Смешки от форума - 43

• 41 680
  • 330
  •   1
Отговори
# 315
  • Down south
Цитат
Не споделям и не очаквам нищо лично в работна среда.
Проблемите на колегите биха ме о ще ш щ ПМ щ ш ш ш щ

нстоварили допълнпмс соъсжов

??!! Astonished
Когато пишеш във форума не бива да се разсейваш. Факт.
Чак сега (мое време сутрин) го видях Sunglasses
Както някой предположи, стана нещо неочаквано и не знам, как съм го публикувала.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 17:24 от Daylily

# 316
  • FRANCE
Заека почти активира Алекса на телевизора. Когато го пуснем на свобода в дневната, мого обича да ми отмъква дистанционното на телевизора и да скача отгоре. Нямам идея защо .

# 317
Моят котарак всяка сутрин в 5ч ме събуждаше като включваше копчето на радио-будилника.
На компютъра също е "писал" като легнеше на клавиатурата.

# 318
  • София
Моята котка редовно като мине през клавиатурата на лаптопа обръща екрана. Това се прави с клавишна комбинация от 3 бутона, но тя явно все на тях стъпва.

# 319
Моята котка редовно като мине през клавиатурата на лаптопа обръща екрана. Това се прави с клавишна комбинация от 3 бутона, но тя явно все на тях стъпва.
Не е по темата, ама и моята е спец. Обръща екрана и минава в самолетен режим.
Честно, аз не знам как го прави.

# 320

Да, и моите котки са го правили. Или качат лентата отгоре или отстрани. След това на мен ми е много сложно да го оправя. Всеки път се мъча сума време, докато го оправя. Теглене с мишката на лентата и пр.

# 321

Да, и моите котки са го правили. Или качат лентата отгоре или отстрани. След това на мен ми е много сложно да го оправя. Всеки път се мъча сума време, докато го оправя. Теглене с мишката на лентата и пр.

SatisfiedSatisfiedSatisfied моя син, отпреди да навърши две, щракаше за лудо по клавиатурите.... Така аз открих, че долната лента може да минава отстрани....Почти всичко прави детето, само дето все още не е разбрал, защо телефона ми в моите ръце звъни, а в неговите - не... Да живее самолетния режим!!!

# 322
  • Сф
Цитат
Пак ме ковна кърлеж.На петата минута на плажа.Мъжа ми реагира много неадекватно.Втурна се и бясно го изтръгна хвърляйки го с яд в пясъка.Ме чакай ,бе човек,то не е бомба.Даже не погледна цял ли е
След седмици ще отида направо в лабораторията да пусна тест.Дали да не помисля за някакъв абонаментен план,към нея?

# 323
Цитат
Децата на доведения ми брат могат чудесно да боравят с телефон от 2 години още. И си личи, че знаят какво правят, а не просто да щракат и да лигавят телефона.
Буквално си взима телефона, отключва го, отваря си ютуб, избира си с търсачката коя песничка или детско, гледа и после го спира, излиза от ютуб, после затвори всяко отворено приложение. В смисъл, адекватни движения си прави, не на посоки.
Та щом те са така предполагам е съвсем възможно да има и други такива деца.

Едно време двегодишните не бяха такива, ама знае ли човек, акселерация SmileySmileySmiley

# 324
Кое е смешното? Май скоро не сте имали допир до двегодишни.

# 325
В очакване на класирането в СУ:
Цитат
В момента тече Голямото Джуркане, сървърите пушат с черен дим, всички декани са се строили в редичка и им веят с ветрила.
Междувременно ректорът вероятно обмисля ново увеличение на таксите с 500% за платеното и с 1000% за държавната поръчка, но вие не се тревожете - за сметка на това пък сигурно ще намали местата.
Утре следобяд хвърляйте по едно око към СУ - ако видите бял дим - значи всичко е готово, може да влизате в акаунта. Laughing

# 326
Ама на промоция ли? Simple Smile
Цитат
някакъв се оплаква, че не може да намери жена за секс, а жените могат да намерят мъж за секс даже и по пътя до Кауфланд и обратно.

# 327
Прав е човека, можем. Едва се сдържаме по пътя за Кауфланд, и особено на обратно с торбите Wink

# 328
Добре де, това що за мъже ще са да не помогнат с тия торби??
Съсипаха ги и тях, мда...  Ако намеря такъв, ще ви го оставя който мине след мен да го намери, аз не го ща Grinning

# 329
Е а де? Кви са тия мъже дето две торби не могат да пренесат?

Общи условия

Активация на акаунт