"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 991
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Ами...какво да кажа...като я видях при "изненадата" в склада й, си казах - ето тази жена има потенциал да бъде хубава - хубави устни, очи, добра структура, скули....
А какво стана?!
Нещо в устата беше...не зная и аз какво, ама не беше както очаквах.

И наистина щеше да е добре гримьорите да са излезли от ерата "ранната Мадона", щото с тези руси коси, дебели черни вежди и тежък грим на бяло лице, направо приличат на травестити някои от "променените".

# 976
А на колко години е Славка?

# 977
  • София
А на колко години е Славка?

НА 40.

# 978
Мооолииммм
Верно изглеждаше на 50.
Уф, колкото повече го гледам предаването, толкова повече се псувам, че не участвах Crossing Arms

# 979
Ами жената изглеждаше толкова щастлива...
А пък нали това е важното, да се харесва...
Сега как да критикувам прическата, веждите, грима и т.н... Confused

(Магазинът за обувки беше Casadei на Раковска със сигурност.)

# 980
Мооолииммм
Верно изглеждаше на 50.
Уф, колкото повече го гледам предаването, толкова повече се псувам, че не участвах Crossing Arms
Олееееее, ти пък какво ще си променяш?  Crossing Arms

# 981
На мен не ми хареса нещо лицето й,но неможах да преценя носът ли беше,или брадичката,или друго,но нещо не беше ок.Ще я видим утре как изглежда сега.И косата и нещо ми беше много на клечки и без обем,без нищо.Само едни гърди ми се набиваха в очите,просто защото бяха много големи за тялото й.

# 982
не зная и аз какво, ама не беше както очаквах.

И наистина щеше да е добре гримьорите да са излезли от ерата "ранната Мадона", щото с тези руси коси, дебели черни вежди и тежък грим на бяло лице, направо приличат на травестити някои от "променените".
Тук съм 110% съгласна с теб, КЛОНКА! Peace Просто изглеждаше... неестественоRolling Eyes звучи странно на фона на идеята на това предаване Tired
На мен честно казано не ми приличаше чак на 50, но е вярно, че майка ми която е малко по-закръгленичка (но в никакъв случай дебела, просто големият й бюст я прави да изглежда пищна) е с по-изпъната кожа, никога не е носила грим и определено не изглежда на годините си (които са над 50) дано не ми се разсърди за това лирическо отклонение на неин гръб Wink. Предпочитам да съм малко по-налята, но не и толкова слаба и спаружена Sick

# 983
  • София
Мооолииммм
Верно изглеждаше на 50.

Да, бе, на 50, че и отгоре.
Аз, като й видях годините и изпаднах в криза.Тя прилича на майка ми, а е по-близо до моята възраст.

А и не зная ти що се псуваш, че не си участвала, не казвай, че се идентифицираш с образа й, молим те, госпожо Цомба Mr. Green

# 984
Косата просто и беше  Sick ooooh!  приличаше ми на ставаща от сън рошава жена #Crazy

# 985
Мооолииммм
Верно изглеждаше на 50.
Олееееее, ти пък какво ще си променяш?  Crossing Arms
искам липо-мипо, гъз, корем, повдигане, стягане на цици, нос, зъби....кво ли не.Те основно тва им правят.

Съчке, не че се идентифицирам с нея, ама що па да не се пробвам.
Еййй, ако ме бяха избрали и сега щяхте да ме обсъждате Joy

# 986
  • София
Съчке, не че се идентифицирам с нея, ама що па да не се пробвам.
Еййй, ако ме бяха избрали и сега щяхте да ме обсъждате Joy

А, тебе щяхме да те гледаме и да ревем от умиление, както и да се питаме - Гала ли беше, Цомба ли Mr. Green

# 987
Именно за това говорех вчера, че ако Кремена Халваджян е стилистка аз съм Наоми Кембъл. Избраха на жената рокля до коленете, което акцентираше върху дебелия й прасец. Сложиха и колие на някакви кръгчета, а презрамките на роклята бяха от подобни метални орнаменти, ооо и обици имаше даже. Натруфено като за селска сватба. Не си налагам мнението, просто това е моят вкус. Ако има един акцентиращ елемент или аксесоар върху дрехата, бижута и накити са излишни. За веждите няма какво да коментирам просто...
Относно операцията на носа, леко й изпилиха гърбицата, а оставиха най-проблемната и част. Сега носът й е с ниска преграта и голям месест връх, което според мен е още по-лошо. О, и най-важното - как може да дават чисто голи хората, направо е позорно и на всичкото отгоре как им опипва лекаря гърдите. Това със сигурност го няма в америкапската пълна промяна. Унизително е според мен

# 988
Ами не си Наоми Кембъл  Grinning
 thumbsup

# 989
Гледах и се чудих какво точно не и е наред в "променения" образ и като ви изчетох съм на мнение, че носа даже беше станал по-зле от преди! Нещо не беше наред в този нос! Само аз ли мисля така?
За стайлинга и прическата ... нямам какво да кажа. Sick

Общи условия

Активация на акаунт