Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 31 101
  • 237
  •   1
Отговори
# 225
Заявих връщане и нямах опция за оставяне в sameday box-a, а само за взмане от куриер (от адрес). На някой да му се е случвало..?

Ако връщате повече от един артикул не дава опция за оставяне в sameday box.

А коя от куриерските фирми идва на адреса..?

# 226
Има ли актуален код? Благодаря
само този, който си е видим в сайта - ако хване Simple Smile

# 227
А коя от куриерските фирми идва на адреса..?
При мен последния път дойде Спиди.

# 228
Здравейте. Досега не съм пазарувала от fashion days, но разглеждах маратонки за сина ми и харесах няколко модела, но.. Никъде няма размер на стелка.. Как тогава да улуча номера?
Другото, което е, че и аз забелязах модели, който по другите сайтове ги няма. Визирам skechers, защото си харесах 2 модела за мен.

# 229
  • пустинята Гоби
Намерете сайта на производителя или на търговец с размери и си го проверете от там. Все пак имате представа от номера на обувката на сина си, поръчайте, пък ако не са точни - ще ги върнете. Само онлайн пазарувам обувки за мен и децата от години, случва се да връщам - не е драма.

# 230
Здравейте,  дали мога да направя рекламация на часовник Michael Kors, купен на 11.06  миналата година. Верижката му се съсипа.

# 231
Здравейте,  дали мога да направя рекламация на часовник Michael Kors, купен на 11.06  миналата година. Верижката му се съсипа.

Пробвайте, нищо не губите. Аз рекламирах скоро маратонки. Пращате им снимки на мейла или във формата за контакти. Много са съдействащи.

# 232
В момента има ли действащ код освен Genius?

# 233
Пробвайте,аз върнах тениска с разлепени и напукани надписи след няколко месеца само,че от Абаут ю

pic=1714246.msg49920920#msg49920920 date=1751469873]

Пробвайте, нищо не губите. Аз рекламирах скоро маратонки. Пращате им снимки на мейла или във формата за контакти. Много са съдействащи.
[/quote]

# 234
Ако имате желание , пишете какъв е резултатът. Мисля че ще е полезно ☺

# 235
Изпратих им във формата,за сега нямам отговор.

# 236
  • на Мелмак
Обадете им се по телефона, иначе са много бавни.

# 237
В момента има ли някакви ваучери?

Общи условия

Активация на акаунт