Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 446
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Mediterraneo
Моето интервю е в четвъртък, утре децата ще ме обучават на Зум, че хабер си нямам как да се включа Simple Smile
Изобщо не ме интересува по каква причина са ме избрали, ще го направя, ще си взема точките и хич няма да го мисля повече.
Приложението с Адри изобщо не успях да го подкарам. Отказах се след два опита, беше ми интересно да видя за какво става въпрос, но се отказвам да хабя нерви и време, ако трябва, а в случая щеше да ми се наложи явно.

# 1 621
Това приложение беше доколкото разбрах просто място където да се тества съдържанието, генерирано от публикации тук във форума, а не че то самото да остане после. И то само от един раздел бяха, нещо тоя ИИ много странни ги правеше и без това. Доста работа имат още, ако смятат това да го има тук.
Така де, не си изпуснала нищо там.

Със Зум ще се справиш, не е по-сложно от който и да е месинджър, предполагам че направо ще ти пратят линк тъй че ти ще трябва просто да го имаш инсталирано.
Щом и точки са предложили, едва ли повечето да откажат от поканените.

# 1 622
  • Mediterraneo
Да, ама тъкмо ми писаха, че не били компютри, ами компоти. Ще помисля утре и може и да се откажа, 20 минути от времето ми не струват май толкова малко.

# 1 623
Ха, и аз разбрах тази вечер за компотите.
Утре ми е интервюто.
Иначе страшно подвеждащо беше това.
Все още мисля дали да участвам, ама ще съм си вкъщи и дано не забравя.

А с този зум как се работи. Аз на компютъра нямам камера, та на телефона май ще бъде.
Само инсталирах приложението от гугъл магазина.
И какво, само кликам на линка и въвеждам паролата ли?

# 1 624
  • Fairbanks, Alaska
Как точно се провежда това интервю?

# 1 625
Да, ама тъкмо ми писаха, че не били компютри, ами компоти. Ще помисля утре и може и да се откажа, 20 минути от времето ми не струват май толкова малко.
Simple SmileSimple Smile първоначалното звучеше направо не реално. Ама сега много тъпо с тези компоти.

# 1 626
Да, наистина нереално, ама си викам, щом казват.
Пък то какво било Joy

# 1 627
  • European Union
Ееее, така само ни дразните. Кажете какво ви излъгаха, че ни е любопитно.

# 1 628
  • Mediterraneo
Обещаните точки бяха в пъти повече, отколкото ще дадат. Объркали нещо и при разпратените съобщения с поканите имаше една сума. Снощи разпратиха други с извинения и и новите точки. За мен не си заслужава.

# 1 629
Ха, и аз разбрах тази вечер за компотите.
Утре ми е интервюто.
Иначе страшно подвеждащо беше това.
Все още мисля дали да участвам, ама ще съм си вкъщи и дано не забравя.

А с този зум как се работи. Аз на компютъра нямам камера, та на телефона май ще бъде.
Само инсталирах приложението от гугъл магазина.
И какво, само кликам на линка и въвеждам паролата ли?
Да, цъкаш линка и ако иска въвеждаш
паролата.
Ееее, така само ни дразните. Кажете какво ви излъгаха, че ни е любопитно.
За участие в интервюто имаше обещан брой точки, който беше сериозна сума.
Оказа се грешка и възнаграждението за отделеното време се стопи на 1/10.😅

# 1 630
  • European Union
Благодаря, задоволихте нездравото ми любопитство Simple Smile
Техният екип все нещо се е объркал. Май са наели стажанти, да се учат с проба-грешка.

Аз се зачудих защо са им тези интервюта на живо, не могат ли да получат същата информация с анкети и телефонни разговори. Явно си имат нещо наум хората.

# 1 631
  • Другата България
Който се минал - минал.
Joy

# 1 632
Обещаните точки бяха в пъти повече, отколкото ще дадат. Объркали нещо и при разпратените съобщения с поканите имаше една сума. Снощи разпратиха други с извинения и и новите точки. За мен не си заслужава.

Е, то аз още в началото си помислих, че някой се в отплеснал с нулите, защото наистина едва ли на много от поканените за интервю времето им е толкова ценно, че да струва 600 лева/час Joy

За мен е забавно, и с точки, и без точки пак щеше да ми е забавно подобно изживяване, пък и предвид, че за трите кампании в лоялната програма я съм "изкарала" точки за 20 лева, я - не, си е приятно допълнение Joy

# 1 633
Сега вече става разбираемо цялото вълнение, щом са написали такава сума. Макар че наистина си е трудна за вярване, предвид това от кампаниите какви бяха наградите.

# 1 634
Интервюто няма връзка с бг-мамма и не плащат те, само са ползвали тяхната база данни, за да селектират потребители. Инсентив си спонсорират инициативата.Даже ще заредят точките директно в портфейла там, не през бг-мамма.
Като цяло интервюто не касаеше бг-мамма.

Общи условия

Активация на акаунт