"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 022
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Мернах я онзи ден по нова тв Кремена с колата и веднага ми заприлича на Морган, ама не бях сигурна. Колата е готина, най- малкото, защото се среща рядко. В Бг съм виждала само веднъж и то от по- новия модел. В чужбина също се срещат рядко, освен в Англия де.

# 437
  • София
За фенките на пласти4ната хирургия- Гледайте в 17:15  по Нова "Пластичната хирургия -модерната мания "– документален филм

Ох, тези покрай рекламната кампания на шоуто, де що има материали за пластична хирургия, ще ни ги пуснат.
Не ми се вярва да е нещо в обратна на поетата посока във възхвала на естетическата хирургия.Ама...може.
Мерси, Монда, аз съм фен и не крия.Само не мога да си намеря "моя" лекар тук, обаче 40-те ще дойдат ей така, та мисля усилено по въпроса.

# 438
Незнам дали гледате Нова ама аз ще падна от смях двама батковци си угалемяват пенисите и след операцията си ги разтягат всеки ден за да има ефект  Joy Joy

# 439
Незнам дали гледате Нова ама аз ще падна от смях двама батковци си угалемяват пенисите и след операцията си ги разтягат всеки ден за да има ефект  Joy Joy

hahaha Joy  А жената накрая? Shocked

# 440
  • София

hahaha Joy  А жената накрая? Shocked

Много приличаше на оная, дето я бах постнала тук, от една българска клиника.

# 441
В момента Роси участва в Имаш поща и освен белите зъби не виждам друга промяна

# 442

И цвета на косата....

# 443

И цвета на косата....
Абе косата добре ама всички бръчки си стоят

# 444
Права си! Peace
"Промяната" хич не е била пълна според мен...Въпрос на грим е било... Hug

# 445
Спестили са си лифтинга  Joy А да ви кажа и зъбите и са малко дразнещи според мен, прекалено изкуствени ми изглеждат, на живо сигурно е още по-фрапираща  Shocked

# 446
  • София
Спестили са си лифтинга  Joy А да ви кажа и зъбите и са малко дразнещи според мен, прекалено изкуствени ми изглеждат, на живо сигурно е още по-фрапираща  Shocked

Е, ама вие какво очаквате, да изглежда на 30 ли?
Няма как да стане тая работа.С лифтинг се махат до 7 години от възрастта.Тя в началото изглеждаше на 60.Сега поне си изглежда на реалната възраст Wink
А унищожената кожа никакъв лифтинг не я оправя.Там си трябват маса процедури.За да изглеждат звездите по-млади, се подлагат на какви ли не разкрасителни манипулации, а и почват с лифтингите значително преди да се състарят драстично.

# 447
Е чак на 30 не, ама поне на 40 - 45 да я бяха направили. Според мен прилича на 55 - 60 годишна, само че малко пунапудрена. Все пак говорим за "ПЪЛНА ПРОМЯНА", т.е. правят и всички процедури а не само носа, гърдите и зъбите.

# 448
  • София

Ама и ИМАШ ПОЩА ли продължава? Пак ли водещата е едноименна?!?!?!

# 449

Ама и ИМАШ ПОЩА ли продължава? Пак ли водещата е едноименна?!?!?!

явно, може Ники Кънчев и Гала да имат акции от Нова, а и Азис може би  Thinking Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт