"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 893
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 615
е,излагат се с тези снимки. Преди- снимана отблизо, а След- намазана и отдалече. Дано да не са и навредили на жената, че от това тя наистина може да се побърка

# 616
Кристал, съгласна съм, че за такъв лифтинг е рано, но тя искаше пълна промяна и само така можеха да се махнат тези увиснали кожи по лицето й. Тя е голяма жена и съзнава рисковете, които крият тези интервенции на тази възраст. Ако просто бяха направили малко филърче и малко нещо друго промяната щеше да е много съмнителна, а и ще изисква доста сериозна поддръжка и профилактика, която тя няма как да си позволи. Начинът й на живот определено я е съсипал преждевременно, независимо, че е на 39. А колко см се взима надали ние можем да преценим, защото ти като си издърпаш кожата към бузите тя се прегъва и тн., не можеш любителски да прецениш колко трябва реално да се махне. Може и да са много , но може и да не са.....само лекар може да каже.

Вчерашната промяна беше първата, която ми хареса, но без финала, когато я обезобразиха с тази прическа "ала Халваджиан" и безумната гипсова маска от грим. Приличаше на дърта руспия (и извинение за думата  Embarassed ). А преди това изглеждаше толкова подмладена и свежа!
Да не говорим какъв безумен филтър им слагат накрая на камерите и всички са като порцеланови.....то носовете им едва се виждат, пък какво остава за бръчките. А пък ние всички зрители вечеряме с тревата пред блока и вярваме в Дядо Мраз  Crazy Mr. Green

Като цяло не очаквах такова побългаряване на предаването! Не знам защо решиха да променят установения формат  newsm78 Унизително е да ги показват чисто голи, акцентът върху персонала правещ промяната, а не върху променящия се е меко казано странен....абе както много добре го нарече една дама в друг форум, предаването трябва да се казва не "Пълна промяна", а  "Пълна измама"  Peace Сега е като кофти сапунка с елементи на хирургия, козметика и "скрити" реклами!

# 617
Мдаа, цветът на косата й беше ужасен, нещо по-семпло щеше да й отива повече, нека пак да бъде руса, ама.....и с тая булчинска рокля, не можаха ли нещо по-изискано да изберат, нека е булчинско, ама то като за баба...а за лещите и намазаните им лица  вече нямам думи.

# 618
Като цяло не очаквах такова побългаряване на предаването! Не знам защо решиха да променят установения формат  newsm78 Унизително е да ги показват чисто голи, акцентът върху персонала правещ промяната, а не върху променящия се е меко казано странен....

Абсолютно съм съгласна Peace В Американския формат им скриваха голотиите, тука пред цяла България ги показват голи, а държавата ни не е толкова голяма, за да си позволяват такива неща. И много е дразнещо, че 70% от времето наблягат на "таланта" на Гала и Кремена Naughty

# 619
Ами да ги видим на какво , ще приличат след 5-6 месеца , като немогат да си позволят разните му там козметични процедури .......Да видим тогава истинския резултат какъв ще бъде .Щото то добре им направиха пластиките , ама после като не си правят съответните козметични процедури .........? Иска се подържане ...... newsm78
И тая , възрастната с изпосталялата коса където беше и с толкова силен грим , продължават да и се виждат дълбоките бръчки .Ако ги вкараш в банята , как ли ще излязат от там ?????Общо взето май излиза , че лекарите са си взели 5 те пари , а кво са вложили не е много ясно.Т.е. май са гледали да минат възможно по тънко , но са взели пари не толкова тънко.

# 620
След толкова липоукции, масажите за задължителни! Поне 2 пъти в седмицата, в противен случай цялата ще стане на дупки. За нея определено се притеснявам,че много ще се травмира. Убедена съм, че резултатите не са добри.Такива липосукции се правят на няколко етапа, през няколко месеца- по 100-150 мл. мазнини.Не като тук-такова голямо коли4ество наведнъж. Дисбалснсът ,провокиран от това е пагубен

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 12:19 от monda

# 621
  • софия
на мен също вчера не ми хареса финалния резултат с Денка, мисля че точно тази прическа не й отива много, някак си ми се струва даже, че я състарява. А тези суни лещи дето ги слагат на всички - голяма глупост, някои биха изгелждали по-добре с естествения цвят на очите, а така стоят като "изцъклени".

