"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 031
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 420

Мисля, че е Bentley,но не съм сигурна помня, че се коментираше колко трудно Маги е намерил точно тази кола, а колко пари е дал за нея дори не коментираха,само намекнаха, че са безумно много...останах с впечатлението, че всичко би направил за Кремена newsm53
Тя е харесала точно тази кола от филма 101 далматинци,всъщност колата на Крюела

Всъщност вижте какво намерих за колата на Крюела...
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2605&sectio … 29&id=0002101

# 421
  • София
Koлата е Морган.
И е гъзария, не е за ежедневна употреба по Софийските улици.Доста находчив подарък от един съпруг за нестандартния вкус на любимата му жена.

# 422
Koлата е Морган.
И е гъзария, не е за ежедневна употреба по Софийските улици.Доста находчив подарък от един съпруг за нестандартния вкус на любимата му жена.
PeaceКак само звучи Кремена Девил,а и ако мъжът и я е подарил с подтекст мерси по добре да си ходя пеша.

# 423
Koлата е Морган.

може да е голяма гъзария,ма аз предпочитам нещо по съвременно  Wink

# 424
  • София
Вие тук си обсъждате колата на Кремена, а в другата тема има нагледен материал на една от следващите участнички Mr. Green

# 425
Вие тук си обсъждате колата на Кремена, а в другата тема има нагледен материал на една от следващите участнички Mr. Green

аааааа,ние тук сме "красиви мами"а не "клюкарки"  Crazy

# 426
  • София
Колата е многокрасиво и много шикозно возило. Естествено, че си има и друга кола жената, може и не само една дори Simple Smile
А аз не бих се противила и моят мъж да ми прави подобни подаръци.Никакъв намек няма, просто Кремена я е харесвала, жената има вкус.

А в другата тема постнаха любителска снимка на момичето, което ще дават другата седмица, действително.Имаме изпреварващ материал, значи Mr. Green

# 427

А в другата тема постнаха любителска снимка на момичето, което ще дават другата седмица, действително.Имаме изпреварващ материал, значи Mr. Green
Аз си ги сейфнах за всеки случай Mr. Green

# 428
  • София

Аха...ако ги изтрият, ще ги пуснеш ти.Пък и ще е интересно да видим разликата нежду любителското фото и това, което ще качат на сайта.
Макар че момичето е младо и няма нужда от ефекти, ама не се знае.Забавно ще е да сравним.Дръж материала Mr. Green

# 429

Аха...ако ги изтрият, ще ги пуснеш ти.Пък и ще е интересно да видим разликата нежду любителското фото и това, което ще качат на сайта.
Макар че момичето е младо и няма нужда от ефекти, ама не се знае.Забавно ще е да сравним.Дръж материала Mr. Green
Държа, държа.нищо не пускам Mr. Green

# 430
  • София

аааааа,ние тук сме "красиви мами"а не "клюкарки"  Crazy

Е то и аз съм от отбора на "красивите", но това не ми пречи да съм и в отбора на "клюки"  Mr. Green

# 431
 Thinking ще намина и аз в този "клюкарник" да прочета какво се пише... Joy Joy

# 432
За фенките на пласти4ната хирургия- Гледайте в 17:15  по Нова "Пластичната хирургия -модерната мания "– документален филм

# 433
Koлата е Морган.
Хм, много ги разбирам автомобилите аз, бе Mr. Green Mr. Green

# 434
Koлата е Морган.
Хм, много ги разбирам автомобилите аз, бе Mr. Green Mr. Green
Ето я колата

Общи условия

Активация на акаунт