Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 629
  • 179
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Аз съм готова да поведа шествие-молебен за връщане на "зелен озъбен" сред емотиконите!

# 121
Напротив, много готино стана даже. Много ми липсват и на мен тези емотиконки, а съм във форума от 2016 година.

# 122
  • София
Да може да се търси в дадена тема, и не чрез не знам какви гимнастики през филтрите на търсачката, а нещо подобно на преди - "Печат" и ctrl+f.

Бутон за скрит текст в мобилната версия, достъп до публикациите през мобилната.

Ограниченията на "лайковете" са нова придобивка, която не ми харесва.

# 123
На мен най-много ми се иска да има промени в мобилната версия (ползвам форума единствено на телефона си):
1. Бутон скрит текст
2. Да можеш да виждаш пълен профил и мнения на потребител
3. Адекватна търсачка - да може да търсиш по потребител, а също и да ти излизат адекватни резултати от търсенето (това почти никога не се случва)

# 124
  • у нас
Споделям мнението на Елмайра изцяло. Наложи ми се да търся във форума определена информация. Излязоха ми теми от 2016, 2018, нямащи общо с това, което търсих. Свърших си работа, излязох от тук и намерих инфото в Гугъл.

# 125
иска ми се, при натискане на камбанката горе, списъкът да е малко по- логично подреден- първо новите мнения по темите, после палците!

сегашната ситуация, малко е  като
 "роднина; милиционер;роднина; милиционер"  и доста дразни

# 126
Според мен нарочно е направена така камбанката, за да може и по погрешка да не уцелиш, вместо ново мнение да цъкнеш на палче = повече отваряния на теми, повече импресии, повече пари от рекламодатели. Ако получиш палче за тема, от която вече си се отписал, и го цъкнеш, пак те записва. Или от любопитство да видиш какво мнение са ти харесали - пак се отваря темата, пак пари. Това геймифициране на сайта (да се прави като зарибяваща игра) е умишлено. Сега с новите бронзове-сребра-диаманти целта е същата - много хора имат проблем със зависимост и със зарибяване с такива практики, но форумът печели от това, макар че последствията за психичното здраве не са хич добри.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 09:41 от наивница на средна възраст

# 127
аз съм дърта и инатеста, пак повечето ще ги заобикалям, но ако наистина е тази причината, много е тъжно Confused

# 128
Mamagemelar, нарочно се правят така сайтовете, за да прекарваш максимално време на тях = пари. В соц медиите е същото. Много трикове има.

Примерна статия, ако ти се чете:
https://www.sciencefocus.com/future-technology/trapped-the-secre … -do-to-fight-back

# 129
  • Mediterraneo
Иска ми се от мобилната версия с приплъзване настрани да се изчистват едно по едно известията от камбанката. Както в gmail, напр.

# 130
  • Melmak
Елмайра (мега як ник),

Нарочно е това с търсачката. Използването на гугъл прави сайта по-търсен и съответно по-добре се индексира.

# 131
  • Fairbanks, Alaska
Аз съм имал случаи и с Гуглето да не мога да намеря даден пост.

# 132
  • Бургас
Това с известията за ,,полезно,, е излишно !
И много пълни уж непрочетените мнения по темите!

# 133
Искам само да няма негативни бутони.
От другите функционалности нямам оплаквания, досега не ми се е случвало да се отпиша от тема и да ми идват отново известия. Емотикони имам и на телефона. Общо взето нямам забележки. Търсачка рядко ползвам и не ми е важна.

# 134
  • Пловдив
... досега не ми се е случвало да се отпиша от тема и да ми идват отново известия.
Явно защото не си писала в темата.
Ако имаш дори 1 мнение, ти излизат постоянно известия без да си натиснала бутон "следи".

Общи условия

Активация на акаунт