Да дам малко ъпдейт за мен и да помоля за съвет. Вече съм 37+1, с много усилия и протеини успяхме да добутаме до тук и бебето вече тежи около 2,400г. Добра позиция е заел и се готвехме за естествено раждане. Проблемът е, че вчера се установи, че все пак вече почти е спрял развитие и за една седмица е качил само 50 грама. Следящата иска следващата седмица задължително да индуцираме раждане. В петък имам среща с израждащия, който ще е различен от следящата, за да обсъдим и той какво смята и препоръчва. Долу горе рзбрах какво представлява индуцирането, но това което ме притеснява е, че аз нямам нито разкритие нито някакви наченки на родова дейност и реално другата седмица, ако се индуцира ще е изцяло без разкритие и родова дейност, което до колкото четох не е особено добър вариант. Май по-добре се получава, ако се индуцира при разкритиеи родова дейност. Не знам дали израждащия няма да ми предложи секцио. Но предвид, че се бях настроила за естествено това секцио сега леко ми бърка в мозъка. Целта ми е в момента да се информирам максимално много, за да мога да взема най-доброто решение за мен и бебето, тъй като предполагам, че може израждащия да ми предложи два варианта, индуциране и секцио и да се наложи аз да избера. Вие какво мислите?