Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 632
  • 179
  •   1
Отговори
# 135
А, да, това е друга недомислица - да не можеш да се отпишеш от тема през мобилната версия, ако вече си писал в  нея.

# 136
Ако ти изтрият модераторите мнението в дадена тема, не получаваш известие за темата, така че може да карате да ви трият мнението.

# 137
Защо пък да караш модераторите? Има си начин, важното е да не влизаш в тази тема повече, нито да пишеш, нито да четеш.

... досега не ми се е случвало да се отпиша от тема и да ми идват отново известия.
Явно защото не си писала в темата.
Ако имаш дори 1 мнение, ти излизат постоянно известия без да си натиснала бутон "следи".

Много ясно. Но те се спират и повече не четеш същата тема.

# 138
Обаче ако някой ти лайкне мнението и ти кликнеш да видиш този пост, който е лайкнат, отново те вписва и получаваш известия.

# 139
  • Пловдив
... досега не ми се е случвало да се отпиша от тема и да ми идват отново известия.
Явно защото не си писала в темата.
Ако имаш дори 1 мнение, ти излизат постоянно известия без да си натиснала бутон "следи".
Много ясно. Но те се спират и повече не четеш същата тема.
Там е работата, че не се спират, излизат по default.

# 140
  • Fairbanks, Alaska
Имал съм и двата варианта-само да следя тема и да съм писал в тема. И при двата варианта съм се отписвал без проблеми.

# 141
Обаче ако някой ти лайкне мнението и ти кликнеш да видиш този пост, който е лайкнат, отново те вписва и получаваш известия.

Ами да. Затова не гледам кой какво ми лайква.

Sunflower, ти като си писала в темата няма нужда да активираш следене, то си е активно. Но като се отпишеш, няма да има известия

# 142
  • Пловдив
Имало е теми, в които съм писала без да "следвам".
Но няма отписване, няма деактивиране на известяването, което си е досадно.

# 143

Ами да. Затова не гледам кой какво ми лайква.

Sunflower, ти като си писала в темата няма нужда да активираш следене, то си е активно. Но като се отпишеш, няма да има известия
На мен понякога ми се сливат лайковете и нов отговор.
Или просто от бързане не чета, че било лайк или нов отговор.
Та е идейно да се разделят някак лайкове от нови отговори.

# 144
Имало е теми, в които съм писала без да "следвам".
Но няма отписване, няма деактивиране на известяването, което си е досадно.

Ами това ти казах, че след като си писала вече следваш. Темите, за които си активирала следене са такива, които само четеш, без да си писала в тях. Отписването и от двете неща става по един и същ начин. И най-важното е да не влизаш повече, нито лайкове да гледаш.
Но за лайковете някъде четох, че вече не активирали повторно следене. Не ги отварям и не съм го проверила.

# 145
  • София
Ако е възможно няма да е лошо да имаме достъп до бан листата, където да се вижда кои потребители са баннати и за какъв период от време, вместо да се чудим кой е зачезнал и защо, добре ли е и т.н.

# 146
Е, то ако някой е с бан е до живот.

# 147
  • София
Има банове за седмици, за месец и т.н.
Този до живот е крайна/последна мярка.

# 148
Да се ограничи редактирането на публикации. Пита някой нещо, хората му отговарят и понеже нещо не му е изнесло на автора и бам една точка, а за какво е ставало дума никой не знае или питат едно, после го редактират със съвсем друго. Малко не е добре отговорилите да се правят на маймуни.

# 149
То редактирани е възможно 24 часа след публикуването. И, ако в родината си допуснал грешки никакъв шанс да коригираш. Ако е последен пост не можеш нищо да направиш/ отговориш докато няма друг пост след него.

Общи условия

Активация на акаунт