"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 894
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 645
Вече май ще спирам да гледам, ми то все едно и също. Онзи ден даже обърках Кремена за Гала  #Crazy И тия сини лещи  Sick аман. Горките женички, стана тя една промяна - недей си игра. Това патешкото жълто, направо й "заспа" - ужасТ, и прекрасното червено червило за всички, няма начин Кременка така каза  hahaha

# 646
Ей тука(след промяната имам предвид) Денка не ви ли прилича на една чужбинска актриса , обаче за името и не се сещам ????? newsm78
Някоя от вас загрявали за коя актриса говоря ???Май все в семейни трилъри играе , ама хич не се сещам за друго.
Все това име ми се въртеше в главата , ама исках да потърся преди да го напиша .На Джина Дейвис ми прилича , изключвам цвета на косата .Говоря повече като черти на лицето и излъчване.Вие какво ще кажете по въпроса , втълпявам ли си или ..........???????? newsm78 Rolling Eyes Embarassed http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B … is_%281989%29.jpg
Не си втълпяваш! и аз до сега я търсих. Но да си я бяха оставили с червена коса. Не че е Джина Дейвис но има доста повече финес в нея отколкото горката жена, дето я направиха повече смешна, отколкото друго!

# 647
Еййййй Кристал много готина мацка е тая Линда Еванджелиста бееееее .Направоооо няамам думи , такъв сексапил излъчва мъъъъъъ .Напомнями на Ракел Уелч .Един тип жени излъчващи много , много сексапил .Комплименти за избора на фотото. Wink

# 648
Комплименти за избора на фотото. Wink
bowuu  bouquet

# 649
И на мен хич не ми хареса прическата и въобще косата като цяло.  Жената претърпя една зашеметяваща промяна. Значително отслабна. Обаче с този цвят и с това къдраво изглеждаше по-стара, а тя не е стара...  Rolling Eyes Защо така я състариха не знам. Поне да не й бяха направили такова сътно къдрене. Малко се разочаровах....

# 650
а аз си помислих за Мелани Грифит

# 651
Ето Еванджелиста е един светъл пример , как не дотам съвършените черти могат да излъчват толкова чар .Именно леко кривия и нос и невероятно красивите и и интересни очи я правят толкова сексапилна.Това във връзка с едно изказване , че всички с орлови или гърбави носове трябва да легнат под ножа.Не , категорично не казвам аз .

# 652
Не нямах изобщо предвид Мелани , щото те освен в прическата друга прилика не виждам .Имах предвид точно Джина Дейвис !!!
Но да не отклонявам повече темата .......извинявам се за което.

# 653
  • варна
А тази вечер какво ще дават newsm78?
Вчера като почна предаването отначало ми стана едно такова жално за женичката, далеч от близнаците, няма да присъства на бала на сина си...............,чак се просълзих .Ама накрая пак се просълзих, само че от смях - е чесно много беше смешен крайният резултат hahaha

# 654
Maлиииииииии тая жена , ако ни чете направо в лудницата ще влезе .Че и мама на 5 деца , нищо чудно да пише и чете тука . Embarassed Shocked

# 655
мисля си, че идеята на предването е да намерят някой наистина с видими проблеми, които да оправят, и после да изглежда съвсем нормален симпатичен човек. А не да хванат поредната кикимора и да се опитват да я докарат като модел от корица на списание, но в случая е гротеска  Sad

# 656
Според мен полагат повече усилия да ги направят по по най за "финала" (не че успяват), отколкото за в бъдеще...
Защо ги клепат с тонове грим и им бутат лещи, и т.н...

# 657
  • Ямбол
Абе от 20 до 21 за занимавка е идеално  Peace
ИИии, а какво ще кажете за колата на Кременчето  newsm68

# 658
Абе от 20 до 21 за занимавка е идеално  Peace
ИИии, а какво ще кажете за колата на Кременчето  newsm68
обсъдихме я вече, не следиш темата Wink

# 659
Жената беше много по-чаровна и хубава преди промяната. Това предаване се прави с друга цел - Кремена да бъде представена на широката публика - вече не само като име. Тя е известна /от преди това/ и сега може да си позволи този каприз - да се покаже с колата си, с дрехите си ... Имам чувството, че цялото предаване се прави за да изпъкне именно тя, независимо на каква цена. Не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт