
Т.е. не става дума за лоялната програма а за това приложение което тествахме?

Предполагам, че първо тестваш приложението. После попълваш писмена анкета за воечатлвнията си от приложението. Ако си отбелязала в анкетата, че си съгласна да те търсят за още въпроси, ти пращат съобщение. Там, ако се съгласиш на видеовръзка за въпроси относно приложението и активността ти в интернет, те питат дали искаш да участваш и в следващи тестове, ако си съгласна, избират измежду тези, които са се съгласили и пак може да се съгласил или да не се съгласил, ако си сред избраните, за по-нататъшна връзка.

# 1 606
Не, ставаше дума за Инсентив, не за приложението, което тествахме с Адри:

# 1 607
Значи май всеки за различно нещо говори Grinning
На това приложение не помня вече какво попълвах в анкетата, вярно че май и нещо такова имаше накрая. Но се обърках заради това че в тая тема стана дума.
Явно върви и друга анкета в момента.
На мен ми се вижда нормално да не са все едни и същи хората, а да събират обратна връзка от повече потребители.

# 1 608
Не, ставаше дума за Инсентив, не за приложението, което тествахме с Адри:

Имаше ли преди интервюто с инсентив друго интервю?

# 1 609
Не.Или поне не помня.Участвах наскоро  в теста на апликация, свързана с бг-мамма.За друг тип интервю не помня вече ако е било назад във времето.

# 1 610
Две са интервютата. Едното е в Zoom, за Инсентив. Другото е в Google meet, за приложението.
Моите са насрочени чак за 21.07. Тогава мога.

# 1 611
  • Другата България
Аз не съм изтъкната, а получих покана за интервю. Според мен търсят определен типаж, който им отговаря най-много на sales профила. Все пак всичко е бизнес, какъв цвят на форума, какви 5 лева.

Аз май ще се въздържа от участие, нямам настроение да си говоря с непознати.
Същото мисля.
Това се търси - sales профил.
Хората с най-много постове, стари потребители, които “живеят“ във форума и участват в теми във всички подфоруми, които не са малко. Не само такива, пускащи нови теми, а участници в тях.
Разбира се, не генерализирам, говоря по принцип, затова използвам кавичките.
Няма как да поканят такива като мен например, които списват в два-три подфорума, основно.
И предимно четат.
И разбира се, вероятно е важно и това какво се пише, не само участието за спорта.
Тъй че не следва да има обидени и разочаровани, предполагам никой не е опрял до тези пари, които раздават, за да си оправи живота. Така и така пишат хората, нека са полезни, пък и да получават нещо за това, което правят.

# 1 612
Инсентив не ги вълнува колко поста имаш, за онлайн пазаруване е интервюто.

# 1 613
  • Другата България
Има връзка за мен.
Пазаруват повече хората с повече точки.
Полезните потребители имат повече точки.
Може и да греша де, но няма как да няма връзка.
Не, че има значение, но стана на въпрос.

# 1 614
Не знам, Мери. Аз нямам чак толкова много точки. Има хора с много повече, от развлекателни подфоруми.
Може би се гледа дали пазаруваш през Инсентив.

# 1 615
  • Другата България
А то има ли друга опция?
За пазаруване?

Бъркаш за развлекателните.
Не са там многото точки.
Да има двама - трима, като Дяволо, които освен, че пускат много теми, и пишат редовно в тях.
Останалите сме с най-малко раздадени, ако участваш само там, разбира се.

# 1 616
Ами те всички които са си прехвърлили точките или почти всички, са и пазарували. Предполагам че не са много които си ги трупат ей така да стоят. Които са с повече точки, нали там си ги харчат, където и тези с малко? Изключвам които са с толкова малко, че не са успели никакъв ваучер да вземат до момента - след всичките тестове и незнамсикакво, няколко кампании вече, едва ли да са толкова много тези потребители.

# 1 617
Много хора се отказаха от точките и не пазаруват. Заради ГДД.
Други си ги трупат.

# 1 618
Аз тия дето са решили че точки не им трябват, изобщо не ги броя към хората взели точки, много ясно че няма да пазаруват те ваучери с тях от Инсентив, тях едва ли да искат да ги питат нещо по темата.
Шантаво е цялото нещо, но те и поначало явно такава им е политиката - да не обясняват много-много. И ги разбирам. Напишат ли нещо конкретно, винаги ще има някой да им търси сметка и да търси и иска кое защо и как. Не че и сега със сигурност няма някой дето ще да се е засегнал че не са го поканили за интервю. Даже доколкото разбирам са две отделни, различни. Човещинка, винаги ще има кой да каже - А защо не и аз? Аз не заслужавам ли? Тези които са включени какво повече имат от мен?
Същото както с точките и цялото подскачане защо някои имат повече а други по-малко.
Ще мине и това. До следващата кампания, тогава ще ни разкудкудякат пак едно хубаво Grinning

# 1 619
  • София
Добре ми мина интервюто, останах доволен, интервюиращия също.
Инсентив имат много сериозни планове, дано им се осъществят. Ще е добре и за нас и за тях. Засега Бг мама е единственият им партньор.

Общи условия

Активация на акаунт