"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 273
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 110
Такъв анализ на постинг не бях виждала  Mr. Green!

Peace Mr. Green Щото ми хареса как е изложен. Проблем по проблем! И затова и аз така Joy А букета беше за теб и се поправих своевременно!

# 1 111
До колкото се отнася до работата й, не ми харесва това, че копира. Копирането е етап от обучението, но не би следвало да е начинът, по който се работи, когато става въпрос за истински професионализъм.НО на нея й е даден шанс и доста пари, за да покаже на какво е способна, явно дава всичко от себе си, много се старае, влага сили и емоция, но дали това е достатъчно?.....Щеше да е глупаво да не се възползва. Разбирам.

Понеже аз съм върл "фен" на Кремена Х. и когато прочета нещо за нея ме засърбяват ръцете да драсна някои друг ред. За да не се повтарям от предишните си постинг-и, ще се постарая да бъда кратка и категорична.
Много мразя copy-paste тенденцията във всяка една сфера, особено в изкуството. Масово се практикува и все по-нагло.
Обаче и за това се изисква "вкус".  Има хора, които знаят какво да копират, и могат да го пипнат така, че да не е соц, да не е Бг и да не изглежда евтино. И да съберат правилните хора като екип, които да го осъществят.
Кремена не е от тях. Тя дори и не краде адекватно. За това се изисква талант  Simple Smile

Това е лично мое мнение.  Simple Smile  Peace

# 1 112
Абе, ако ще говорим пак за стайлинг, най-яката гавра снощи беше с Мадлен.Тоя тиролски имидж плюс златните ботички, като фея от планината, само дето не доеше крава и нямаше мармоти, правещи шоколад.
Joy Joy

# 1 113
А какво ще кажете за кривия нос на Тодор ето тук http://www.tialoto.bg/article.php?cat=5&id=5393

# 1 114
Какво да кажа,освен че съм възмутена.

# 1 115
А какво ще кажете за кривия нос на Тодор ето тук http://www.tialoto.bg/article.php?cat=5&id=5393

Shocked Ужас! Горкия, май ще повтаря операцията...

# 1 116

ми, то не може и коса и нос  Whistling

# 1 117
Със същия крив нос след промяната остана още една участничка.  Thinking Дали д-р Георгиев е свикнал да гледа своя собствен крив нос и затова и пациентите му остават кривоноси. newsm78

# 1 118
И аз да кажа нещо-в общи линии ги правят смешници горките хорица Sick.От грозновани те стават плашила.Сигурна съм,че в скоро време ще почнат да им падат  фасети да спихват цици,като се има предвид нашите добри лекари:2gunfire:
Нищо естествено не остава след операцията-например Тошко ми прелича на педал.
Славка на някаква опъната изтормозена жена-гадория Sick
и т.н. да не ги изброявам
Ще видим още колко хора ще "разкрасят".

# 1 119
# 1 120
Малееееееее Маленааааааа откъде го изкопа това чудо ...Много гадно , направо потресаващо .Айде тая кожа дето виси се ядва , но за другото много гадно.Мен ми става лошо като гледам кървища , шевове и т.н. Много гнусно ... Sick

# 1 121

ЕЕЕЕЕ не!!!По- голяма гадория не съм виждала Sick

# 1 122

Гледах в американското издание подобен случай, добре  се получи, Много зверски белези обаче Sad

# 1 123
  • по пътя на светлината
Ужасна гледка....... ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy

# 1 124
истинска гнус

Общи условия

Активация на акаунт