Какво ви накара да се усмихнете днес?

• 8 211
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
  • Г. О.
Браво за възстановяването и за смелостта. Само така! Безаварийно каране пожелавам.

# 46
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Днес се усмихнах, когато видях през прозореца, че мъглата се е вдигнала и има слънчице.
Толкова малко ни е нужно, понякога! Heart

# 47
  • Телиш/Плевен
Разговорът с една много мила баба, докато чаках на спирката.

# 48
  • Mediterraneo
Собственичката на хотела за кучета, където отидох да запазя място за моето куче. Жената държеше едно пале, един мъж плащаше с карта, жената нацелува кученцето и каза Айде, връщам те на баща ти.

# 49
  • Банско
Купих си нова чанта, която издирвах от много време.

# 50
Аз пък още снощи, след като духна един вятър и изгони студа подуших във въздуха, че мирише на пролет Simple Smile И днес сутринта беше 7 градуса и ива пролет Simple Smile

# 51
  • Mediterraneo
Хубавото време ме усмихва в последните три дни.

# 52
Днес се усмихнах... още докато станах... Самата мисъл,че ми е почивен деня...

# 53
3 букета по 12 рози, бели, червени и розови

# 54
  • Г. О.
Децата ми, които ме прегърнаха и ми казаха, че съм най-красивата майка на света.

# 55
Моя близка след няколко спонтанни аборта ми се обади, че вече е в четвърти месец🎉🎉🎉 Много се зарадвах, защото изобщо не очаквах и мислех, че отдавна са приключили опитите.

# 56
моите кокичета. слънцето навън, сврачките ремонтиращи си гнездо срещу прозореца, мириса на прясно опечени гофрети и изобщо деня Simple Smile

# 57
  • Бургас
Морето - беше толкова спокойно! Без грам вълничка!

# 58
  • Mediterraneo
Съобщението на щерката, че са били на мача!

# 59
Усмихнах се на това че си поспах по докъсничко ... и никой не ме събуди...и не звънна

Общи условия

Активация на акаунт