Отговори
# 585
Здравейте, момичета!

„Няма значение какво правиш, стига само с докосването си да можеш да превърнеш едно нещо в нещо, което не е било преди, в нещо ново, което ще прилича на теб, след като отдръпнеш ръцете си.“
Рей Бредбъри

Неделя е!
Денят на възстановяването и почивката.
Отдайте се на моментите на спокойствие и на радостта от малките неща.
Усмихнат да е денят ви!

# 586
Привет,неделно и лежерно  особено, когато е мрачно и зимно навън. Само да се гушкаш под завивките и четеш нещо или гледаш филмчета и хапваш.   

Емкааа , стягай новата тема че я тази преполовихме..

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 14:30 от femmi2

# 587
Емкааа , стягай новата тема че я тази преполовихме..
Феми, аз не усетих кога стигнахме до 40-та страница.
Добре се "движим", без бързане, без напрежение.
С усмивка и настроение нижем пост след пост. Това ме радва и с удоволствие ще започна да мисля за новата ни къщичка.
Ако и Толга ни изненада с нов проект - ще бъде чудесно, ако пък не - ще си "въртим" старите сериали и филми, нищо че вече наизуст сме ги научили, хеле пък аз.
Да сложа новата фотка на Ешреф, че сега той поглъща изцяло свободното ни време.
Има и защо - красавец е!

# 588

Привет! Еми намери ми я тази снимка с хубаво качество плийс да си поиграя с нея...

# 589

Привет! Еми намери ми я тази снимка с хубаво качество плийс да си поиграя с нея...
Диди, с това разполагам в моя архив. Нямам време да търся из нета.

# 590
Дано ти харесат.

# 591
Благодаря, Диди!

Скрит текст:

# 592
Добро понеделнишко зимно утро !

# 593
Здравейте, момичета!

"Пази добре в себе си това съкровище - добротата. Знай как да даваш без колебание, как да губиш без съжаление и как да придобиваш без подлост."
Жорж Санд

Наслаждавайте се на моментите, споделяйте доброта, прегръщайте близките си!
Усмихнат да е денят ви и ползотворна новата седмица!

19 февруари - Международен ден на спонтанните актове на доброта

Днешният 17 февруари се отбелязва като Ден на спонтанните актове на доброта /Random Acts of Kindness Day/ - една от новите инициативи на международните благотворителни организации. Тя има глобално значение и не зависи от националност, етническа принадлежност или религиозни убеждения. На този ден трябва да се опитаме да сме по-добри, мили и безкористни и то без да очакваме в замяна същото, призовават организаторите.

Добрите дела сами по себе си трябва да ви доставят удоволствие и в същото време, давайки нещо на другите хора или помагайки им, Вие не трябва да очаквате награди - това е истинската добротa, допълват те.

Стресът и умората в напрегнатото ежедневие често ни правят равнодушни към проблемите на другите до момента, в който се окаже, че самите ние се нуждаем от протегната ръка. Няма малко или голямо добро. Всеки акт на доброта е достатъчно ценен сам по себе си. Важно е да правим добро, без да очакваме нещо в замяна и то не само в един ден от годината, коментират организаторите.

# 594
# 595
При нас е бяло и снежно, затова и аз съм още на зимна вълна.
Не може да ме обладае пролетно настроение, та не успявам и концепцията за новата тема да оформя.

# 596
# 597
Еми, в "Сега и завинаги"  Толга беше млад, красив, чаровен, влюбен, готин. За 10 години улегна.[/b][/color]

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 19:49 от Цвети &

# 598
Еми, в "Сега и завинаги"  Толга беше млад, красив, чаровен, влюбен, готин. За 10 години улегна.

Цвети, много си права, че за 10 години Толга улегна и си изгради имидж на сериозен, делови мъж, перфектен съпруг и любящ баща. Нека! Радвам му се, но ми се иска и на продукциите да набляга повече - да се снима, за да ни радва на екран.

Днес красавиците ни се отбелязаха в IG с изключение на Амине.
Ново от сторито на Алмеда:  

Суде:  

Езги:

# 599
Ох как ще се спи не знааам направо се шашардисааах .. Flushed Ще сънувам и бленувам тоя докосващ  поглед на ашкъмааа Heart
Не мога да откъсна очи .. Навън е студено и зимно, но Чаатай и Демет ни сгорещихаааа .. Nature Boom
Ще са двойката и бомбата на  годината и сериала също .  Който може си го може и знае как и какво да избере . Wink

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 01:17 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт