Какво ви накара да се усмихнете днес?

• 8 211
  • 151
  •   1
Отговори
# 30
  • Банско
Една вкусна закуска и чайче на топло вкъщи!

# 31
Вчера - срещнах класната на сина ми от гимназията и страшно и се зарадвах. И тя ми се зарадва и се зарадва на всички новини за 1 година студент на сина ми и пита за нас и аз питах за нея . Учителите в училището бяха много ангажитани. Няамат голям бюджет , но се справяха с много неща и много направиха за децата. Беше му класна 5-7 клас, после им преподава по разни предмети, ходи с тях на екскурзии , отговаряше за доста неща в у-щето като планан на часовете и други организации и накрая им води 11-12 курс преди абитурата и не беше много лесно да се справя с родителите оплакващи се от дефицити заради короната и от проблеми и пр. И пак се справяше много добре и много мило паралелно оправяки се с проблеми със здравето си. Много готина среща.
А днес видя, че новогодишните дрянови клонки във вазите ми са цъфнали жълто Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 12:51 от bella-ciao

# 32
  • Countryside
Вчера сутринта кучето се радва на пухкав сняг като дете, въргаля се, джавка, скача, после цялата му муцуна беше в сняг и лапичките. Много се радва на снега животинката и аз много се смях с него.

# 33
А днес при нас ясно небе и разкошна голяма луна в ореол няколко тънки облачета

# 34
Моето куче ме накара да се усмихвам днес( то май всеки ден Heart Eyes )
Радостта и вълнението му че ще се вози в колата. Няяяяяма такава радост, такова щастие ....

# 35
  • Бургас
И мен днес едно куче ме усмихна! Немец! Разкошен!
Посрещна ме радостно, с нос полепнал с тревички !!!
Какво е душил и правил не знам, но много миличък беше!

# 36
Вечеря в приятно ресторантче на стара раб. група - много забавно беше ,

# 37
  • някъде другаде
Темата "Смешки от форума". Смях се от сърце.

# 38
  • Телиш/Плевен
Една детска книжка за Стив Ъруин (Ловеца на крокодили), светла му памет! Случайно я видях на витрината с играчки към детското меню на Макдоналдс и не се поколебах да си взема меню с нея. Щастлива съм, че след толкова години споменът за него е жив и служи за вдъхновение на децата. Heart

# 39
Преди малко, това:

"Днес видях най-богатия мъж на света в метрото."

# 40
Мен много ме зарадва една много ентусиазирана инструкторка на групата ми по гимнастика. Едно много мило момиче, на което се падна днес голяма група и тя ни изкара в общата зала и понеже имаше и трениращи си сами им позволи да си вземат от уредите и да участват в тренировката и те. И с голям ентусиазъм беше избрала упражненията и има ше темпо. Групата като се смеси стана особено весела  и беше супер.

# 41
  • Mediterraneo
Ентусиазмът на момичетата от отбора на дъщеря ми, когато печелят мач.

# 42
  • Бургас
Това, че момчетата ми сами си почистиха стаята, без да ги подканям!

# 43
Не издържах и си купих ягоди, миришат като истински... Не съм ги опитала още, любувам се на аромата. 😂 Усмихвам се на възможността да мога да си купя ягоди през януари!

# 44
Не само се усмихнах, но и се зарадвах, карайки колело днес след почти 3 месечно прекъсване, понеже си счупих ръката, падайки от него. Мислех, че няма да се осмеля повече да карам.

Общи условия

Активация на акаунт