Какви функционалности ви липсват и искате да бъдат добавени?

• 5 620
  • 179
  •   1
Отговори
# 165
Какво общо има цитат със снимка и аз не разбрах. Обаче много хора слагат цитат и преди него пишат коментар по цитата. Е, как може първо да четеш отговора и после да ти стане ясно зза какво се отнася? Мислете малко, не ги слагайте обратно въпрос - отговор.

# 166
DeVa, не го правят нарочно. Преди можеше в поста си да цитираш чужд пост, пуснат преди твоя, като цитатът се позиционираше отгоре, пред твоя отговор. От едно известно време обаче се позиционира отдолу. Трябва специално да си копираш поста, да го изтриеш, да изтриеш празното поле, за да може цитатът да се премести най-отгоре, и тогава да пейстнеш своя отговор, ако искаш да е под цитата. Голяма играчка е и не на всекиго му се занимава.

# 167
  • Пловдив
DeVa, не го правят нарочно. Преди можеше в поста си да цитираш чужд пост, пуснат преди твоя, като цитатът се позиционираше отгоре, пред твоя отговор. От едно известно време обаче се позиционира отдолу. Трябва специално да си копираш поста, да го изтриеш, да изтриеш празното поле, за да може цитатът да се премести най-отгоре, и тогава да пейстнеш своя отговор, ако искаш да е под цитата. Голяма играчка е и не на всекиго му се занимава.
Позиционира си се отгоре. Отдолу се позиционира следващия цитат (всъщност се позиционира точно след курсора, трябва да се внимава къде е курсора). Идеята според мен е: цитираш, пишеш, после цитираш, пак пишеш.

# 168
Но ако пишеш и докато публикуваш, видиш, че вече има публикуван друг пост (или други постове), и рискуваш да се получи недоразумение, затова решаваш да добавиш цитат на мнението, което коментираш, той се лепва отдолу, вместо отгоре, където специално си поставил курсора на мишката. Преди си отиваше отгоре, сега се лепи отдолу, колкото и да му указваш къде да застане. Ако държиш да е отгоре, вече съм описала как – местиш ръчно. Или не местиш и си седи отдолу. И дразни четящите.

# 169
  • Пловдив
Ами за мен е логично. Когато отваряш "Отговори" с цитат - цитата отива отгоре. Когато го добавяш пост фактум - отива отдолу.

# 170
По-рано отиваше там, където му кажеш.

# 171
  • Пловдив
По-рано отиваше там, където му кажеш.
Е то по-рано форума беше син и имаше едно бебе отгоре. Минало свършено.

# 172
Да, това е така, не винаги, но и на мен ми се е случвало. Не знам бъг ли е, аз си намествам цитата, но явно другите не се вживяват толкова.

# 173
Да мога да търся в тема.

# 174
  • Бургас
На мен бутона ,,Сподели,, ми е излишен!

# 175
И на мен. Никога не съм го ползвала.

# 176
Често го докосвам без да искам и се нервирам. Май и други изразиха недоволство от въпросния бутон.

# 177
  • у нас
На мен бутона ,,Сподели,, ми е излишен!
И на мен. Никога не съм го ползвала.
Аз го ползвам, когато трябва да се посочи дадено мнение доста по-назад във времето или в темата написано.

# 178
  • София
Искам да има пак функцията "отпечатай", която да показва всичките мнения от темата наведнъж. Беше много полезна.

# 179
Днес получих на лични няколко спам съобщения с реклами на платформи за трейдинг, лихвари. Няма да е лошо да има бутон и лични съобщения да могат да се докладват като спам/реклама. Категорично не ми се занимава да търся модератор, за да го препращам.

Общи условия

Активация на акаунт