Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 643
  • 179
  •   1
Отговори
# 105
  • Fairbanks, Alaska
Съфорумките се оплакват от по-ситния шрифт на текста при пълната версия. Сравних с мобилната и наистина последната е с една идея по-едър шрифт. Обаче мобилната версия е с орязани функции.

# 106
Да, пълната версия е за голям екран - минимум таблет изисква, за да е удобна за ползване. За мен на телефон е супер дребна. Може би, ако обърна телефона хоризонтално да стане една идея по-добре, но като цяло мобилната версия си е точно за екрана на телефона. Проблемът е, че са орязани основни неща като скрит текст.

# 107
  • Бургас
С две ръце съм ЗА нови емотикони !
И бутон ЗАПАЗИ !

# 108
  • у нас
Ако следиш тема, да не ти изпращат нотификации на имейла. Това се отнася и за публикувани нови теми. Не са ми нужни напомняния по имейл.

# 109
  • Телиш/Плевен
Ако следиш тема, да не ти изпращат нотификации на имейла. Това се отнася и за публикувани нови теми. Не са ми нужни напомняния по имейл.
Можеш сама да избереш за какво да получаваш известия на имейла:
Профил - Настройки - Имейл известяване

# 110
  • Бургас
Бих добавила и проблема с търсачката !
Не е нужно да изкарва първо най-най-старите теми, даже и такива, които са далеч от това,което търсиш.
Трябва да си показва най-новите теми!

# 111
  • Пловдив
Искам отново да има "зелен озъбен" емотикон.

# 112
Искам отново да има "зелен озъбен" емотикон.

Надето, откакто изчезна този емотикон, не съм я засичала по темите да коментира.

# 113
# 114
Любимият ми! Simple Smile
Друг любим беше припадащата. И тази, която се пляска по челото.

# 115
Любимият ми! Simple Smile
Друг любим беше припадащата. И тази, която се пляска по челото.
и онова, дето се чеше по главата
и, онова с калашника Smiling Imp

# 116
една тематична

сори, но не се сдържах.

# 117
Ах, къде сте ги скрили, ей? Бяха
много забавни.Ама някои прекаляваха с тях.

# 118
Спомням си, че имаше тема, в която задачата беше да се разкаже цяла история, използвайки само емотикони. Мнозина успяха да го направят и беше много забавно. Но тогава имаше емотикони, изобразяващи всевъзможни домакински и родителски дейности, както и секс. Laughing
То е ясно, че тогавашните емотикони няма как да се върнат, но е приятно да си ги припомним. Two Hearts

# 119
  • Телиш/Плевен
Спомням си, че имаше тема, в която задачата беше да се разкаже цяла история, използвайки само емотикони. Мнозина успяха да го направят и беше много забавно. Но тогава имаше емотикони, изобразяващи всевъзможни домакински и родителски дейности, както и секс. Laughing
То е ясно, че тогавашните емотикони няма как да се върнат, но е приятно да си ги припомним. Two Hearts
Да, наистина бяха страхотни емотиконите и историите.
Наспамихме много, но... Innocent

Общи условия

Активация на акаунт