"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 004
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 960
#Crazy hahaha
абсолютно съм сигурна, че Кремена нарочно "докарва" така Гала. Тя е "истинска" приятелка.

# 961
  • somewhere over the rainbow

На мен ли ми се стори обаче, че вчера беше доста по- внимателна и мила с мъжа?!
Помислих, че само аз съм го забелязала... Thinking

# 962
#Crazy hahaha
абсолютно съм сигурна, че Кремена нарочно "докарва" така Гала. Тя е "истинска" приятелка.

Май си права за Гала....Кремена си го признава лично..  Sunglasses
НО... явно Галка си пада да експериминтират върху нея... Grinning   https://www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=3852

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 16:35 от roza66

# 963
А за гримьорката нещо да кажете?
Стига па ти, сега и нея ще оплюят Joy

Не се съмнявай,само да посмеем да кажем, че ни е харесала Mr. Green
Но на мен наистина ми хареса/може би, защото ми се доближава много до Кремена/ и затова искам да знам къде работи...

# 964
http://oshte.info/004/000105/05/2005/gala.jpg

Тук Гала ми прилича на някой....от един фантастичен филм беше.  Sunglasses Мисля че беше едно извънземно... newsm78 Сега точно не мога да се сетя за името... newsm78
Но определено така не ми харесва... Rolling Eyes

# 965

Тук Гала ми прилича на някой....от един фантастичен филм беше.  Sunglasses Мисля че беше едно извънземно... newsm78 Сега точно не мога да се сетя за името... newsm78

И Гала и Кремена са ми ''хвани едната и удари другата'' това е... По този въпрос няма да се изразявам повече...  Peace

Много искам да дадат по скоро 2'те момичета - по пълничките участнички да видя как ще им оформят тялото какво ще постигнат с тях... До момента най-съм впечатлена от Денка и това си е, изуми ме тази жена  bowuu

# 966

На мен ли ми се стори обаче, че вчера беше доста по- внимателна и мила с мъжа?!

И аз мисля, че беше много по-мила...

# 967

"Predator" е филма според мен!  hahaha ама точно на него напомня!

# 968
  • гр. София
Преди час видях вчерашният герой опнал се гордо на ъгъла на Витошка и Солунска.Малко нисичък ми се видя,но кичето не беше така черно както снощи на телевизора.Всички се обръщаха и го гледаха  Shocked

# 969
Преди час видях вчерашният герой опнал се гордо на ъгъла на Витошка и Солунска.Малко нисичък ми се видя,но кичето не беше така черно както снощи на телевизора.Всички се обръщаха и го гледаха  Shocked
Ми той си беше нисък, горе долу с размерите на Кремена, а тя не е висока. поизмила му се е боичката на тупето и затова не е толкова черно или пък няма толкова вакса и като не е мокро е по-светло. Ама симпатяга го направиха! Само да не полети на крилата на известността и да стане някоя надувка.

# 970
  • София
Може да са продължили с присаждането на косата. Нали казаха, че трябва да направят и втора процедура, а окончателният вид ще се придобие след една година. Онова беше тупе само за представянето.

И на мен много ми харесаха обувките  Heart Eyes, но не харесвам  обувка без чорап. #Crazy

# 971
Жената тази вечер пък какво толкова иска- чашка D на това телце? Ако иска да е толкова слаба, няма как да има такъв бюст!!! #Crazy Та аз не съм имала такъв корем с плочки-защо не набляга на хубавите черти, които има...разочарована съм от 'нормалните' хора, които избират Naughty, почвам да се убеждавам, че и мен щяха да ме вземат Crossing Arms

# 972
  • София
Жената тази вечер пък какво толкова иска- чашка D на това телце? Ако иска да е толкова слаба, няма как да има такъв бюст!!! #Crazy Та аз не съм имала такъв корем с плочки-защо не набляга на хубавите черти, които има...разочарована съм от 'нормалните' хора, които избират Naughty, почвам да се убеждавам, че и мен щяха да ме вземат Crossing Arms

Не си права.Тая жена, като я видях, бях убедена, че е над 50-годишна.Тялото - добре - ама лицето, направо се втрещих, като й видях изписани годините.
Та тя прилича на баба на детето си - тригодишно.
Заслужаваше промяна, още повече, че има потенциал да стане хубава.
Да видим...още не се е представила....

# 973
Въобще не ми хареса. Имаше промяна, но не ми хареса, не беше хубава.
Пък майка й чухте ли ... не могла да познае Гала ли е, Славка ли е  Mr. Green

# 974
Е, сега какво мислиш след представянето? Thinking
Аз не съм особено очарована и майка й каза, че се е зачудила това Гала ли е или дъщеря й Laughing
Радвам се за нея, че я подмладиха и й коригираха зрението, но тези гърди са малко в повече според мен.

Общи условия

Активация на акаунт