Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 53 295
  • 453
  •   2
Отговори
# 240
Е, в сиво са, защото си купила последните. Случвало ми се е в много сайтове. След моята покупка светва "изчерпана наличност" и стават сиви или няма бутон "купи", "добави в количката".

# 241
  • Под Слънцето
Е, в сиво са, защото си купила последните. Случвало ми се е в много сайтове. След моята покупка светва "изчерпана наличност" и стават сиви или няма бутон "купи", "добави в количката".

Ох, успокояваш ме. Благодаря! Не ми се беше случвало до сега/

# 242
Артикул от поръчка от 01.07 ще ми бъде доставен...днес... Нямам думи

# 243
Цяла поръчка от края на юни, която трябваше да получа на 03.07 все още не е изпратена и не могат да ми дадат информация какво се случва, а е предплатена. Отговор от типа, ако не ви устройва, я откажете е меко казано несериозен.

# 244
  • Под Слънцето
Оу. При мен от 2 поръчки вчера с общо 12  артикула, само 1 е в подготовка да бъде изпратен .. тия дни
4  неща съм купила последна бройка.. Какво се бавят толкова?

# 245
Аз на 100 процента ще си върна пратката. Просто беше за повод, който мина и вече не ми трябва.

# 246
Аз за това не им предплащам нищо. Веднъж и аз така се изчаках половин месец. За 2 лв разлика, не ми се рискува да им плащам предварително.

# 247
6 лева е таксата им за наложен платеж, не 2.

# 248
До easybox е 2 лева.

# 249
Аз имам опции само до офис на Спиди или Еконт. Вероятно е свързано с това, че пускам големи по обем поръчки.

# 250
По същата причина, поради която от Синсей анулираха всички пратки след 3 седмици чакане.
 Складът на Синсей в Букурещ е много близо до склада на Фешън дейс.
Имаше пожар в началото на юли и изгоряха помещенията на много фирми.
Вероятно това е причината.

# 251
От поръчани 7 артикула, получих 4. За първи път ми се случва.  Прочяната не е отразена в историятна на поръчките. Сумата иначв си отговаря при почучаване. Явно, наистина имат сериозен проблем.

# 252
Бях писала по- рано за рекламация на 1 часовник. Ами звъннах им и ми казаха,  че ще ми пратят мейл, на който да отговоря,  като обясня подробно и със снимки. Щял да бъде разгледан от повече лица, но не гарантирали, че ще има развитие. Гаранцията покривала само повреда по механизма. Вече седмица чакам отговор и нищо. Явно няма да ми обърнат внимание .

# 253
Бях писала по- рано за рекламация на 1 часовник. Ами звъннах им и ми казаха,  че ще ми пратят мейл, на който да отговоря,  като обясня подробно и със снимки. Щял да бъде разгледан от повече лица, но не гарантирали, че ще има развитие. Гаранцията покривала само повреда по механизма. Вече седмица чакам отговор и нищо. Явно няма да ми обърнат внимание .

Пробвайте да им пишете тук, може да обърнат повече внимание като е писмено.

https://www.fashiondays.bg/page/send-us-a-message/

# 254
И там писах, никакъв отговор. Чак след като се свързах по телефона ми казаха да пратя мейл. Очаквах поне елементарен отказ , а не пълен игнор.

Общи условия

Активация на акаунт