Октомврийското ни бъдещо детенце маха вече с(ъс) ръчици и краченца

• 13 099
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Я и аз да се разпиша

Добре дошли МГД и Iovana HD, имате си специално място вече в списъчето на първа страничка  Hug

За гаденето, мене ме напусна някъде 8-9 седмица (но аз никога не съм повърщала), но тези дни пак се появява и изчезва и недоумявам защо. Според мене най-отвратителния симптом беше тази ужасна умора, нея поне сега я няма.

Да се похваля-вчера бях на доки за мини-преглед, видях бебчо за съвсем малко, той съвсем е изпълнил черното пространство (какво беше това  Thinking) - ранните тестове за Синдром на Даун бяха негативни и докторът като ми гледаше резултатите от всички тестове, само каза "супер, супер" и ме прати да си ходя. На преглед съм пак чак 16та седмица за феталната морфология и най-хубавото е, че тогава нашият татко ще може да дойде най-сетне (ние живеем разделени (не по желание)  Cry).

Рали, да вземеш да попокажеш малко снимки от Китай, нашият план е да ходим там догодина за Олимпиядата. Да събираш впечатления, защото те чака разпитване. Какъв ти е полета до Китай (с кои авиолинии, през кои градове минаваш, тн)?

Ирен, определено получаваш наградата за най  Sick мама в Октомврийската темичка, горкичката, като знам откога те мъчи - хайде стискам палци да минава!!!

МегиВ, аз също бая съм качила, пък не ям. Може ли някой да ми даде разумно обяснение????????

Чао засега

# 121
  • София
rally, аз съм от Пловдив - бяхме в Първа градска болница, там ни закара линейката. По отношение на специалистите, нямаме проблеми, днес ще идва да го прегледа неонатоложката, която го следи от раждането му. Само на нея и имам доверие, защото благодарение на грижите и се разви нормално, въпреки многото проблеми, които имахме.

Ами то си пише, че си от Пловдив, ама кой да чете ...  Embarassed Оглупявам.
Само да те успокоя - израстват се тези проблеми, Мартин е на 4 години и 9 месеца и вече почти ги забравяме ... иначе то не бяха инхалатори, бейбихалери, болници ...  Sad
Ще ги израсте и Петко  Hug

# 122
  • Стара Загора
"Освен това, аз съм предразположена към лунички и петна - първия път имах много петна, сега пак започнах да се олуничвам - мисля да си взема крем специално против родилни петна ... Че преди 5 години се борих с тях сума време след раждането ...
Искам да кажа, че си има смисъл от мазането "
Rally, аз си взех слънцезащитен крем на ROC, специално за хора предразположени към петна, жени де Simple Smile.

Тантум верде ми изписа лекарката и витамини каза да пия. Цял ден ми е зле и повръщах, дано да премине, скоро че е кошмар.

# 123
Здравейте и от мен момичета,

искам да споделя, аз съм в луда паника! Вчера се качих на кантар - 6!   cry cryШест кила!  Cry Мисля си, че това е направо невъзможно, не съм си похапвала чак толкова. Общо взето малко повече от преди, но не и толкова. Дали не е случайно от това, че беше вечер? Незнам какво да правя, днес се опитвам да се ограничавам, но ми става по-лошо и гладът не минава. Как да отслабна и в същото време да не навредя на бебо нещо? До сватбата имам цели два месеца, ще бъда ужасна булка и рокля няма да мога да си намеря!  newsm45

# 124
  • София, Павлово
Mira SB: Напълно ти съчувствам, аз също съм качила толкова, а единствената разлика е, че сега просто когато огладнея трябва да хапна - иначе ставам противна  Twisted Evil Е, само дето мен не ме чака сватба  Cry Пожелавам ти до важният ден да се чувстваш добре в кожата си

# 125
Mira SB наистина е кофти като разбереш че си напълняла,много ти съчуствам,аз съм качила само 2 кг. засега,но да не забравяме че сме само в началото на бременността и от гаденето не ни се яде много,а като влезем в 4 тия месец какво ли ще правим с този апетит незнам  ooooh!

# 126
  • София
Аз засега не съм качила, но се чуствам доста подута. С първата ми бременност като мина гаденето згубих желание да ям месо - и така до  месец. Качих 15 кг за цялото време, като последните 5 бяха в 9-ия месец  Embarassed и да ви кажа много бързо ги свалих - изписаха ме 12 кг по-лека след 4 дни престой в боницата - как стана и аз незнам.

