Заредихте ли батериите с BETL? Или докога ще кълвем на гола кука

• 1 142
  • 9
  •   1
Отговори
Да си призная, не бях чувал за тази страхотна компания до оня ден. И си мислех, че отдавна българина не кълве на подобна стръв. Последното подобно приключение, което си спомням беше преди близо 30 години с някаква компания за домашни електроуреди.
И сега бум, населението се позахлеби малко и някой дойде да издруса крушата.
Странното сега е, че мисля че всички са знаели на какво хоро се хващат, но са се надявали да излязат на далавера преди да бумне пирамидата. Играли са хазарт някакъв.
Имате ли лични наблюдения около вас?

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 23:49 от Абуто

# 1
Явно не вдъхвам доверие и не ме канят за подобни благини.

# 2
Не давам пари за такива глупости (нито имам излишни, нито пък хората около мен са се заимали чак толкова, но чувам, че в София заплатите са от 3000 лв нагоре - там хората явно имат за даване).
Не познавам никой от инвеститорите, но ми казаха, че един познат е инвестирал в известен исторически парк. И на едните и на другите така им се пада.

# 3
  • София
Да, имам наблюдения. Такива пирамиди са разпространени от много време. Познавам много хора, които са участвали в подобни (не само бетъл). В момента знам за около 10 действащи. Аз също съм участвала в такава, като много добре знам къде влизам. Някои изкарват пари, други губят, все пак това е самата пирамида. В един момент всички гърмят по един и същи начин - с последно доизточване чрез бонуси и т. Н.
Странно ми е само за хората, кото твърдят, че са вярвали, че това е реален бизнес. Или са много тъпи, или се правят на ударени с мокър парцал.

# 4
  • Пловдив
Аз не разбрах какво твърдиш и какво питаш.
Докога ще кълвете - докато се откажете, защо питаш нас? Важи и за българина, и за американеца.
Нямам лични наблюдения, около мен кълвящи не знам да има - ако смяташ, че около тебе е пълно, кажи ти. Един колега само спомена, че негов познат вложил ли, канел ли се, не разбрах, даже му хвалел начинанието, та да опита и той, ако реши. И дотам.

Цитат
И сега бум, населението се позахлеби малко и някой дойде да издруса крушата.
Не виждам никакъв такъв момент. Населението си бачка и си яде и така е отпреди тия 30 години, за които говориш. Нито е останало гладно, нито баш сега се е случило нещо особено, нито пък наблюдаваме някакво уникално за света явление.

# 5
  • Далечният изток
Може би сегашните зарибени са млади хора, които не са били родени преди 30 години или са били деца, и тези схеми са им непознати.
Около мен нямам такива познати шарани. Чувам от трети лица за четвърти, които не познавам, че влагали точно в тази схема между 750 и 2500 лв.

А аз също разбрах онзи ден от новините.

# 6
  • Melmak
И аз мисля, че Аида има право. Може да кълват млади хора, които нямат опит с пирамиди.

Не познавам никой, клъвнал. Един колега казва, че са го агитирали, но той е видял, че е пирамида и е отказал.

# 7
Не го знам това БЕТЛ, докато не чух по новините. Никой около мен не знае и не участвал.

# 8
Аз също разбрах от новините.Не бих се вързала на подобни схеми, защото не съм рисков играч, когато става дума за пари.Моите пари.От никакви инвестиции не разбирам и стоя мнооого далече от такива неща.Нямаме познати клъвнали, но не сме от младите.

# 9
  • Sofia
Това е активната тема.

Общи условия

Активация на акаунт