"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 015
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 450

Ама и ИМАШ ПОЩА ли продължава? Пак ли водещата е едноименна?!?!?!

че и пощальона е същия  Sick

# 451
  • София
Честно очаквах хора с наистина фрапантни проблеми,а до момента виждам хора с някакви дребни козметични проблеми и повечко емоционални.  Sick

# 452
Понеже не гледам предаването,някой може ли да ми каже дали има участник,който има някакъв недъг.Или само козметични дефекти отстраняват.Защото ако се занимават със стари и дебели,нямам намерение да гледам.Мислех,че ще помагат на хора,които действително имат нужда от помощ.Благодаря.

# 453
Понеже не гледам предаването,някой може ли да ми каже дали има участник,който има някакъв недъг.Или само козметични дефекти отстраняват.Защото ако се занимават със стари и дебели,нямам намерение да гледам.Мислех,че ще помагат на хора,които действително имат нужда от помощ.Благодаря.
имало е такива на кастинга, но не са били одобрени.

# 454
и з не го гледам, но от темата научавам че няма такива, както е написала Монда, но нали всички отбелязахме че предаването се прави с цел " шоу " пак ще кажа: от Нова какво очакваме? Mr. Green смао дето Гала се изхвърля че ще видим наистина красиви хора...., аз гледам снимките в сайта и виждам наистина омазани с грим хора newsm78

# 455
  • София
Е това е върха на глупоста.По западните варианти масово става въпрос точно за такива хора. Те направо се гъбаркат с хората ,които имат нужда от промяна. #2gunfire

# 456
Ами има момиче което страда от някаква болест и от 2-3 годишна няма коса.Тук в предаването на Милен Цветков от 07.09.2007 гостува майката на момичето и съпруга на утрешната участничка http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=32&bm=2

# 457
имало е такива на кастинга, но не са били одобрени.
Не стига,че ми се повръща вече от Гала,Мадлен Алгафари и на Халваджиян жена му,ами и сега трябва да гледаме хора,дето като не се харесват могат просто да си изтеглят заем и да се коригират.А хора,дето имат нужда от помощ,са ги върнали,защото сигурно не е по силите им да им помогнат.И Гала изглежда ужасно зле.Посредствено предаване в посредствена тгелевизия.Ето затова не гледам.но ме е яд,че едно говореха преди време,а сега друго правят.

# 458
Ами има момиче което страда от някаква болест и от 2-3 годишна няма коса.Тук в предаването на Милен Цветков от 07.09.2007 гостува майката на момичето и съпруга на утрешната участничка  http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=805&bm=2
Радвам се,че помагат на такова момиче.Дано помощта е ефикасна.

# 459
да, малко са се отсрамили с това момиче, ако може да те коригирам, след масовите изяви на Азис в тази ТВ мен ако питаш не е посредствена, ами " малцинствена" ако мога да го кажа по- леко ooooh!

# 460
  • София
Аз нещо не мога да видя клипчето или там каквото е ...Но доколкото знам е от рекламата, следва варненка,която няма това заболяване.

# 461
Аз нещо не мога да видя клипчето или там каквото е ...Но доколкото знам е от рекламата, следва варненка,която няма това заболяване.
Направи си регистрация става много лесно и бързо.Да това не е днешната участничка,но във същото предаване участва съпругът на утрешната участничка 40 годишна майка на 5 деца.

# 462
Ами има момиче което страда от някаква болест и от 2-3 годишна няма коса.Тук в предаването на Милен Цветков от 07.09.2007 гостува майката на момичето и съпруга на утрешната участничка  http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=805&bm=2

доколкото знам организмът на момичето е отхвърлил присадената коса  Cry

# 463

[/quote]

Shocked възможно ли е да е некадърно присадена?

# 464

Е не е истина вече, много тъжно ми стана за нея. Доколкото разбрах от клипчето тя е развила и Хашимото. Не и стига алопецията ами и това  Cry

Shocked възможно ли е да е некадърно присадена?
[/quote]

Нищо чудно, ние сме се специализирали в силиконовите бюстове, и правенето на нослета. Предполагам операцията се прави доста рядко, пък и цялостно присаждане никак не ми се вижда лесно. В чужбина сигурно има по-големи специалисти в тази насока.

Общи условия

Активация на акаунт