# 127
  • София
Момичета, стига сте се тормозили с килограми, свалят се  Simple Smile Но не сега, а след като родите, особено ако кърмите ... Познавам сума жени, които качваха по 20, по 30 дори кг., сега не им личи, че са раждали ... Стрес е за организма, но то цялата бременност е стрес - затова ни дават витамини  Simple Smile Недейте да пазите диети сега, просто вместо вафла, хапвайте банан (киви, ябълка или каквото обичате) или пък орехи, овесени ядки, пълнозърнест хляб с мед (пак е "сладичко").
Аз утре съм на доктор, ще видя как съм с килата, ама по дрехите - оширочали за ми на задника и краката, отеснели са ми на корема, но благодарение на първото просто им смъквам талията надолу  Wink

А качването е строго индивидуално, при някои жени и без да се хранят много, организма им си натрупва ... природа. Запасява се за бременност, раждане и кърмене, един вид. Малко е грубо сравнението, но и при домашните животни е така - докато бременеят напълняват много, като родят стават наполовина  Heart Eyes

silverarrow, ти много изследвания си направила, браво, аз утре с нетърпение очквам да ида да видя бебето, не съм го виждала от един месец...
А за Китай - то аз съм в командировка  Wink, няма да ми е екскурзия, за разлика от милото, който си идва с мен на чиста екскурзия. Ще му кажа да снима. По принцип ще сме в Далиан, плануваме да посетим Пекин единия уикенд и Шнхай + Суджоу за другия. А мъжа ми си има цяла програма  Simple Smile
Ще пътуваме с Турските Авиолинии: София - Истанбул - Пекин. После вътрешен полет с Китайска авиолиния до Далиан. После ще разказвам.
Искрено се надявам да нямам проблеми с пътуването и много се радвам, че гаденето и повръщането спират  Praynig

# 128
  • някъде там
rally,не съм съгласна много за мазането. Спуквах се да се мажа първия път,постоянно. Адски здраво се нацепих, навсякъде-корем,ръце,крака,гърди........... От генчето ще да е ,защото и майка ми е така. Peace Ама...... мажете се де лошо няма. Peace

# 129
 Hug Здрасти момичета!
Върнах се от прегледа пораснали сме..вече сме около 1 см ама принтера бил на ремонт и...няма снимка..яд меее, но по -важното  е че всичко е наред, че с това зацапване.

Доки каза, че така се случвало и тя каза, че е от разпъването на матката, да си пия дуфастона и да си почивам.След 2 седмици ме вика да се записвам на ЖК и тогава щяла да ми пусне изследванията.

Намерихме си квартирка...така, че живот и здраве от понеделник се местим.най-после тишина и спокойствие!

# 130
  • Sofia
Момичета, какво ще кажете за една среща за тези от София.

И аз съм "За" за срещата, но е по-добре да е в почивните дни, че след работа направо е кошмарно. Само да се разберем на кой как му е удобно.
Сега си тръгвам от работа и нямам търпение да се прибера и да си почина.
Приятна почивка на всички и доскоро! Simple Smile

# 131

Аз се занимавам с вадене на болнични - голяма тъпня била здравната ни система. Нямам право да ходя на работа - първа категория труд съм, а за по-дълъг болничен трябва да лежа два дни в болница и то без нужда  Shocked

На мен ми дадоха болничен  за една седмица и след това лекарката ми каза да ида от джипито да си взема направление за лкк и ще ми издадат за 1 месец и така ...Не са ми казвали , че ще трябва да ходя в болница.
 Момичета на вас как ви понасят плодовете?При мен е ужас какъвто плод да хапна и малко след това го връщам.Отвратително е.

# 132
Аз също съм за срещата !!!
Но трябва някой да се заеме сериозно с организацията...  smile3506
Събота или неделя през деня....,следобедно примерно..... към 16.00 ч. може би е добре, вие какво мислите ?

Ивон - ходих при една докторка Румяна Колицова в Шейново...,позната е ходила при нея. Абе ще изчакам до 22ри март и после ако нищо още не се вижда ще тръгна по различни доктори, но за сега не искам да се побърквам.

# 133
  • Пловдив
rally, благодаря за успокоителните думи  Hug
Вчера дойде да го види неговата си лекарка и поне знаем за какво става въпрос.

Виждам, че коментирате килограмите - днес се качих на кантара и се оказа, че съм свалила 1-ия кг, който бях качила. Аз си го очаквах, защото в продължение на два-три дни само повръщах и нищо не хапвах. Много ми е странно, но вместо да отминава това
гадене се засилва  newsm78.  Надявам се да не кача много кг този път, защото съм 5-6 отгоре от това, което искам да бъда.
По отношение на стриите - миналия път се мажех с "Кокона и майка" и се нацепих само по гърдите малко.

# 134
Nigella, аз завърших АМТИ с цигулка през 2000 г.
Аз си направих изследванията, в петък - резултатите, а на 30-ти съм на доктор. Нещата са добре, мажа се с един балсам на Ейвън, пия си фолиевата киселина редовно, не са ми предписали други витамини, но ям плодове и може да се каже, че нямам проблем със стомаха, освен,че малко е изпъкнал  Joy Килограми не съм качила, което също е добре, нали? Желая ви спокоен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт