"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 879
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 900
аха, може съпруга да се е обидил или стреснал от медийното внимание newsm78
Не знам за вас ама аз бях меко казано учудена от облеклото на Денка в "Имаш поща" newsm78Сигурно няма жената възможности, ама тези чехлета с бялата мъжка тениска и широко панталонче на каре, ...С ТИРАНТИ?? фешън ли е ?? или аз съм твърде критична Sick newsm78

# 901
  • София
Ми, Гала рече, че Денка се похвалила, че си е закупила скъпа маркова козметика, да си поддържа новия имидж.
Ако има средни доходи, за подобно удоволствие може да й се е наложило да тегли и кредит Mr. Green

И...пак разгледах сайта на шоуто.Все ме гложди мисълта, че като видях Денка в няколко кадъра с Милен, току-що излязла от операция, си казах :"Ей - супер е станала мацката."
Изглеждаше измъчена, но контурът на лицето, цялото излъчване ми харесаха, изглеждаше като млада жена.
Защо така не я възприемам с тая коса?
Изобщо не разбирам как е възможно толкова да е променена от една прическа.
Ето за какво говоря: http://www.palnapromiana.com/gallery.php?eid=5&gp=0&ep=0&id=158

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 15:23 от КЛОНКА

# 902
А страхотната кунхя за мен е една архаична кухня, не ми създава усещане за модернизъм, а за бабините ми години. Поне аз лично при толкова пари не бих използвала този стил. Ма тва си е мое мнение...

# 903
Ако човекът е помислил, че пак ще бъде подложен на подобни коментари, нищо чудно просто да е отказал да участва в тая историйка.
Дано само това да е причината!  Peace

# 904
А страхотната кунхя за мен е една архаична кухня, не ми създава усещане за модернизъм, а за бабините ми години. Поне аз лично при толкова пари не бих използвала този стил. Ма тва си е мое мнение...

Това е и моето мнение, подтиска ме такъв стил на обзавеждане, но в една стара тема за кухните бях учудена колко много съфорумки харесват точно този стил.....   newsm78

# 905
Аз също не харесвам старомодните кухни,особено тези в стил рустика,май беше.Харесвам месинг,стъкло,изчистени форми-моята кухня е бяла и гладка,със съвсем малко стъкло.Но!Кухнята на Халваджиян е не просто старомодна.Тя е романтична,направо тече от нея романтика.А също много скъпа.

# 906
Аз също не харесвам старомодните кухни,особено тези в стил рустика,май беше.Харесвам месинг,стъкло,изчистени форми-моята кухня е бяла и гладка,със съвсем малко стъкло.Но!Кухнята на Халваджиян е не просто старомодна.Тя е романтична,направо тече от нея романтика.А също много скъпа.
Какво е класика и какво старомодно ???Моля вещите в стиловете , обзавеждането и прочие да ми разеснят , че като чета последните няколко поста и съвсем се обърках ???? newsm78

# 907
За мен класика=на старомодно.За мебелите говоря,не за черната рокля Simple Smile.

# 908
За мен класика=на старомодно.За мебелите говоря,не за черната рокля Simple Smile.
Rolling Eyes Shocked

# 909
  • Все на втория етаж
А тази вечер кой е участника, мъжът ли? Много ми се иска да гледам първият мъж как ще променят, но съм от 7 часа на свекърва ми на рожден ден и ще изпусна, ако е той. Sad

# 910
  • Paris
Може ли да ми поясните къде и кога даваха въпросната кухня?

# 911

Това е и моето мнение, подтиска ме такъв стил на обзавеждане, но в една стара тема за кухните бях учудена колко много съфорумки харесват точно този стил.....   newsm78
защото този стил е непреходен, а една модерна кухня- днес е модерна, утре е  демоде.

# 912
  • Варна
А тази вечер кой е участника, мъжът ли? Много ми се иска да гледам първият мъж как ще променят, но съм от 7 часа на свекърва ми на рожден ден и ще изпусна, ако е той. Sad
Да, май точно мъжа ще е тази вечер.

# 913
Може ли да ми поясните къде и кога даваха въпросната кухня?

ето я 

ХМ....КЪщата видяхме, а кухнята?

# 914
  • Все на втория етаж
Да, май точно мъжа ще е тази вечер.

Жалко, ще изпусна. Confused А после онлайн да се гледа в сайта има ли опция?

Общи условия

Активация на акаунт