"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 999
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 465
Лелеее,ама какво е станало с момичето без коса.Дано е добре.

# 466
  • София
Горката.
Кой знае през какво минава, без да броим факта, че за да се покажеш така, се иска наистина много смелост.

# 467
Не искам да съм гадната клюкарка,ама майката с петте деца ми е градска и вече 3 пъти изоставя децата си и бяга с по-млад мъж.Така постъпи и наскоро,като си остави пак децата при последния и намери нов,този,който виждате сега с нея.Луда калинка е.

# 468
Не искам да съм гадната клюкарка,ама майката с петте деца ми е градска и вече 3 пъти изоставя децата си и бяга с по-млад мъж.Така постъпи и наскоро,като си остави пак децата при последния и намери нов,този,който виждате сега с нея.Луда калинка е.

е, който както може, дано децата не се правмират прекалено, ти остави я нея ooooh!ма те от телевизията нали това търсят, то ако не е ненормална бременна дето последното нещо което я интерсува е бебето, ще е това ooooh!

# 469
  • София
Знаех си, че не може да няма тема за "Пълна промяна", ама като не съм влизала скоро в "Красива мама"...

# 470
Знаех си, че не може да няма тема за "Пълна промяна", ама като не съм влизала скоро в "Красива мама"...
То има и още една в Клюкито

# 471
Ами то като гледах подбора в първото предаване май всички явили се на кастингите са малко луди калинки

# 472
като заговорихме за тези от подбора, имаше едно ' нещо' от Враца мисля че беше ooooh! сещате ли се, нея промениха ли я вече?

# 473
  • София

Брех да й се ненадяваш! А сега, като я разкрасят, ще стане съвсем неспасяема! Абе как си намират мъже и то по няколко такива грозници, умът ми не го побира! Joy

# 474
като заговорихме за тези от подбора, имаше едно ' нещо' от Враца мисля че беше ooooh! сещате ли се, нея промениха ли я вече?

Joy Онова русото чудо ли, дето се съблече гола  ? JoyМале, голям шемет е тази. Нея още не са я оправяли  Joy

# 475

Брех да й се ненадяваш! А сега, като я разкрасят, ще стане съвсем неспасяема! Абе как си намират мъже и то по няколко такива грозници, умът ми не го побира! Joy

Той май е и по-млад от нея Crazy Ми незнам да ти кажа, има си тактика жената  Joy Ама като и видях корема ми се прииска да не съм на мястото на мъжа и

# 476
Joy Онова русото чудо ли, дето се съблече гола  ? JoyМале, голям шемет е тази. Нея още не са я оправяли  Joy
Онази дето носа и бил крив,защото баба й я ударила с цинковата кофа по него Joy Joy

# 477
оф мани, искам да видя снимки от нейната промяна и се чудя като я показват накрая дали пак ще се съблече така newsm78

# 478
оф мани, искам да видя снимки от нейната промяна и се чудя като я показват накрая дали пак ще се съблече така newsm78
Ами според мен би се съблякла то лудия си е луд какавото и да му направят Crazy

# 479
  • София

Той май е и по-млад от нея Crazy Ми незнам да ти кажа, има си тактика жената  Joy Ама като и видях корема ми се прииска да не съм на мястото на мъжа и

Настоящият й съпруг е с 10 години по-малък от нея.
Доколкото разбрах, от него има близнаци.
Родила е 5 деца, все пак, как да има друг корем.Явно мъжете я харесват за други неща Grinning

Аз, впрочем, мислех, че си гледа тя децата, а не че ги оставя на бащите им.

Общи условия

Активация на акаунт