Карлово - 5

• 11 593
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Ха честити ви нови Вип-брадъри! Mr. Green
аз този път не съм много ентусиазирана,ама що ли а Joy,в8,30 вече ми мирише на възглавница Flutter.
Тони Вип-овете са един път начело с Азис и Китаеца

# 121
Елииииииииии как мина партито бе,няма те трябва да си много изморена Grinning

# 122
  • Paradise
Ели, хайде и тук - честит ти рожденик  bouquet
Да ти е жив и здрав и по-малко да те ядосва Simple Smile

хехе, Мики, много си чевръста Simple Smile
да, тогава е роден Макси, на 07 април - ми впиши го де Party Party
Мики, я кажи, тр. ли да се поръчва предварително тортата при Пилев?
и Намейката да казва хареса ли им тяхната.
И имат ли детски торти - с баварски крем

# 123
  • Карлово
Мда, аз поръчах в понеделник за събота. Обаче можеше и в по-малък срок, ама не помня колко беше по-рано. Ей сега ти го вписвам Максито Laughing

# 124
Някой случайно да знае дали предучилищната в градините ще почива с учениците.е. дали ще излизат във великденска ваканция..... newsm78

# 125
Някой случайно да знае дали предучилищната в градините ще почива с учениците.е. дали ще излизат във великденска ваканция..... newsm78
ха и таз добра,ти да не би да спираш да ходиш на работа,уф ама май имаше нещо такова,а като нищоще издюдюкат и цялата градина Embarassed

# 126
ха и таз добра,ти да не би да спираш да ходиш на работа,уф ама май имаше нещо такова,а като нищо ще из дюдюкат и цялата градина Embarassed

А, Бимбе никога не е почивала цялата градина, споко, само ние ще да сме .... ами какво ще ги правя?

# 127
Не мисля, че ще излизат във Великденска ваканция градината, т.е. предучилищна които са. newsm78
 Би било нелепо, нестига че изтърваха половината година покрай тези ремонти, ами сега пък и ваканции...

# 128
  • Карлово
Привет!
Снощи бях на купон в ресторант Карлово. Фук-фук. С колегите, празнувахме Празника на нашето училище, много хубаво беше.

А, и един куриоз. Разлиствам днес сп. 9 месеца и случайно виждам, че нашия тати е Баща на месеца. Пък аз пращах писмото още когато Мартина беше на 2-3 месеца. По мейл, не по пощата, да кажеш, забавило се е. И награда ще имаме-шише против колики  Mr. Green

Лек ден!

# 129
  • на пистата
е шишето те може за второто да ти го дават Joy

# 130
Привет!
Снощи бях на купон в ресторант Карлово. Фук-фук. С колегите, празнувахме Празника на нашето училище, много хубаво беше.

А, и един куриоз. Разлиствам днес сп. 9 месеца и случайно виждам, че нашия тати е Баща на месеца. Пък аз пращах писмото още когато Мартина беше на 2-3 месеца. По мейл, не по пощата, да кажеш, забавило се е. И награда ще имаме-шише против колики  Mr. Green

Лек ден!

ееее браво Микки,заслужаваш да се повеселиш,та нали и Хасан е хора бе ааааааааам няма само в къщи да стоим.
Лелеееееееееееееее ти ме разби с татко на месеца,ама ще си го купя аз новия брой,мартенски ли е.Аз преди години пращах,в рубриката щъркела дойде с поздравление към лекарския екип-К  аменов,Минев  и Вълкова  bouquet,ама го пуснаха още другия месец де.А това вашето си е направо лек намек,да работите за второ с туй шише за колики  Hug

# 131
е шишето те може за второто да ти го дават Joy
аааааа Ели ме е изпреварила,Ели тумбачето кво прави Heart Eyes

# 132
  • на пистата
за сега съм добре.мисля да почвам да пазарувам,вие кога ще излизате на разходка

# 133
за сега съм добре.мисля да почвам да пазарувам,вие кога ще излизате на разходка
свиркам веднага,само да се стабилизира времето,че виж кво е студено тези дни иначе мислех на цветница да сме навън вече амама май...
Ух пазаруването е веселата част от бременността,голяяяяям кеф

# 134
  • Карлово
Мда, Бимбе, брой 132 е, от вторник е по реповете. Ама нищо особено не е. Аз докато Марти беше малко де що имаше конкурси с награди пращах. Имам от това едно шише, един албум-дневник, биберон, каша и триколка. И сега още едно шише.  hahaha Така че ако ти се занимава - пращай, аванта е важно да има. В сп. Мама са най-точни, а и доста конкурси има.

Общи условия

Активация на акаунт