"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 890
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 915
  • варна
Е, момичета какво ще кажете за тази вечер? Според мен наистина успяха да го променят, ама и доста вложиха в него Laughing.Като цяло тази вечер предаването ми хареса Peace.Е, според мен Кременчето пак леко се поизложи, не ми харесаха обувките на участника , ама лично мое мнение Simple Smile

# 916
Да, добре го направиха.Обувките той много ги хареса.
Гледах операцията на очите.Интересно ми беше, защото миналата година и на мен ми правиха същата, в същата клиника, същата докторка.

# 917
а дали старомодно=демоде
а?

# 918
Е, момичета какво ще кажете за тази вечер? Според мен наистина успяха да го променят, ама и доста вложиха в него Laughing.Като цяло тази вечер предаването ми хареса Peace.Е, според мен Кременчето пак леко се поизложи, не ми харесаха обувките на участника , ама лично мое мнение Simple Smile

И на мен ми хареса момчето  Peace

А за Кремена под всякаква критика избра облеклото пак... Хич не са ми по вкуса нещата които определя за участниците като цяло  Sick

# 919
Не знам за кухнята, но според мен Кремена Халваджян има нужда от пълна промяна. Нито прическата, нито гримът, нито стилът й не ми допадат. Нещо между хипи и ... не знам какво точно. А от както остригаха гала с прическа а ла на петела гребена, просто нямям думи.  Първо чисто естетически, обръснатият врат не отива на слаб врат с изявен граклян на шията. Така чертите й се изострят ужасно много, което пък дава превес на леко кривия й нос. След като Кременчето се е обявила за стилистка, трябва да се научи на симетрия или поне на нещата, които не дразнят окото. Хубаво е да си различен и неповторим, но и Виктория Бекъм е модна икона, но не мисля, че старанията й се изчерпват до омотаването на шал на главата. Леле дано не ви ядосам с поста си, но много се дразня от набедени таланти. Да си стилист си е изкуство и се иска не само талант, но и много вкус. Дрехата, прическата и гримът трябва да са в синхрон с индивидуалността на притежателите им. Гала беше нежна и елегантна жена, излъчваше класа, а в момента ми прилича на скейтбордистка.

# 920
Ами, търпях,търпях, ама сега ще се изкажа...Кремена е невероятен професионалист и може да направи чудеса с хората. Ами не се учудвам, че не я харесвате, като изляза в Морската и като видя как и8зглеждат 80% от майките, направо ми настръхва косата,ами ако това е стил, направо ме застреляйте  Praynig Едни запуснати, неепилирани лелки, извинете........

# 921
Абе хора....дайте я   бре  тази Кремена да я видим .... newsm78 Все не мога да я хвана.... Close
А и нямаме БГ телевизия, а само на нета гледам бг тв ,и винаги съм на работа когато предаването върви... Sick  А записи на предаването няма.... Confused
 А много искам да я видя тази мацка... Sunglasses  Дайте снимки та и ние тук извън БГ да се включим в дискусията по въпроса.... Rolling EyesТолкова различни мнения за нея....стана ми интересно... Whistling

# 922
  • по пътя на светлината
Красавица от класа! Rolling Eyes

# 923
Абе хора....дайте я   бре  тази Кремена да я видим .... newsm78 Все не мога да я хвана.... Close
А и нямаме БГ телевизия, а само на нета гледам бг тв ,и винаги съм на работа когато предаването върви... Sick  А записи на предаването няма.... Confused
 А много искам да я видя тази мацка... Sunglasses  Дайте снимки та и ние тук извън БГ да се включим в дискусията по въпроса.... Rolling EyesТолкова различни мнения за нея....стана ми интересно... Whistling

Пусни Гуглето все ще изнамериш нещо за нея  Sick

# 924

Пусни Гуглето все ще изнамериш нещо за нея  Sick
Търсих...и видях една руса ,късо подстригана мацка....Това ли е тя  newsm78 Мисля че е много готина. Облича се в "ню адже" стил. Peace
Сега разбирам защо българките не я възприемат.Тя не се облича "по български" .Много западнярски се носи мацката... Wink  Тук всички жени се носят така. В България клоним към италаинската мода,стилно елегантно...високи токчета....а тя е към агнглийската мода,където всичко   е "неглеже"  и "небрежно" подредено....и  много интересно ...  Flutter
Тя е "различна"  и нестадндартна .... Grinning
Аз пък евала и правя че не копира всички...а се откроява и е много дива и готина.И си има неин имидж който старшно и ходи... Heart Eyes  Паднах си по нея...  Heart Eyes Поне от това което видях.... Peace
А трябва ли да е "стандартна "красавица"...  Wink

# 925
Има ли някой идея кой е магазина, в който обуват участниците? Много ми харесаха обувките. Имаше избор...
Pepina M,  пл. Славейков 9

Не е вярно, не ги обуват от тази Пепина, там обувките са евтини и гадни. Обуват ги от showroom-a на Пепина мисля, но не съм гледала.

# 926
Мисля, че момчето добре го направиха, в сравнение с жените, даже и обувките като се понапънах малко ги захаресвах Simple Smile, щото му ходеха. Този номер с вратовръзката за първи път го виждам в действие, сериозно Crazy, сигурно съм изостанала вече от модните тенденции Rolling Eyes
La Bombe, и аз отдавана искам такава операция-колко ти струва тогава и доволна ли си от тази клиника и докторка. Аз също се зарадвах, че я дадоха отблизо-нещо, което го правят всеки път в американския вариант. Все пак това са съществените корекции, от които се нуждае човек, за да се почувства отново пълноценен и цял, а не някакви неествествени щръкнали гърди- на нито една от участничките не ми хареса как ги направиха! New age стил й ходи на Кремена, но на Гала не й отива да е нейн клонинг Naughty

# 927
На мъжа снощи наистина направиха пълна промяна.Много ми хареса визията му,а обувките бяха убиец.

# 928
И на мен ми хареса вчерашната промяна. И да ви попитам тези запълвания на брадичка и скули с мазнини трайно ли е, защото при подобни случаи в американският формат им слагаха импланти newsm78
Иначе за първи път ми хареса облеклото. Може пък Кремена да е започнала да избира по-подходящ стил за участниците

# 929
Може, ако чете тук Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт