"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 022
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 020
да, на снощната мацка носа и не беше особено пипнат, но не забравяйте че все още е била с оток..Пълното му "спадане" ще се види тази вечер Mr. Greenкогато е поминало малко време...
Нещо не съм очарована...нито от циците и, еле пък от прическата...Лифтинга също не беше адекватен newsm78Май д-р Георгиев е най-добър
 newsm78

Aбе, мисля,мисля и пак стигам дотам, че не ми хареса жената.Тя преди изглеждаше състарена, а сега изглежда леко грозновата.
Дано не чете тук.
ДАНО!

# 1 021
Само очната операция мога да похваля - тя наистина си заслужаваше, а и цената й е много висока и жената сама надали щеше някога да си я направи. Говоря от личен опит - мъжа ми е с очила и мин година ходихме при проф Гугучкова, още тогава цената на операцията и лечението излизаше около 2500 евро. Така че, ако не друго - поне това беше промяна според мен!
Не, цената е 2500 ЛЕВА, не ЕВРО.

Може би зависи от конкретната манипулация и последващото възстановяване, но когато ние ходихме беше в евро!
Миналата година си правих корекция там.Цената е една и съща - 600 евро(1200лв) на око.50 евро(100 лв) - прегледи и капки.

# 1 022
Визията на участниците все пак е съобразена и с техните желания. Едва ли Кремена насила е накарала някой от тях да облече нещо, което не му харесва или да си направи процедура, която не иска. Денка, например нямаше ноктопластика. Rolling Eyes

# 1 023
  • София
да, на снощната мацка носа и не беше особено пипнат, но не забравяйте че все още е била с оток..Пълното му "спадане" ще се види тази вечер Mr. Greenкогато е поминало малко време...
Нещо не съм очарована...нито от циците и, еле пък от прическата...Лифтинга също не беше адекватен newsm78Май д-р Георгиев е най-добър
 newsm78

Aбе, мисля,мисля и пак стигам дотам, че не ми хареса жената.Тя преди изглеждаше състарена, а сега изглежда леко грозновата.
Дано не чете тук.
ДАНО!

Абе, нали и аз това казвам.
А носът го мярнах при презентацията за тази вечер - същата ужасия е.Много й се изостриха чертите на тая жена, просто стана грозновата.
Така й беше направен лифтингът, че изглеждаше като опъвана, сякаш са й се сковали чертите на лицето.Може ефектът и от голямата доза ботокс да е.Ама беше класика в жанра - изопната и без способност за мимика.Очите й не се усмихваха, устата й беше като маска.

А като си помисля, че Д-р Стоянов ми беше фаворит.
Пациентите на Ники Георгиев направо станаха хубави.МАй все пак той е добрият.

# 1 024
Е, за да не сме много критични-браво за зъболекаря-много красиви зъби!

Красиви зъби, наистина...
Аз обаче не мога да разбера защо избелиха собствените й, като след това й сложиха нови...  Thinking

# 1 025
Визията на участниците все пак е съобразена и с техните желания. Едва ли Кремена насила е накарала някой от тях да облече нещо, което не му харесва или да си направи процедура, която не иска. Денка, например нямаше ноктопластика. Rolling Eyes

Не е важно на какви процедури ще се подложат (нали за това са отишли), а какъв е резултата от тях чисто естетически. Няма нищо лошо в ноктопластиката, удължаването на коса и т.н.
Хората участват в това предаване, защото искат да се променят. Ако те имаха изисквания и знаеха как да направят така, че да изглеждат по-добре, нямаше да са там. Те се доверяват на експерта срещу тях, "най-известния" стилист. Те не отиват там, за да се дърпат или спорят, защото имат собствени виждания как да са облечени и т.н.

Все пак това би трябвало да са 1 % от жените, които смятат, че не разбират от мода, а останалите 99% да са пред екрана  Grinning
И малко офф. Grinning
http://www.elle.com/assets/image/2007/W37/091120072105261384.jpg
http://www.elle.com/assets/image/2007/W37/091120072105263176.jpg
http://www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/SS2008/New_York/R- … ohnson/00440f.jpg

# 1 026
  • София
А...Бетси Джонсън що е тук?

# 1 027
...а останалите 99% да са пред екрана  Grinning
които разбират  Grinning (нещо не се изразих правилно Simple Smile )

# 1 028
  • somewhere over the rainbow
Съжалявам, че не можах да гледам края на снощното предаване и не видях как я направиха Славка Confused Но като чета коментарите ви, става ясно, че пак са се оср.ли.
Иначе определено жената изглеждаше като баба на децата си, но все пак една не дотам зле изглеждаща баба Flutter

# 1 029
  • София
Съжалявам, че не можах да гледам края на снощното предаване и не видях как я направиха Славка Confused Но като чета коментарите ви, става ясно, че пак са се оср.ли.
Иначе определено жената изглеждаше като баба на децата си, но все пак една не дотам зле изглеждаща баба Flutter

Абе, аз ако и бях тригодишното дете на Славка, на представянето щях да се разрева.От ужас, обаче.
Тя изглеждаше като с маска.
Май някой нерв са й засегнали или са прекалили с ботокса.Беше малко страшна за гледане.

Образът й беше плашещ за малко дете, поне според мен.

# 1 030
  • somewhere over the rainbow
Абе, аз ако и бях тригодишното дете на Славка, на представянето щях да се разрева.От ужас, обаче.
Тя изглеждаше като с маска.
Май някой нерв са й засегнали или са прекалили с ботокса.Беше малко страшна за гледане.

Образът й беше плашещ за малко дете, поне според мен.
А, стига бе Shocked Сега ще ме карате да ровя из нета за някоя снимка след "промяната", че ме загриза пусто любопитство...няма да дочакам довечера Mr. Green

# 1 031
А...Бетси Джонсън що е тук?

Ми незнам сетих се за нея...
Защо, не ти ли се вписва косвено в предаването по някакъв начин?  Grinning

# 1 032
  • по пътя на светлината
Мария,това на снимките ,Славка ли е?

# 1 033
Не, американската дизайнерка Бетси Джонсън.

# 1 034
Мария,това на снимките ,Славка ли е?

Това е Бетси Джонсън.А тая жена снощи бе най-зле от вси4ки досега.

Общи условия

Активация на акаунт