Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 637
  • 179
  •   1
Отговори
# 90
  • По света и у нас
Ето сега проверих, имах 3 следени теми, но това не са темите които постоянно ми излизат. Постоянно ми излизат темите където съм коментирала и разни хора ми лайват мненията или коментират след моя коментар.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 20:40 от PriMadonna

# 91
О, да, бутон за спойлер в мобилната версия!

Моля собствениците на сайта да проумеят, че в световен мащаб трафикът е мобайл в голямата си част!
А защо не ползваш пълната версия на мобилно устройство? Аз никога не ползвам мобилната версия, въпреки че 100% ползвам на айфон или айпад.

# 92
Пълната версия на мобилно устройство е кошмар - не се събира на екрана, супер дребен шрифт...

# 93
Имам и друго предложение.
Да има възможност в лс да се добавят папки.
Примерно някой ми пише с важна информация и да го пратя това лс за лесно намиране.

# 94
  • Melmak
Как да ползвам пълна версия на мобайл? Нали за това е мобилната версия????

# 95
Как да ползвам пълна версия на мобайл? Нали за това е мобилната версия????

Отиваш надолу и има бутон пълна версия.

# 96
  • Fairbanks, Alaska
Пълната версия на мобилно устройство е кошмар - не се събира на екрана, супер дребен шрифт...
Ето как изглежда при мен пълната версия:

Изобщо не е кошмар, а супер удобна.
Ето и клавиатурата:

# 97
Тя се вижда пълната версия  на телефон, въпросът е как се чете този дребен шрифт.Аз и с очилата не мога 😀.

# 98

Пълната версия на телефон без увеличение, за да се събере на екрана и мобилната:

Аз лично трябва с лупа да ползвам пълната на телефона или да увеличаваме, което означава, че по-голямата част ще трябва да се скролва. За мен е неудобно. Ползвах пълната версия в началото, когато нямаше мобилна, но от таблет.

# 99
Ами аз нямам никакъв проблем. Същото е като Натаел. Мен пък ме дразни мобилната версия….

# 100
  • Melmak
На мен ми е ясно как да мина на пълна версия, неясно ми е защо трябва да го правя. В 21 век сме, абсурдно е мобилната версия да е орязана и да трябва да ползвам десктоп версия, за да имам повече бутони и функционалности.

# 101
На мен ми е ясно как да мина на пълна версия, неясно ми е защо трябва да го правя. В 21 век сме, абсурдно е мобилната версия да е орязана и да трябва да ползвам десктоп версия, за да имам повече бутони и функционалности.
Така е, но ви дадох shortcut докато добавят функционалностите.
За да минеш на пълна версия изтрий m в адреса.

# 102
Не е нужно да се трие нещо, най-отдолу си има опция "пълна версия", но тя е неудобна (твърде дребна) за ползване от мобилен телефон. А мобилната има орязани функции. Сигурно има начин основни функции от пълната, които липсват на мобилната, например "скрит текст", да бъдат добавени.

# 103
  • Melmak
Точно, Мама Ру! Абсолютно е нелогично да ползвам десктоп версията, защото конкретния сайт не желае да си добави елементарни функционалности. Иначе знам как да мина на пълна версия, но е изключително неудобно да се ползва на мобилно устройство.

# 104
Не е нужно да се трие нещо, най-отдолу си има опция "пълна версия", но тя е неудобна (твърде дребна) за ползване от мобилен телефон. А мобилната има орязани функции. Сигурно има начин основни функции от пълната, които липсват на мобилната, например "скрит текст", да бъдат добавени.
Вярно, но на мен ми е по-лесно да изтрия буквичката. Аз продължавам да не разбирам кое му е неудобното на пълната версия, но явно зависи от мобилното устройство.

Общи условия

Активация на акаунт