# 622
Според мен това с лещите го правят,защото нали всичко трябва да се промени, т.е. и цветът на очите.

Ама наистина са като изцъклени.

# 623
Я и аз да се включа в обсъждането. )))

Охх, тази жена вчера я направиха на маймуна направо.
Съгласна съм за операциите, които обаче бяха страшно много наведнъж, кога и как ще се възстанови напълно - божа работа. Да не говорим, че след всички тези процедури си иска яка поддръжка, а за това си трябват и сериозни пари. А не виждам от къде ще ги вземе.
Но накрая за това, че я направиха на к...ва, беше просто върха. Приличаше буквално на някоя магистралка облечена в булчинска рокля.

А интересно ми е защо в БГ ги показват напълно голи? В САЩ винаги скриват гърдите и други части, а при нас ги изтипосват дибидюс. Смятам, че това е доста обидно и определено нарушаване на правата на човек. Разбира се въпросните лица са се съгласили, но пак не смятам, че това е редно.

# 624
Има една реплика от "Малкъм" - "Нищо не очаквах и пак съм разочарован". Знаех си, че с този изпълнителен продуцент, резултатът ще е такъв. Иначе вече се похвалиха, че предаванията били най-добри в Европа. Това го умеят добре поне - да се хвалят. Добре, че е по формат това предаване, че иначе щяха да си го присвоят като авторско, както беше в началото с другите им предавания...Добре, че се разчу и започнаха да си плащат лиценз.

# 625
  • Варна

А интересно ми е защо в БГ ги показват напълно голи? В САЩ винаги скриват гърдите и други части, а при нас ги изтипосват дибидюс. Смятам, че това е доста обидно и определено нарушаване на правата на човек. Разбира се въпросните лица са се съгласили, но пак не смятам, че това е редно.
И аз мисля, че не е много хубаво да ги показват чисто голи. Мен лично, чак ме е срам да ги гледам така. Embarassed

# 626
Oтносно показването голи само искам да се включа. За мен това е много унизително, а съм сигурна, че целят да привлекат интерес. тази жена нали затова отива там! Защото се срамува да се покаже гола, защото тялото и е тотално променено след 5 деца, защото може би ще се наложи вся някъде да се съблече, та дори и на плаж където има непознати и тя се комплексира. Сега всички ние, включително и приятелите на мъжа и и родителите му и нейните и големия и син..кой е в по-особена възраст видяхме хилядите стрии и огромната торба ( корем), както и безформените и гърди, която тя самата нарече "свински кожи". Е това е отвратително! Аз бих получила по-голям комплекс от това, че вече всички са ме видяли Naughty

# 627
  • София
Снощната жена бяха я направили на кошница в косата... отвратителна жълта прическа. Нещо по-пепеливо и изтънено щеше да й отива повече. Можеше да отслабне още малко и да стегне бицепс и трицепс. Не ми хареса, изглеждаше нездрава след "промяната".

# 628
Снощи гледах само финала,за да видя какво са направили с жената,щото ми е градска.Ужасен цвят на косата!!!!

# 629
Когато Кремена направи първият си интериор  Grinning, даде интервю в  На Кафе за това изключително важно събитие.
После в списание Едно излезе това и стана лек скандал  Grinning - http://zine.edno.bg/showissue.php?issueid=16 - на страница 23

от Добромир Киряков [12 прочитания]
05 юни 2003, 10:26

"Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжев и градът..." Този рефрен от любимата детска песничка неизбежно нахлува в главата на всеки посетител на новия клуб Babbles.

С пълно основание заведението може да влезе в категорията "маняшки", защото целият му уникален дизайн е базиран на оранжевия цвят. Той е дело на известната стилистка Кремена Халваджиян. Това е нейният първи опит като дизайнер на клубен интериор, но той определено може да бъде квалифициран като успешен. Съпругата на режисьора Магърдич Халваджиян признава, че за концепцията на клуба е заимствала много различни идеи, които в процеса на изграждането му многократно са се променяли. Екипът, работил над дизайна, постоянно е срещал трудности с набавянето на оранжевите елементи на интериора.

ако някога се замеся в такъв резил, или ще се самоубия, или ще се удавя в морето, или ще остана жива, заради детето си и ще избягам далеч от хората /в някой скален манастир/

Общи условия

Активация на акаунт