Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 53 259
  • 453
  •   1
Отговори
# 255
Получих и останалите неща от поръчката на части.

# 256
Бях писала по- рано за рекламация на 1 часовник. Ами звъннах им и ми казаха,  че ще ми пратят мейл, на който да отговоря,  като обясня подробно и със снимки. Щял да бъде разгледан от повече лица, но не гарантирали, че ще има развитие. Гаранцията покривала само повреда по механизма. Вече седмица чакам отговор и нищо. Явно няма да ми обърнат внимание .
Доколкото знам рекламациите се разглеждат в 30-дневен срок. Досега винаги са ми уважавали моите рекламации.

# 257
Ако е така, страхотно. Дано я разгледат.

# 258
Здравейте! Fashiondays за 2-ри път не ми изпращат артикул и не ми възстановяват сумата. Първия път ме обезщетиха, защото много ме ядосаха и подадох сигнал в КЗП (звънях им 3-4 пъти, което ми излезе над 10 лв. за разговори; писах на формата за контакт, която според мен, изобщо не работи). Тоя път си спестих звъненето, писах им съобщение пак през формата за контакт и директно подадох сигнал към КЗП.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 22:34 от anmasu

# 259
Съжалявам за ситуацията.
Имат безплатен телефон, няма нужда да звъните на този, който започва с 0700.

# 260
Аз пак се чудя защо им предплащате предварително за 2 лв разлика?

# 261
Много благодаря! Този, който е с "02 9..
" ли? От миналия път си взех поука - няколко разговора, никакъв ефект. Пусни си жалбата до КЗП и започват те да ти звънят. Като миналия път беше за 19 лв., сега е за около 60 лв.
Съжалявам за ситуацията.
Имат безплатен телефон, няма нужда да звъните на този, който започва с 0700.

# 262
Този е, да. То е колцентър. Дали ще звъните на 0700 или на 02 от значение са само парите, иначе звъни на едно и също място.

# 263
Да споделя за този панталон

Връщам го, защото според мен е уголемен. Поръчах 34 и буквално плувам вътре.

# 264
  • пустинята Гоби
Аз си купих тези кецове, доволна съм.

# 265
И аз се включвам за код, макар да ми е ясно, че приключиха с кодовете.

# 266
Здравейте, бях направила поръчка и я върнах. В статус на връщането пише, че сумата е преведена по банковата ми сметка, но всъщност не е. Имали ли сте такъв случай ?

# 267
  • Варна
В някои онлайн банкирания връщането се отразява по-назад - на датата на поръчката. Сигурни ли сте, че сте проверили добре?

# 268
  • Пловдив
Изписва, че сумата е преведена може би автоматично след като бъде маркирана от куриер, че е приета, но всъщност превода се прави по- късно, едва на етап пристигане при тях.

# 269
Освен това от деня, в който получавате съобщение, че сумата е възстановена, докато се появи в сметката, минават поне 3 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт