Какво ви накара да се усмихнете днес?

• 4 417
  • 85
  •   1
Отговори
Нека тази тема е място,  където всеки може да разкаже или покаже какво го е усмихнало днес Simple Smile

Започвам аз. Днес, в ранни зори ме усмихна тази снимка и по-специално погледа на кучето Joy Heart
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 07:28 от bubanka

# 1
Sugar, ТИ ме усмихна, и кучо! Болна съм, пообърка ми плановете един вирус, но ето, че ти ми донесе добро настроение🌹Нацелувай кучо😍

# 2
Учителка, която след доста години ме позна и си приказвахме. Положителна емоция.

# 3
  • Tezor Obliš
Едно много мило съобщение по Вайбър от човек, когото не бях чувала скоро.

# 4
В зверското задръстване на околовръстното един тир ме/ми пусна. Бързах зверски.
Дребен жест но за мен е много.

# 5
Усмихвам се всеки ден, когато се сетя за нещо хубаво.

# 6
  • Козлодуй
Аз се усмихвам като видя котараците си Simple Smile

# 7
Синът ми и съпругът ми ме карат да се усмихвам всеки ден.

# 8
  • София
В метрото,  дете, което с пръстчета ми показа сърце! Беше много мило! Heart

# 9
  • Бургас
Едно малко дете,което едва прохождаше.Татко му го държеше,а майката само ги гледаше и се усмихваше.Излъчваха спокойствие и щастие!

# 10
Обедна разходка в местния парк с близка приятелка, с която сме свързани с общи спомени от 15г и впоследствие, много тясно професионално. Тя се мести на друга работа, и това е последната ни обедна разходка в този парк, при тези обстоятелства.

# 11
Раждането третото дете на мои много любими приятели,прекрасно семейство. Heart

# 12
Silverstone Heart Всички да сте живи и здрави, а то да има прекрасно детство, изпълнено с обич, сигурност и безброй хубави моменти Sparkling Heart

Днес ме усмихна един мил жест на човещина - един човек, отби от оживения междуградски път, спря, отвори багажника на колата си и извади малко гранулки. Нахрани няколко мокри бездомничета, които стояха край пътя.

# 13
  • Tezor Obliš
Едно много мило лично съобщение и това, че успях да намеря и поръчам икона, която търсех от няколко дни. Heart

# 14
  • Г. О.
Децата ми, като видяха подаръците под елхата, щастливите им викове и цялата емоция след това.
Весела Коледа на всички!

Общи условия

Активация на акаунт