Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 638
  • 179
  •   1
Отговори
# 150
Аз си редактирам публикациите, защото мобилната версия е силно орязана.
Понякога се случва така: Пиша на компютъра (много по-лесно ми е), но искам да прикача снимка, която е в телефона. Публикувам. Отварям от телефона - редактирам - прикачам снимката. Отново отварям от компютъра - редактирам за втори път - слагам снимката в скрит тект.

Това много често ме отказва да коментирам.
Да, това е едното нещо, което ми липсва - Скрит текст.
Скрит текст:
Heart Exl

# 151
Аз не мога да се ориентирам с анонимните постове, това променено ли е? Как може човек да поства анонимно и да отговаря анонимно?

# 152
Доколкото знам, само някои раздели като здраве и осиновяване дават тази възможност. Също така не съм сигурна има ли я в мобилната версия.

# 153
Има потребители, които при участие в игри, томболи и теми с награди, са некоректни. Например не отговарят на поставения въпрос според правилата за участие, и/или участват повече пъти, отколкото е разрешено по правилата, и / или са се регистрирали само заради игри и награди и всичките им публикации са само от игри.  Смятам за справедливо такива потребители да бъдат служебно дисквалифицирани и да не участват в тегленето накрая.
Много допълнителна работа за екипа модератори, знам.

# 154
С риск да се повторя, но нека и аз го предложа, ако някой вече ме е преварил - ще е чудесно, както качваме снимки и ги публикуваме, така да можем и да качваме наши видео материали направени с телефоните ни.

# 155
Не знам дали е писано, но бих се радвала да мога да добавям повече от една снимка наведнъж.

# 156
  • Бургас
Аз пак ще измрънкам,че е досадно когато ти свършат лайковете! Особено като следиш няколко теми, които са само със снимки!

# 157
  • Mediterraneo
Сега се сетих, че ще е много яко да могат да се отбелязват потребители( да се тагват). Така няма да пропускаш, че някъде по темите някой те е питал нещо.

# 158
Като се споменаха лайкове (даже не знаех, че свършват?), защо не се отчитат харесвания и на снимките? Те също могат да са полезни за някои или просто да са красиви?

# 159
  • Пловдив
Като се споменаха лайкове (даже не знаех, че свършват?), защо не се отчитат харесвания и на снимките? Те също могат да са полезни за някои или просто да са красиви?
Защото не са лайкове, а е бутон полезно, който ти запазва конкретното мнение в един списък.

# 160
И аз с цел да се повторя,защо вместо бутон ''Цитирай'' не се обнови например ''Отговори'',мисля че така няма да има нужда да се ''редактира'' и наново написаното от нас да се добавя към вече написан веднъж текст.Забелязвам дори понякога че с това ''цитиране'' не се разбира точно кой към кого дава самият отговор при запитване,а понякога и самият отговор към някой отива чак на последната страница.

# 161
И аз с цел да се повторя,защо вместо бутон ''Цитирай'' не се обнови например ''Отговори'',мисля че така няма да има нужда да се ''редактира'' и наново написаното от нас да се добавя към вече написан веднъж текст.Забелязвам дори понякога че с това ''цитиране'' не се разбира точно кой към кого дава самият отговор при запитване,а понякога и самият отговор към някой отива чак на последната страница.

Как точно да се обнови бутон "Отговори"
Бутон цитирай ти слага цитат на човек, който искаш да цитираш и да му отговориш.
Бутон отговори отваря празен прозорец.
А иначе има хора, които цитират е не знаят горките къде да пишат. Трагедия. Пишат в самия цитат между изреченията на този който цитират.

# 162
  • у нас

Бутон цитирай ти слага цитат на човек, който искаш да цитираш и да му отговориш.
А иначе има хора, които цитират е не знаят горките къде да пишат. Трагедия. Пишат в самия цитат между изреченията на този който цитират.
Да, много е неприятно. Често не се разбира, кой цитира, кой отговаря и изобщо има ли отговор.

# 163

Е,да обаче при бутон  ''отговори'',ако решим понякога да прикачим снимка просто не става и чрез ''цитирам'',трябва да редактирам вече написаното.

# 164

Е,да обаче при бутон  ''отговори'',ако решим понякога да прикачим снимка просто не става и чрез ''цитирам'',трябва да редактирам вече написаното.

Бутон цитирам и бутон снимка са различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт