ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 2

• 35 313
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
Проблем е, че много деца нямат реална преценка за знанията си. Лесни контролни, шестици на кг и подобни са адски вредни, нищо, че са радост за мама и дете.
Искам да ви кажа как м.г. на пп мат успехът на випуска беше 6.00. Ми то е меко казано смешно. Разболя се нашата учителка още септември и дойде заместник и стана тя каквато стана. И всички много убедени как математиката е лесна, явиха се над 10-15 души на ном. Миииии то меко казано трагедия, добре че беше тази ном да се стреснат леко и да видят как не са ок нещата. Тази година вече са със супер учител на профил и някак се поуспокоих, иначе и аз мислех да пише дзи 2 ае, а дзи 3 мат, но с тази учителка нещата си дойдоха на място.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 09:27 от Maria 007

# 721
  • София
При нас 95% от децата избраха ДЗИ 2 по математика (обяснимо за мат. гимназия). Моята писа Химия, малко рисковано, но и без това я подготвя за друг изпит, е, с по-различна материя, но да видим!

# 722
  • София
Промлем е, че много деца нямат реална преценка за знаннията си. Лесни контролни, шестици на кг и подобни са адски вредни, нищо, че са радост за мама и дете.
Искам да ви кажа как м.г. на пп мат успехът на випускът беше 6.00. Ми то е меко казано смешно. Разболя се нашата учителка още септември и дойде заместник и стана тя каквато стана. И всички много убедени как математиката е лесна, явиха се над 10-15 души на ном. Миииии то меко казано трагедия, добре че беше тази ном да се стреснат леко и да видят как не са ок нещата. Тази година вече са със супер учител на профил и някак се поуспокоих, иначе и аз мислех да пише дзи 2 ае, а дзи 3 мат, но с тази учителка нещата си дойдоха на място.
На същото мнение съм, затова преди време тук писах, че се радвам, че при нас им пишат оценките реално, а не да си мислят, че са отличници и после едва да си вземат матурите. В други частни, а и държавни училища го правят това. Всички са отлични и ура. Като не осребряват оценките в биткойни е по-добре да са реални и ученикът да види, че трябва да се старае повече и да работи повече.

# 723
  • у дома
При нас 95% от децата избраха ДЗИ 2 по математика (обяснимо за мат. гимназия). Моята писа Химия, малко рисковано, но и без това я подготвя за друг изпит, е, с по-различна материя, но да видим!
Хип не е обяснимо-моето също е МГ от 52 деца /пп мат са 26/ще държат 2 ДЗИ мат-мързи ме да смятам точно процента.

# 724
При нас положението е шапка на тояга.. Писал АЕ за втора матура и с радост установил, че майка му е права и ще е на B1, a не на B2.
Проблемът е, че поредна година АЕ ще е на самоподготовка, защото учителката отсъства със седмици и можеше поне в 12 клас да сложат някой друг за да ги подготви за матура. От 26 деца - 20 са избрали матура по АЕ, не е като да е екзотичен избор на единици

# 725
  • София
Похвалвам се и аз с отлично взето от девойката ДСД2, което заега ще стои на трупчета, защото не иска да кандидатства в Германия.
Съответно втората матура ще е по немски, която също не се очаква да потрябва за някъде, но ще видим.

Като цяло и при нас положенеието е шапка на тояга. Още 3 месеца училище, но ѝ става мъчно за наближаващия край.

# 726
  • Някъде в Европа...
Хип не е обяснимо-моето също е МГ от 52 деца /пп мат са 26/ще държат 2 ДЗИ мат-мързи ме да смятам точно процента.
И при нас е почти същото...И ДЗИ ИТ и Инф не избраха (,профили)...Писа се ДЗИ АЕ, тук - таме ДЗИ 3 Мат...Също математическа гимназия..Нашата паралелка е профил АЕ, Мат, ИТ и Инф - ни едно няма да се явява на ИТ и Инф, учителите ги посъветваха "за доброто на децата"...

# 727
  • у дома
При нас по ИТ само от нашия клас да  поне 5-6 деца,ако не и повече,но всичките са я писали като 2ДЗИ,само моето като трето ..

# 728
Е па да са чели темата, да са питали.
Може да си я вземат с отличен, стискам им палци.

# 729

Общи условия

Активация на акаунт