"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 999
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 990
  • София
На мен прасецът й ми се видя добре, не забелязах да е едър.

Иначе, презрамките на роклята не предполагаха масивно бижу - факт.
Но не беше дразнеща, все пак - малка черна рокля, класика с лека фриволност.

Кристал, какво да ти кажа, аз отдавна чаках точно Д-р Стоянов да се изяви, защото си го бях избрала за нещо свое, ама след тази промяна, нещо....май Н.Георгиев, дето ги докарва като фолк-звезди, по ми се нрави засега.
Що така се получи?

# 991
  • по пътя на светлината
Момичета,може ли някъде да видя Славка-прибирам се късно от работа и нямам въэможност да гледам предаването. Rolling Eyes

# 992
Цитат
Именно за това говорех вчера, че ако Кремена Халваджян е стилистка аз съм Наоми Кембъл. Избраха на жената рокля до коленете, което акцентираше върху дебелия й прасец. Сложиха и колие на някакви кръгчета, а презрамките на роклята бяха от подобни метални орнаменти, ооо и обици имаше даже. Натруфено като за селска сватба. Не си налагам мнението, просто това е моят вкус. Ако има един акцентиращ елемент или аксесоар върху дрехата, бижута и накити са излишни. За веждите няма какво да коментирам просто...
Относно операцията на носа, леко й изпилиха гърбицата, а оставиха най-проблемната и част. Сега носът й е с ниска преграта и голям месест връх, което според мен е още по-лошо. О, и най-важното - как може да дават чисто голи хората, направо е позорно и на всичкото отгоре как им опипва лекаря гърдите. Това със сигурност го няма в америкапската пълна промяна. Унизително е според мен
Това мнение е и мое Peace
Не ми хареса как я нагласиха Naughty
Направиха й вежди,като американски хлебарки...
Носа й беше по-добре преди...
Единственото,което ме развълнува в целият епизод е погледа на децата й,когато я видяха!Бяха толкова мили Hug

# 993
Момичета,може ли някъде да видя Славка-прибирам се късно от работа и нямам въэможност да гледам предаването. Rolling Eyes
Днес същото важи с пълна сила и за мен ... Mr. GreenОивам да ям , след малко ще проверя ква е тая Славка ???? newsm78

# 994
  • варна
Славчето повече ми харесваше преди промяната Crossing Arms

# 995
Славка я направиха като травестит....да ме извинява ама на такава ми мязаше.  Sick

# 996
Брейййййййй никой не ще да ме светне как са я направили тая Славка бе .....

# 997
Определено днеска всички се поизложиха. и с прическата и с грима и огромните вежди  Sick абе въобще съм възмутена. А и наистина според мен е унизително да те гледа гола цяла България.Особено най - проблемните ти места. Mr. Green

# 998
и на мен не ми хареса Славка тая вечер,нито носът и,който беше станал по месест като че ли,нито роклята(ужас) все едно си на абитуриентска вечер и всички са в черно и ламе...а що смениха екипа? и хирурга и най-вече любимия ми зъбар Mr. Green

# 999
И аз смятам, че тази вечер се поизложиха доста...   Crazy нооо важното е жената да се харесва и да е доволна от промяната си... А Кремена и Гала пак избиха рибата, не мога да ги гледам...  Sick Sick Sick Sick Sick

А всъщност колко бяха на брой участниците, до тук минаха 6'ма ли ако не бъркам?  newsm78

# 1 000

А всъщност колко бяха на брой участниците, до тук минаха 6'ма ли ако не бъркам?  newsm78
Да,6.
20 и нещо бяха.

# 1 001

Да,6.
20 и нещо бяха.
26 общо. До сега са минали 6.

# 1 002

Да,6.
20 и нещо бяха.
26 общо. До сега са минали 6.

26 и освен тях ли ще има някакви известни или те са отделно.Аз май разбрах че са отделна бройка.Незнам ама тая вечер им беше най-голямото излагане.И майката на жената изобщо не я хареса,просто й се четеше в погледа.Мисля че й мъжът й не остана очарован.

# 1 003

Незнам ама тая вечер им беше най-голямото излагане.И майката на жената изобщо не я хареса,просто й се четеше в погледа.Мисля че й мъжът й не остана очарован.

Наистина и личеше на майка и, че не е очарована! А мъжът и беше очарован само от циците! Mr. Green Само тях спомена...

# 1 004

Незнам ама тая вечер им беше най-голямото излагане.И майката на жената изобщо не я хареса,просто й се четеше в погледа.Мисля че й мъжът й не остана очарован.

Наистина и личеше на майка и, че не е очарована! А мъжът и беше очарован само от циците! Mr. Green Само тях спомена...

То и без тва само те се виждаха  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт