"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 889
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 660
да, наистина, прекалено много внимание обръщат на нея  Close

# 661
да, наистина, прекалено много внимание обръщат на нея  Close
Логично предаването е на мъжа й

# 662
Ами да й направят и на нея пълна промяна тогава hahaha

# 663
мисля, че нямат неврохирург в екипа Joy

# 664
  • Miami

smile3532

# 665
Може би бих се подложила на такова нещо, но не в България. Но не и пред лицето на много хора, а само за собствено удовлетворение и успокоение. Но това зависи, много зависи.

# 666
  • Бургас
Joy Joy Joy

# 667

hahaha Добре казано! А тя определено какво да промени напълно! Месце има в излишък, на "горния етаж" само леко е настръхнала, а за визията като цяло- определено има нужда от истински консултант  Mr. Green

# 668
За Кремито преди се говореше и пишеше , че хич не обичала да се показва пред екран ...А сега е избило в другата крайност , накълцват кадрите с истинските участнички белким тя да изпъкне .Ама верно , много гадна уста има тая жена .На баба Кекирица от някоя приказка ми прилича .Единствено очите и се ядват .А що за кич са тия мащабни татуировки и по целите и длани .Като татуирана затворничка е ..Ужастттттттт ...
Виж Магито е друго нещо , симпатяга е .Мен много ме кефи има нещо брутално , първично в него ...ама мен си ме кефи .А къв е директен ...ейййй много ме кефят такива хора дето не им дреме .Или казано по другояче такива пичове дето им дреме на оная им ра....та. hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 669
Тъй като не съм от Сф, бихте ли ме светнали кой е магазина за обувки и къде се намира?   

Доколкото видях в една от сериите, магазинът за обувки се казва Pepina M. Нямам представа къде се намира, но пък ме интересува какви са цените на чепиците там. Не знам защо имам усещането, че са от 500 нагоре, но нека някоя форумка, която е била там, да каже. Иначе на Гала обувките са на Luciano Padovan - има бутик някъде на Витошка...

# 670
  • somewhere over the rainbow
Не прочетох всички коментари Blush, но да си кажа мнението за Денчето. Тялото й верно беше  грозна работа. Какво й направиха и какво не, май само мъжът й ще разбере Mr. Green В лицето си беше голяма симпатяга жената, може да е трябвало поопъване оттук оттам, но си приличаше точно на 30 и кусур годишна жена. Направиха я плашило, то от грим и рисунки не се видя работата на докторята. Приличаше ми на едно наконтено и напудрено бабЕ. Кременка явно се има за Господ, да прави хората по свой образ и подобие Mr. Green А тя поне да беше хубава ooooh!
Лично нейната пълна промяна трябва да започне от едно обикновено скубане на веждите hahaha

# 671
  • София
Пепина М има срещу Сити център, а също и малко по нагоре по Черни връх. Цените варират между 200 и 1000+ лв.

# 672
Като си заговорихте за обувките от Пепина М. Същите сандали като на въпросната дама от вчера, които може би са за 500+ лв ги имам и аз. И далеч не струват толкова пари. )))
Та доста се учудих вчера като ги видях и то в толкова скъп бутик. )))

# 673
  • София
... Онзи ден даже обърках Кремена за Гала  #Crazy

Добре, че и ти си го преживяла, щото и на мен ми се случи.С някаква шарена рокличка беше и кадърът беше  някъде малко отгоре - бях сигурна, че гледам Гала, а после се осъзнах, че е Кремена. Mr. Green

# 674
Съжалявам, че ще насоча разговора малко в друга посока, но ми се ще да ви попитам наясно ли сте колко излиза да си сложиш порцеланови фасети. Очите ми останаха в зъбите, които им правят. Не че моите са зле, но като гледам какви ченета им докарват и ми влизат едни такива мухи в главата.....

Иначе и на мен изобщо не ми хареса как направиха Денка. Аслъ като бабе, а жената има чар. Тъпото е, че от начало ги дават едни мърляви, без грим, а след това ги плескат с ярки цветове като клоуни, за да е още по очевидна разликата. Засега най-добре изглеждаше първото момиче.

Общи условия

Активация на акаунт