Отговори
# 645
Така се зарадвах, че има ново стори от Толга, но после увесих нос, защото видях това.
Какво да се прави, маминият сладур обожава футбола.

Толга поства футболистите, аз пък него на стадиона.

# 646

https://www.dailymotion.com/video/x7bll53

Това не знам дали сте го виждали.

# 647
Ех , този футбоооол..

Диди , 🌻 ти си знаеш... ама да отбележа, че жеста с подаръка с гифчитета на Ийт Козан са чок гюзелим. Heart Eyes

# 648
Диди, ние сме виждали всичко, споделено от Толга, но ми е много приятно когато си припомняме старите му интервюта и репортажи.

# 649
Гледам ,че и Оузхан Коч е на видеото до Толгахан и си приказват с Аджун.

Аз няма как да не се изфукам с гледки от Лондон.

Особено тука.... От одеве моля някой да ми намери умиращата мишка. ;д

Феми следва продължение ,но ще разровя за сцени относно Козанката а може и на боксьора да му се навия Wink

# 650
Ще ти я намеря умиращата мишка като се добера до компа..

Тая вечер  в Турция играят Галата Сарай и Фенер Бахче.  При тоя снеговалеж и студ как ритат на стадиона?!

# 651

Тая вечер  в Турция играят Галата Сарай и Фенер Бахче.  При тоя снеговалеж и студ как ритат на стадиона?!
Още ли вали не е ли спряло вече? Всъщност не знам каква е хаваята и с полетите Вилито одеве ми викаше нещо ама земята викаше НЛО само. ;д

https://www.tiktok.com/@tolgahanalmedaa92/video/7303105386037464 … &sender_device=pc

# 652

Още ли вали не е ли спряло вече? Всъщност не знам каква е хаваята и с полетите Вилито одеве ми викаше нещо ама земята викаше НЛО само. ;д

https://www.tiktok.com/@tolgahanalmedaa92/video/7303105386037464 … &sender_device=pc
Ще ме уморите двечките. Като виждате, че съм се отнесла, звъннете ми - веднага ви пускам умиращата мишка.

Аз отивам да припадам в темата на Мерт. Това нова фотосесия ли е?

# 653
# 654
Здравейте, момичета!

Безпокой се повече за съвестта си, отколкото за репутацията си, защото твоята съвест – това си ти, а репутацията ти – това е, което другите мислят за теб. А това, което другите мислят за теб – си е техен проблем.
Чарли Чаплин

Грижете се за себе си, слушайте сърцето си!
Нека новият ден е богат на добри новини и сбъднати желания!

# 655
Хелоуууу , дружки! Да изпием горещ шоколад в зимният ден.  

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 13:47 от femmi2

# 656
Как сте в този студ?

Аз продължавам да се вълнувам с Лондон Wink

Еми пускай умрелия мишок ,че само ти го можеш. ;д

# 657

Аз продължавам да се вълнувам с Лондон Wink

Еми пускай умрелия мишок ,че само ти го можеш. ;д
Диди, добре си ти - знаеш, че Мерто е в Лондон, а аз се разкъсвам между Тирана и Истанбул. Чудя се на кой самолет да се кача и накъде да запраша. .

# 658
Кое ми е добрето чудим се как ще се прибере нали имало зор на летищата... ;д

Като говорим за Лондон Wink

# 659
Кое ми е добрето чудим се как ще се прибере нали имало зор на летищата... ;д

Като говорим за Лондон Wink
Диди, не се чуди! Като гледам колко е усмихнат и доволен Мерт може да реши и да поостане там. Хич няма да му е зле. Тъкмо ще се отърве от "Рибарчето".
А снимката на Толга от Лондон я бях забравила. Благодаря ти, че ме подсети за нея.
Мисля, че от Лондон са и тези, но не съм много сигурна:

Общи условия

Активация на акаунт