Какво ви накара да се усмихнете днес?

• 8 211
  • 151
  •   1
Отговори
# 135
Цветята ми, зеленчуковата ми градинка и кучето ...това тази сутрин Heart Eyes

# 136
В най-голямата жега мина кратък , но силен дъжд, и стана поносимо. Simple Smile  Та този дъжд .

# 137
В най-голямата жега мина кратък , но силен дъжд, и стана поносимо. Simple Smile  Та този дъжд .

Точно същото исках да напиша и аз. И при нас разхлади, слава богу!
А това, че се прибрах буквално мокра до костите, не го броя, даже ме изкефи!

# 138
Аз вече бях в колата . Даже прибрах младежа накапан само с няколко капки преди да се излее. Но карах под баира , който беше непрестанно в светкавици и гръмотевици. И след това замириса на много по-приятно наоколо  . На растения, мокра трева , цветя .

# 139
  • Бургас
,,Школо,, ме усмихна!

# 140
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Приятелка, която много обичам! Hug

# 141
В тези жеги това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
Сутринта се събудих рано и си седнах на терасата . На масите и камъните в двора съм сложила едни каменни купи , в които слагам вода за птиците в жегите. Сутринта рано едно малко птиче с червена опашка , според гугъл черна червеношийка, с такава радост се къпа в едната купа Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 00:27 от bella-ciao

# 143
Тази сутрин ме усмихна една хубава кардио тренировка.Като се изморя и се изпотя яко ми става едно, такова леко и готино. Сякаш махам всичко лошо и токсично от себе си......това усещане ме кара да се запътвам към залата.

# 144
  • Бургас
Нещо, което трябваше да се прави редовно!

# 145
Кучето ми, синът ми, мъжът ми.........даже може би в тази последователност Stuck Out Tongue Winking Eye
......и огромната оранжева луна в небето

# 146
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Съседката ми, която ме издебна само за да ми каже, че съм много хубава! Heart Eyes
Усещането е страхотно!

# 147
  • Бургас
Много неща в лудото ежедневие, което имах на работа!
Въпреки напрежението, имахме си нашите луди моменти на смях!

# 148
При цялата тази суша заваля и следобеда на небето имаше страхотна дъга.

# 149
  • Бургас
Синовете ми! Спортният им хъс, който имат!

Общи условия

Активация на акаунт